Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(Bagyra606 @ 2012 04 19, 18:34)
labukas, visoms, noreciau isilieti i jusu temele, kadangi pas mane yra  tokia pati beda aukstas FSH, o beto dar pripazintas kiausidziu  issekimas.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  o  man  dar nera net 30m.

g.gif o iš ko Tau nustatė tą kiaušidžių išsekimą? ar tik ne nuo FSH? jei taip, tai reikia pasidaryti anti-Miulerio tyrimą (kaina apie 200Lt VK) per tris savaites. jis tai tikrai parodo išsekimą. ir tai jį su laiku dar galima koreguoti, kaip supratau iš užsienio puslapių.
man buvo vieną kartą užkilęs FSH iki 17, bet norėdama darytis IVF ir negauti didelių skatinančių dozių pasidariau AMH tyrimą. ir dabar vietoj didelių dozių gausiu normalias, kaip ir visos, nors virš 35 metų jau dažnai mes nurašomos... verysad.gif
Atsakyti
Tino, o koks pas tave buvo AMH? ir kokią ciklo dieną tyreisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2012 04 20, 13:28)
Tino, o koks pas tave buvo AMH? ir kokią ciklo dieną tyreisi?  4u.gif

diena šiam tyrimui nėra svarbi.
mano 0.5 (norma 1-8), bet šis rodiklis dar yra labai geras, anot gydytojos, tad laabai didelių dozių vaistų nereikės. tikrai verta pasidaryt šitą tyrimą, kad geriau parinkti vaistų dozes IVF'ui. blogai, jei būna žemiau 0.2.
užsienyje, kaip supratau, daug dažniau daro šį tyrimą ir jis yra daug informatyvesnis už FSH.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 04 20, 13:42)
mano 0.5 (norma 1-8), bet šis rodiklis dar yra labai geras, anot gydytojos, tad laabai didelių dozių vaistų nereikės. tikrai verta pasidaryt šitą tyrimą, kad geriau parinkti vaistų dozes IVF'ui. blogai, jei būna žemiau 0.2.
užsienyje, kaip supratau, daug dažniau daro šį tyrimą ir jis yra daug informatyvesnis už FSH.

Va, ciklo diena ir įvelia neaiškumų, nes pas rusaites forumuose skaičiau, kad rekomenduojama pirmom dienom daryti, o ne bet kada g.gif
Sveikinu su geru rodikliu 4u.gif Maniškis, darytas prieš metus, žemiau 0,2.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2012 04 20, 14:02)
Va, ciklo diena ir įvelia neaiškumų, nes pas rusaites forumuose skaičiau, kad rekomenduojama pirmom dienom daryti, o ne bet kada  g.gif
Sveikinu su geru rodikliu  4u.gif Maniškis, darytas prieš metus, žemiau 0,2.

ai, tai jau darytas Tau AMH g.gif tada tikrai blogai... nu bet galima atstatinėti ir šitą hormoną: joga, akupunktūra, DHEA, Maca, Q10 ir pan.
maniškis tai net pasižiūrėjau - darytas pačią 1 ciklo dieną. tai čia turbūt gerai ? g.gif uoi, nu bet jau nesigilinsiu. jau man IVF ant nosies, žiaugiuosi, kad gausiu normalias dozes, ir tiek. už kelių dienų startuosiu.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 19, 20:21)
Sveika o koks tavo FSH ?? Kokia tavo istorija>>??Aš taip pat buvau šoke kai pasake kad gali buti kiausidziu issekimas FSH buvo net 30 bet paskui lyg pasitvarke aisku seku, geriau papildukus MACA, Barovaja metka arbatele ...t.t aisku TRISEQUENS  irgi geriau bet kazkaip lyg pasitvarke po triju menesiuku bei LP , na žiuresiu sekanti cikla kaip bus ???Reikia poilsio , daug ramybės nes tipo viskas mūsų "smegenėlese" Aišku vaikučio  dar ir nesulaukiu, jau bus 4 IUI koki birželi( nes pas mane viena kiaušide visai silpna). Bet dar tikiu, nors meteliu taip pat turiu, tad  tik neprarask vilties ir nusiramink drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labukas, pas mane FSH , ziaurei didelis, net57.45 buvo, bet cia pernai metu rezultatai, nes pastoviai esu ant vaistu jei taip galima pavadint seis dar nesitikrinau, bet vat kita men pradzioj eisiu pas gine , kad padarystu tyrimus.
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2012 04 20, 13:15)
g.gif  o iš ko Tau nustatė tą kiaušidžių išsekimą? ar tik ne nuo FSH? jei taip, tai reikia pasidaryti anti-Miulerio tyrimą (kaina apie 200Lt VK) per tris savaites. jis tai tikrai parodo išsekimą. ir tai jį su laiku dar galima koreguoti, kaip supratau iš užsienio puslapių.
man buvo vieną kartą užkilęs FSH iki 17, bet norėdama darytis IVF ir negauti didelių skatinančių dozių pasidariau AMH tyrimą. ir dabar vietoj didelių dozių gausiu normalias, kaip ir visos, nors virš 35 metų jau dažnai mes nurašomos... verysad.gif

pagal mano galva tai nustate nuo FSH, NES BUVAU PAS DVEJUS GYDYTOJUS, porma pas pona KlIMA, o paskui pas kita santariskese, tai tipo abu patvirtino ta pati, bet jei sakai , kad reiuktu pasidaryti ta tyrima tai gal ir vertetu, kazkaip dabar abejoti pradejau tai daktarais...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 04 20, 12:42)

