Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(Tino @ 2012 05 09, 08:21)
tikrai daro: paima kraują ir siunčia į Vokietiją, atsakymai po 3 savaičių, gali būti ilgiau ar trumpiau. kaina 180Lt. geriau priduoti iš ryto iki 10val.
o dėl ryšio su stimuliacija nežinau. man tai sakė, kad galima daryt bet kurią ciklo dieną, nors čia forume viena mergina rašė, kad rusų forumuose rekomenduoja pirmomis ciklo dienomis daryt. nors aš manyčiau, kad AMH parodo realų rezervą, tai neturėtų priklausyti nuo nieko - kiek yra, tiek yra. bet čia mano nuomonė. geriau pasiklausk gydytojos šito.
Papildyta:
o koks konkrečiai FSH skaičiukas. gasditnis verta, jei jis jau virš 10-12, bet tai jis pasvyruoja, geriausiai parodo AMH tyrimas kiaušidžių išsekimą. visa kita - būrimas iš kavos tirščių. taigi bijoti dar nėra ko. plius darei 4 dieną, kai geriau 2-3 dienomis, gali būti jau didesnis.

FSH yra 7,9 o LH yra 4,0. O estradiolis tai is viso zemiau normos... maziau nei 43, kai norma yra 64-905...
O tas AMH, kur ji daro? As is Klaipedos esu...
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 09, 09:38)
FSH yra 7,9 o LH yra 4,0. O estradiolis tai is viso zemiau normos... maziau nei 43, kai norma yra 64-905...
O tas AMH, kur ji daro? As is Klaipedos esu...

nu tai superiniai skaičiukai. o dėl estradiolio tai aš nežinau nieko, neteko domėtis. AMH daro turbūt visose VK Lietuvoj. bet įvertink, kad jis brangus.
sėkmės, manau, kad nesi dar klimaksinė mirksiukas.gif gydytoja turėtų nudžiuginti normaliau, kad viskas koreguojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 09 gegužės 2012 - 09:10
QUOTE(Tino @ 2012 05 09, 09:10)
nu tai superiniai skaičiukai. o dėl estradiolio tai aš nežinau nieko, neteko domėtis. AMH daro turbūt visose VK Lietuvoj. bet įvertink, kad jis brangus.
sėkmės, manau, kad nesi dar klimaksinė  mirksiukas.gif gydytoja turėtų nudžiuginti normaliau, kad viskas koreguojasi.

kad jusu zodziai dievui i ausi 4u.gif Skaiciau, kad kaip tik pries prasidedant menopauzei ir jos metu estradiolio ir buna trukumas. O LH ir FSH santykis 0,5 irgi kazkaip rodo kiausidziu nepakankamuma... Bent jau tokia nuomone susidariau viska is eiles skaitydama.
Atsakyti
Ačiū Tino už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 09, 11:37)
O LH ir FSH santykis 0,5 irgi kazkaip rodo kiausidziu nepakankamuma... Bent jau tokia nuomone susidariau viska is eiles skaitydama.

g.gif hmmm, o mano toks visada buvo LH/FSH - 3/6, 4/8, tai 0.5, bet gydytojam visada buvo gerai, nieko nesakydavo dėl išsekimo. ir kad man niekada nesusidarė toks įspūdis skaitant visą forumą, kad ir kaip ieškojau ko nors apie mano santykį. santykis svarbu atvirkštinis, kai policistinės aiškios, o šitas santykis kaip ir geras skaitosi. na, gal kitos merginos dar pasisakys šiuo klausimu. ir man darosi įdomu... negi man jau prieš 4 metus rodė nepakankamumą g.gif ot, būtų cirkai... akis išdrąskyčiau gydytojom turbūt.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 05 09, 16:32)
g.gif  hmmm, o mano toks visada buvo LH/FSH - 3/6, 4/8, tai 0.5, bet gydytojam visada buvo gerai, nieko nesakydavo dėl išsekimo. ir kad man niekada nesusidarė toks įspūdis skaitant visą forumą, kad ir kaip ieškojau ko nors apie mano santykį. santykis svarbu atvirkštinis, kai policistinės aiškios, o šitas santykis kaip ir geras skaitosi. na, gal kitos merginos dar pasisakys šiuo klausimu. ir man darosi įdomu... negi man jau prieš 4 metus rodė nepakankamumą  g.gif  ot, būtų cirkai... akis išdrąskyčiau gydytojom turbūt.

