Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(gitana36 @ 2011 11 16, 17:24)
baigiau 2 men gerti jau Trisequens  atejo mmm pasidariau FSH jis 8.96 ar man galima dziaugtis ar tai tik vaistai ...?? verysad.gif

Man gyd. sakė, kad iškart po Trisequens, Novofem vaistų vartojimo, netikslinga tikrinti FSH schmoll.gif Geriau tą ciklą iškart daryti stimuliaciją g.gif
Atsakyti
Patarkit kaip sumazinti FSH? Liepos men buvo 80,14, po 4pakuociu trisequens 65,8. dabar toliau bus geriamos trisequens tabletukes dar 3men. Ar kuri nors buvote nuo panasaus dydzio numususi ji iki normalaus lygio? Beje, man tik 23metai.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 12 05, 22:29)
Patarkit kaip sumazinti FSH? Liepos men buvo 80,14, po 4pakuociu trisequens 65,8. dabar toliau bus geriamos trisequens tabletukes dar 3men. Ar kuri nors buvote nuo panasaus dydzio numususi ji iki normalaus lygio? Beje, man tik 23metai.

sveika, na aš ir pradėsiu kova su FSH, nes nuo paauglystės problemos su juo.. neatsirado mėnesines, sulėtėjęs brendimas. pradžioj, kai tyrė fsh jis buvo 90, veliau po estrofem - 53, po KT metų kurso 23,4. Dabar po papildų vartojimo, (kelp, diosin, spirulina, nakvišų aliejus) - 14. Ytariu kad man maiso skydliaukė, nes abu tevai vartoja tiroksiną.. matyt ir man kazkas negerai, nors pagrindiniai hormonai atrodo tvarkoje, nors echoskopuotoja rado labai aktyvią kraujotaką ir vizualiai ji labai padidejusi.. bandei ziureti skydliaukės hormonus ?
Atsakyti
Kazkoks mires skyrelis ????????? o pas mane FSH sokineja, ir kas ji supaistys ???? tai geras tai vel uzkiles gerokai ???? 4u.gif
Atsakyti
nemiręs nemiręs 4u.gif gruodžio gale nutraukiau KT vartojimą (10metų...) ir db laukiu mm, nezinia ar bus ar ne. Buvau pas gine 15 CD sako ovuliacijos nėra, gelivinė 8 mm - nieko gero verysad.gif
Nutraukus pradėjau vartot nakvišas, vitaminus ir prefemin (hormonams reguliuoti) tai laukiu mmm, kad galečiau FSH pasidaryti..
O šokinėja, jei dėl skydliaukės kaltės dėl sezonų (žiemą didesnis, vasarą turėtų būti mažesnis ) man taip sake viena gydytoja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 12 05, 23:29)

Buvau nusimušusi nuo 123 iki maždaug 9. Gelbėjo "Thybon" vaistai. Bet paskui vėl pradėjo kilti, pradėjau gerti ir tiroksiną. Sutapimas ar ne, bet man FSH sumažėdavo vasarą atostogaujant. Žaidžiau su FSH dvejus metus.
Atsakyti
As skydliauke tyriausi tai sake viskas normoje???? tai va pries 2 men FSH sutvarkiau iki 8.54 o po men vel pakilo iki 26 ir kibau 2 men i vaistus. Nu ziuresiu kazkokia mistika unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 12 sausio 2012 - 15:47
QUOTE(kristinuke @ 2012 01 12, 16:32)
Buvau nusimušusi nuo 123 iki  maždaug 9. Gelbėjo "Thybon" vaistai. Bet paskui vėl pradėjo kilti, pradėjau gerti ir tiroksiną. Sutapimas ar ne, bet man FSH sumažėdavo vasarą atostogaujant. Žaidžiau su FSH dvejus metus.

kristinuke, Tu čia esi mums pavyzdys 4u.gif aš taip pat eisiu pas endokrinologą, nes FT3 žemiau normos ribos... nors nebdaug, bet gal ir įtakoja... O dareisi IVF ar natūraliai pavyko pastoti ?
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2012 01 12, 16:37)
As skydliauke tyriausi tai sake viskas normoje???? tai va pries 2 men FSF sutvarkiau iki 8.54 o po men vel pakilo iki 26 ir kibau 2 men i vaistus. Nu ziuresiu kazkokia mistika unsure.gif

man ir sakė, kad viskas tvarkoje, kol pati nepasidariau tyrimų blush2.gif TTH ir FT4 normoje, FT3 jau ne... po to jau padarė echoskopiją, rado labai aktyvią kraujotaką - sako panašu į hipotireozę... bet karatsi net echskopu nemato nieko blogo... buna išimtinių ir retesnių atvejų...
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2012 01 12, 16:45)
kristinuke, Tu čia esi mums pavyzdys  4u.gif aš taip pat eisiu pas endokrinologą, nes FT3 žemiau normos ribos... nors nebdaug, bet gal ir įtakoja... O dareisi IVF ar natūraliai pavyko pastoti ?
Papildyta:
man ir sakė, kad viskas tvarkoje, kol pati nepasidariau tyrimų  blush2.gif  TTH ir FT4 normoje, FT3 jau ne... po to jau padarė echoskopiją, rado labai aktyvią kraujotaką - sako panašu į hipotireozę... bet karatsi net echskopu nemato nieko blogo... buna išimtinių ir retesnių atvejų...

Kartais zmogus nesupranti kodel tas FSH subludija, mano mm visada reguliarios buvo tik suveike kai kontacepcija nutrakiau... pradejo bluditi. Kazin ar seksis atstatyti ???
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2012 01 12, 17:45)
kristinuke, Tu čia esi mums pavyzdys  4u.gif aš taip pat eisiu pas endokrinologą, nes FT3 žemiau normos ribos... nors nebdaug, bet gal ir įtakoja... O dareisi IVF ar natūraliai pavyko pastoti ?

Kad jau nusibodo gaudyti normalų FSH ir tikėtis laimingos pabaigos savaime. IVF išgelbėjo.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 01 12, 16:52)
Kartais zmogus nesupranti kodel tas FSH subludija, mano mm visada reguliarios buvo tik suveike kai kontacepcija nutrakiau... pradejo bluditi. Kazin ar  seksis atstatyti ???

susikimbam rankom ir abi bandom įveikti tą FSH 4u.gif
o prieš KT tau buvo normalios mmm ir FSH ?
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2012 01 13, 11:01)
susikimbam rankom ir abi bandom įveikti tą FSH  4u.gif
o prieš KT tau buvo normalios mmm ir FSH ?

Nu taip buvo viskas normoje manau kontracepcija pagadino reikala, dar man buvo itarta endametrioze ( ji ir itakoja FSH taip sako gydytoja). Nors po laporoskopijos si gruodi neberado endo... Teks kovoti FSH pas mane "sokineja".....?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 14 sausio 2012 - 10:53