QUOTE(kristinuke @ 2012 02 24, 14:59)
Kažin ar ne per daug dėmesio skiriam vienai personai
nu ne per daug, nes pvz., aš perskaičius visą šią temą apsisprendžiau nueiti pas jį, nors prieš 4 metus jau buvau pakliuvus į tokius spąstus, bet tada mano menkas problemėles išsprendė (sutvarkė TTH ir PRL), nors tam didelio mokslo nereikia. tad jei būčiau perskaičius ir tai, kad jis nuo visų ligų skiria tuos vienus vaistus ir būčiau prisiminus tas rodomas vaikų nuotraukas, tikrai būčiau jau nebėjus... sutaupius 200-300lt, nes dabar įjungus taupymo programą, nes jaučiuosi jau daug išleidus, reikia IVF'ui padėtų pinigų nešvaistyti tokioms konsultacijoms ir tyrimams.
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2012 02 25, 12:27)
Nesutinku, kad FSH didelis ir galima gyventi... Žiūrint dar koks didelis. Jei toks, kaip kad mano buvo, tai ačiū... menopauzės simptomai tikrai nelabai mieli: karščio pylimas, odos sausėjimas, kaulų retėjimas... Iš pradžių tikrai nesupratau, kas vyksta.
tai jei jau jaučiasi tokie simptomai, tai žinoma, kad nesmagu ir negerai, bet tai čia kai jau didelis FSH, o kai jis iki 20, tai matyt kad nieko nejauti ir gali gyvent.
nors aš dabar susimąsčiau, ar tada, kai mane naktim mušė prakaitas nebuvo užkilęs koks FSH
nors tada rado užkilusį PRL, tai nusprednžiau, kad nuo jo. vieną kartą gyvenime prieš metus buvo dingę mm, tada gal irgi užkilo. tik niekas namatavo jo. matuotas anksčiau tris kartus, tai geras buvo (apie 6, paskui 4, paskui 8), bet nepataikyta tais probleminiais periodais. kas dabar gali žinot
bet gal aš jau čia prisigalvoju
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2012 02 25, 13:31)
Bet grįžtant prie FSH bėdų... O jūs, merginos, nesiejat jo padidėjimo su emocine būsena?
iš tikrųjų labai įdomus klausimas. kaip matau, Tau jo svyravimas priklausė nuo streso, nes per atostogas sumažėdavo. šiaip šis hormonas nėra, kaip rašoma, labai jautrus stresui, kaip pvz. PRL, bet gal ir turi įtakos nervai. visos ligos nuo nervų, kaip sakoma. aš irgi nesu iš ramių, pastoviai stresuoju dėl smulkmenų. atsiliepkit kitos, kam užkilęs FSH apie emocinę būklę.
Papildyta:
QUOTE(valerie @ 2012 02 25, 15:43)
Man tas pats buvo su vienu homeopatu, sake ta pati, kad nenaturalu ir man nepasiseks IVF, nes gi priezastys nepastojimo nepasalintos
aha, aš irgi nesupratau, kodėl IVF turi nepasisekti, jei nebus sureguliuoti hormonai tuo tarpu, kai pas mane jie jau sureguliuoti, išskyrus FSH (ir tai kol kas). ir dar man bandė pasakyt, kad jei bus sureguliuoti hormonai, tai ir kiaušintakiai gerai veiks
marazmas visiškas. galbūt kitokias rimtas problemas (skydliaukės) jis sprendžia ir gerai, bet prieš einant su mažesnėm problemom, reikia pagalvoti.