gal jusu estradiolis geras 4u.gif As jau antra diena visur skaitineju, tai radau kazkur info, jog santykis 0,7 dar geras, o jeigu jau mazesnis, tai jau nekas.. Nes akcentuoja, kad turi buti idealiausia kai 1-1,5. Nezinau, kiek cia tos tiesos... O jums folikulai patys auga? Ir kiek ju uzauga?
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 09, 18:31)
gal jusu estradiolis geras  4u.gif As jau antra diena visur skaitineju, tai radau kazkur info, jog santykis 0,7 dar geras, o jeigu jau mazesnis, tai jau nekas.. Nes akcentuoja, kad turi buti idealiausia kai 1-1,5. Nezinau, kiek cia tos tiesos... O jums folikulai patys auga? Ir kiek ju uzauga?

nu estradiolis tai ir dabar 274 ciklo pradžioj. tai lygtai gerai. o foliai man jau nebeauga ir su didelėm vaistų dozėm verysad.gif dabar jau mano FSH pasvyruoja iki 17 ir AMH 0,5... bet anksčiau buvo kaip ir gerai. tai nebesuprantu - ką jau ir anksčiau buvo ženklų, kad išsekimas yra, o niekas dėmesio nekreipė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 05 09, 18:15)
nu estradiolis tai ir dabar 274 ciklo pradžioj. tai lygtai gerai. o foliai man jau nebeauga ir su didelėm vaistų dozėm  verysad.gif  dabar jau mano FSH pasvyruoja iki 17 ir AMH 0,5... bet anksčiau buvo kaip ir gerai. tai nebesuprantu - ką jau ir anksčiau buvo ženklų, kad išsekimas yra,  o niekas dėmesio nekreipė  g.gif

Ka tik radau angliskai info, kad jei FSH yra didesnis uz LH ir santykis nebeatitinka 1-1,5, tai rodo senkanti kiausidziu rezerva... Jei mano daktare bandys skiesti, kad cia viskas ok, nezinau, kaip baigsis... Sunku patiketi, kad daktarai galei buti tokie abejingi ir nieko nedaryti. Arba tokie nemoksos... Kad estradiolis geras tai super smile.gif O del foliu, tai labai gaila... Bet reikia viska bandyti ir tiketi 4u.gif Nors man ir paciai dabar sunku taip galvoti... Dar vyras prota knisa atsiprasant.
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 09, 20:26)
Ka tik radau angliskai info, kad jei FSH yra didesnis uz LH ir santykis nebeatitinka 1-1,5, tai rodo senkanti kiausidziu rezerva... Jei mano daktare bandys skiesti, kad cia viskas ok, nezinau, kaip baigsis... Sunku patiketi, kad daktarai galei buti tokie abejingi ir nieko nedaryti. Arba tokie nemoksos... Kad estradiolis geras tai super smile.gif O del foliu, tai labai gaila... Bet reikia viska bandyti ir tiketi  4u.gif  Nors man ir paciai dabar sunku taip galvoti... Dar vyras prota knisa atsiprasant.

sveikute labai jau sudomino tai, kad jei fsh didesnis uz lh jau rodo kiausidziu rezerva. as dariausi tyrimus pries metus pries darant IUI tai mano FSH buvo 6.7, LH 2.3 tai santykis iseina LH/FSH 0.3 dar mazesnis nei pas taves, bet gydytojas apie tai nieko blogo nepasake ir uzkibo per antra IUI, tiesa estradiolis mano buvo 183.07 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 09, 19:52)
sveikute labai jau sudomino tai, kad jei fsh didesnis uz lh jau rodo kiausidziu rezerva. as dariausi tyrimus pries metus pries darant IUI tai mano FSH buvo 6.7, LH 2.3 tai santykis iseina LH/FSH 0.3 dar mazesnis nei pas taves, bet gydytojas apie tai nieko blogo nepasake ir uzkibo per antra IUI, tiesa estradiolis mano buvo 183.07 smile.gif