Tino, nenoriu liudinti, bet su mano rodikliu 0,69 patirtis labai liudna. 1 IVF nepavyko, antras -stimuliuojant ilga laika (labai ilga) labai dideles dozes vaistu kiausides i jas tiesiog nereaguoja sad.gif
pirmu atveju taip pat stimuliavosi labai sunkiai, taciau si ta gavome, o stai antra... nors ruosiantis 2-am IVF fsh buvo nuzemintas i vieta, ir skatinimo schema taikyta auksciausio lygio, remiantis naujausiomis praktikomis pasaulyje ...
zodziu, optimizmas yra geras dalykas, taciau realybe gali buti ir kitokia..
niekaip nesuprantu tavo daktaro, kuris sako, kad su toks rodiklis yra geras ir dideliu doziu vaistu nereikes, kai tuo tarpu mano 2 skirtingi daktarai 1 LV, kita -LT buvo sake, kad bus nelengva ir klausimas ar kas pavyks.. Deje jie buvo teisus, nors pati dejau viltis, kad Dievas suteiks mums maza galimybe...
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2012 05 07, 10:05)
Tino, nenoriu liudinti, bet su mano rodikliu 0,69 patirtis labai liudna. 1 IVF nepavyko, antras  -stimuliuojant ilga laika (labai ilga) labai dideles dozes vaistu kiausides i jas tiesiog nereaguoja sad.gif

ačiū, aš jau patyriau savo kailiu situacijos žiaurumą. užaugo trys foliai, iš kurių nebuvo nei vienos geros kiaušiąlastės. aš norėčiau pabandyti dar kartą, padarius viską, kas įmanoma. o ką darei tame tarpe tarp IVF'ų ?
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2012 05 07, 11:05)

Atrašiau tau į AZ, bet turbūt perpildyta, tad neišsiuntė...
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti dėl AMH ar Kaune VK daro šį tyrymą,nes kainoraštį neradau.Ir jei šį ciklą buvo stimuliacija ar galiu jį darytis ar geriau praleisti vieną ciklą?Ačiū merginos už atsakymą.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prasau, paaiskinkit man ka nors del kiausidziu issekimo, nes is proto iseiti baigiu... 4 ciklo diena dariau FSH, LH ir E2.
LH/FSH santykis yra 0,5...
Ir dar - estradiolio trukumas.... Ar tai jau reiskia, kad kiausides silpsta? O gal jau menopauze cia?
Buvau beveik pries metus pastojusi, bet 8 savaite sustojo sirdele... Dabar bandom jau 5 menesi, bet kol kas nieko... Jau lankiausi ir VK viena karta,liepie tyrimus pasidaryt. Pas gydytoja tik kita savaite reikia eiti, baisu...
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2012 05 07, 19:40)
Norėjau pasiteirauti dėl AMH ar Kaune VK daro šį tyrymą,nes kainoraštį neradau.Ir jei šį ciklą buvo stimuliacija ar galiu jį darytis ar geriau praleisti vieną ciklą?Ačiū merginos už atsakymą.

tikrai daro: paima kraują ir siunčia į Vokietiją, atsakymai po 3 savaičių, gali būti ilgiau ar trumpiau. kaina 180Lt. geriau priduoti iš ryto iki 10val.
o dėl ryšio su stimuliacija nežinau. man tai sakė, kad galima daryt bet kurią ciklo dieną, nors čia forume viena mergina rašė, kad rusų forumuose rekomenduoja pirmomis ciklo dienomis daryt. nors aš manyčiau, kad AMH parodo realų rezervą, tai neturėtų priklausyti nuo nieko - kiek yra, tiek yra. bet čia mano nuomonė. geriau pasiklausk gydytojos šito.
Papildyta:
QUOTE(megztukas @ 2012 05 08, 23:22)
Sveikos  4u.gif  Prasau, paaiskinkit man ka nors del kiausidziu issekimo, nes is proto iseiti baigiu... 4 ciklo diena dariau FSH, LH ir E2.
LH/FSH santykis yra 0,5...
Ir dar - estradiolio trukumas.... Ar tai jau reiskia, kad kiausides silpsta? O gal jau menopauze cia?
Buvau beveik pries metus pastojusi, bet 8 savaite sustojo sirdele... Dabar bandom jau 5 menesi, bet kol kas nieko... Jau lankiausi ir VK viena karta,liepie tyrimus pasidaryt. Pas gydytoja tik kita savaite reikia eiti, baisu...

o koks konkrečiai FSH skaičiukas. gasditnis verta, jei jis jau virš 10-12, bet tai jis pasvyruoja, geriausiai parodo AMH tyrimas kiaušidžių išsekimą. visa kita - būrimas iš kavos tirščių. taigi bijoti dar nėra ko. plius darei 4 dieną, kai geriau 2-3 dienomis, gali būti jau didesnis.
Atsakyti