QUOTE(kristinuke @ 2012 02 24, 12:57)
Tada domėjausi ir radau merginų, kurioms šis vaistas padėjo pastoti, bet gal ir ne vaistas, kas tai įrodys. Bet iš esmės turiu už ką lenkti galva ir gydytojui. Vis dėlto...norimo rezultato nebuvo, konvėjerinė apžiūra, didelės sumos, bet mano kantrybę išsekino dar ne tai... kai pradėjo kalbėti apie tai, kad "Thybon" geriančių mamų susilaukti vaikai protingo žvilgsnio, rodė atneštas nuotraukas, o mano atvejis nenatūralus, prieš gamtą ir vaikass kone bus apsigimęs, pradėjau galvoti, ką aš ten veikiu, jei taip kalbama.
Dabar pradėjau lankytis pas endokrinologę - ne profesorę kitais tikslais, bet kartu prasitariau, kad nebenoriu gerti "Thybono" ir kas mėnesį palikti mažiausiai po 300lt. Tai ji man padarė tyrimus ir pasakė taip, kad "Thybon" atstoja to paties "LTiroksino" didesnė dozė. Kadangi nesu gydytoja, tai nekomentuosiu plačiau, bet vaistai pakoreguoti ir labai tikiuosi, kad viskas baigsis gerai.
Dabar pradėjau lankytis pas endokrinologę - ne profesorę kitais tikslais, bet kartu prasitariau, kad nebenoriu gerti "Thybono" ir kas mėnesį palikti mažiausiai po 300lt. Tai ji man padarė tyrimus ir pasakė taip, kad "Thybon" atstoja to paties "LTiroksino" didesnė dozė. Kadangi nesu gydytoja, tai nekomentuosiu plačiau, bet vaistai pakoreguoti ir labai tikiuosi, kad viskas baigsis gerai.
tikrai tikiuosi ir džiaugiuosi už Tave linkiu ko geriausio. kelintam mėnest dabar esi?
o aš mat nesupratau tų vaikų nuotraukų rodymo prasmės galvojau, kad man norima pasakyt, kad po IVF vaikai nesveiki ir užtat kategoriškai mane norima atkalbėti bet ne, o čia mat su Thybonu vaikai protingesni nors ir man to rodomo vaiko vaizdas nebuvo labai kažkoks, ir kad 9mėn jau sėdi man įspūdžio nepadarė, nes aš nežinau, nuo kada vaikai pradeda sėdėt nu man reikia atviru tekstu viską sakyt, ką galvoji ir už 150lt galima papasakot tų stebuklingų vaistų veikimo principus - liežuvis nenukris.
tikrai čia kažkokie bandymai vyksta