sveika 4u.gif Matyt, tas estradiolis tikrai turi itakos kazkokios, ir tavo FSH tai nedidelis - normalus, tai gal ziuri ne vien santyki, o i pacius skaiciukus LH ir FSH, ar jie i didziaja normu puse ar per viduriuka kaip tik smile.gif eisiu as poryt pas gine, tai issiklausinesiu, kas ir kaip... Labai nepergyvenciau pati del lh ir fsh santykio, jei ne estradiolis ir viena kiauside, kuri "miega" visa laika... Dabar tokia nezinomybe, kad baisu.. Atrodo, visas gyvenimas griuva... Jau is proto kraustaus, net vyrui pasakiau, kad jis pasvarstytu, ar nores kartu su manim gyventi, jei as negalesiu vaiku turet verysad.gif
Jau apie klimaksa prisigalvojau del to estradiolio...
Labai sveikinu tave kad pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 09, 21:38)
sveika  4u.gif Matyt, tas estradiolis tikrai turi itakos kazkokios, ir tavo FSH tai nedidelis - normalus, tai gal ziuri ne vien santyki, o i pacius skaiciukus LH ir FSH, ar jie i didziaja normu puse ar per viduriuka kaip tik smile.gif eisiu as poryt pas gine, tai issiklausinesiu, kas ir kaip... Labai nepergyvenciau pati del lh ir fsh santykio, jei ne estradiolis ir viena kiauside, kuri "miega" visa laika... Dabar tokia nezinomybe, kad baisu.. Atrodo, visas gyvenimas griuva... Jau is proto kraustaus, net vyrui pasakiau, kad jis pasvarstytu, ar nores kartu su manim gyventi, jei as negalesiu vaiku turet  verysad.gif
Jau apie klimaksa prisigalvojau del to estradiolio...
Labai sveikinu tave kad pavyko  wub.gif

oj oj oj mergyyyt stabdik arklius, tikrai anksciau laiko nereikia taip nusiteikti, viskas bus gerai, juk viskas siais laikais koreguojama vaistukais, tai jei viena kiauside miega gal kita dirba ko puikiausiai, tikrai nereikia taip nusiminti.As nezinau nieko apie savo kiausides zinau tik viena, kad foliai augdavo visa laika vinoj pusej ir niekada kitoj tai nezinau ar kita kiauside funkcianuoja taip pat ar irgi uzmigusi, bet man nereikejo jokiu stimuliaciju pastojau is antro bandymo IUI ir buvo subrendes vienas folikulas, taigi nenukabink nosies, pas mus gal biski kitokia situacija problemos buvo su vyro sprema. Bet ir tuo atveju, jeigu tavo kiausidziu rezervas pasibaige kuom as labai abejoju pagal tavo FSH juk yra dar kiausialastes donoryste kuria galima pasinaudoti, pastoti, isnesioti ir pagimdyti leliuka, 50% genu butu tavo vyro mirksiukas.gif Aisku cia nera labai lengvai nuspresti, bet tikrai iseiti galima rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 10, 08:14)
oj oj oj mergyyyt stabdik arklius, tikrai anksciau laiko nereikia taip nusiteikti, viskas bus gerai, juk viskas siais laikais koreguojama vaistukais, tai jei viena kiauside miega gal kita dirba ko puikiausiai, tikrai nereikia taip nusiminti.As nezinau nieko apie savo kiausides zinau tik viena, kad foliai augdavo visa laika vinoj pusej ir niekada kitoj tai nezinau ar kita kiauside funkcianuoja taip pat ar irgi uzmigusi, bet man nereikejo jokiu stimuliaciju pastojau is antro bandymo IUI ir buvo subrendes vienas folikulas, taigi nenukabink nosies, pas mus gal biski kitokia situacija problemos buvo su vyro sprema. Bet ir tuo atveju, jeigu tavo kiausidziu rezervas pasibaige kuom as labai abejoju pagal tavo FSH juk yra dar kiausialastes donoryste kuria galima pasinaudoti, pastoti, isnesioti ir pagimdyti leliuka, 50% genu butu tavo vyro mirksiukas.gif Aisku cia nera labai lengvai nuspresti, bet tikrai iseiti galima rasti 4u.gif

Labukas smile.gif pas mane irgi vienoj auga tik, bent jau kiek zinau smile.gif ir paskutini karta vienas folis naturaliai uzauges buvo smile.gif jau galvojau, kad cia blogai, kad tik vienas, bet paskui radau, kad taip ir turi buti smile.gif Bet su manim kazkokia mistika is viso - ciklas sutrumpejo nuo 35 dienu iki 27-28, visa laika buves ginius sakydavo, kad nebresta folikulai iki dominuojanciu ir itare pks, o dabar pagal tyrimus tai is viso net i ta puse nepanasu blush2.gif Bet musu kelias leliuko link dar tik prasideda, daug dar liko nuveikti - gimdos nuotrauka, laparoskopija gal netgi, tyrimu dar visokiu. Kraujas siek tiek per tirstas dar mano, "puokste nuostabia" turiu smile.gif

o del kiausalastes donores, tai as sutikciau, bet vyras itariu ne... bet gal neprireiks tikrai smile.gif dar paklausiu taves - tai tu pastojai be stimuliacijos, ta prasme naturaliai uzaugusiu foliu, ir gine tik vyro turta suleido tau? smile.gif
Atsakyti