Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

gal kas turite mobilu telefona gyd. endokrinologes Lina Zabulienės? buciau laaaaabi dekinga uz i AZ imesta jo snumeriuka, labai skubiai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 09 20, 12:35)
deja visi šie papaildai nevisoms vienodai tinka, atsargiai 4u.gif

Gal galima plačiau? g.gif kiek skaičiau ir domėjausi jie neturi šalutinių poveikių, kaip ir kitų papildų reikėtų nieko nevartoti per mmm tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 09 20, 22:42)
Gal galima plačiau?  g.gif  kiek skaičiau ir domėjausi jie neturi šalutinių poveikių, kaip ir kitų papildų reikėtų nieko nevartoti per mmm tik tiek  mirksiukas.gif

en visi papildai vienodai veikia, pvz. bičių pienelis, gali turėti ir nepageidaujamą poveikį esant endometriozei. tai nustatoma atleikant kompiuterinį papildų tikrinimą, yra daug dabar diagnostikų, aklai gerti, tipo tiko vienai, tiks ir man, NEGALIMA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 09 21, 10:08)
en visi papildai vienodai veikia, pvz. bičių pienelis, gali turėti ir nepageidaujamą poveikį esant endometriozei. tai nustatoma atleikant kompiuterinį papildų tikrinimą, yra daug dabar diagnostikų, aklai gerti, tipo tiko vienai, tiks ir man, NEGALIMA 4u.gif

tada vėl paprašysiu plačiau biggrin.gif kur yra atliktos tokios diagnostikos ir kur apie tai parašyta. Aklai negėriau, o rinkausi juos pagal ilgametę patirtį turinčių profesionalų patarimus. Be to manau kiekviena turinti aukštą FSH ar išsibalansavusius hormonus griebiasi šiaudo ir bandymų metu sužino ar padėjo ar ne, nes bent jau FSH yra laikomas nekoreguojamu hormonu, o aš renkuosi tikėti teorija, kad šiaip sau jis vaisingo amžiaus moters organizme neužkyla, turi būti tam priežastis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 09 21, 14:02)
tada vėl paprašysiu plačiau  biggrin.gif  kur yra atliktos tokios diagnostikos ir kur apie tai parašyta. Aklai negėriau, o rinkausi juos pagal ilgametę patirtį turinčių profesionalų patarimus. Be to manau kiekviena turinti aukštą FSH ar išsibalansavusius hormonus griebiasi šiaudo ir bandymų metu sužino ar padėjo ar ne, nes bent jau FSH yra laikomas nekoreguojamu hormonu, o aš renkuosi tikėti teorija, kad šiaip sau jis vaisingo amžiaus moters organizme neužkyla, turi būti tam priežastis.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As ptadejau vartoti trisequens ( pakaitine terapija harmonu) ziuresiu kas kaip bus ???? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 09 18, 16:31)
Papildus naudoju tokius: Bičių pienelis, Vitex (Agnus Castus) ir Maca. Viską naudoju kapsulėmis po dvi per dieną. Visi šie papildai derinasi tarpusavyje ir turėtų balansuoti hormonus organizme, atrodo kad tą ir daro  biggrin.gif

4u.gif
O koks čia papildas? Kokį konkrečiai naudojat su tikrųjų skaistminių ekstraktu?

O MACA, tai čia šis?
http://www.etiens.lt...p...t&Itemid=61

Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2011 09 22, 14:29)
4u.gif
O koks čia papildas? Kokį konkrečiai naudojat su tikrųjų skaistminių ekstraktu?

O MACA, tai čia šis?
http://www.etiens.lt...p...t&Itemid=61

Aš nežinau kaip visa tai vadinasi lietuviškai, nes gyvenu ne Lt, ir skaičiau ir domėjausi viskuom anglų kalba, bet papildų ieškojau čia kur gyvenu (Airijoje) Sveikuolių Parduotuvėse.

Jeigu skaitot angliškai tai čia apie Vitex o čia apie Maca. Apie Vitex mačiau yra parašyta Rusų kalba, o apie Maca lietuviškai (bet labai mažai info).

Jei ieškosit papildų pasidomėkit daugiau ir plačiau t.y. sudėtim, dozėm ir t.t. mirksiukas.gif

Tarp kitko aš šį mėn specialiai šių papildų nevartojau, ryt kartosiu FSH ir LH ir bent jau sau patvirtinsiu/paneigsiu jų veikimą/neveikimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Bent jau aš dar gėriau ''Agnucaston'', kurį sudaro skaistminės. MM sugrįžo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 23 rugsėjo 2011 - 15:29
QUOTE(Getter @ 2011 09 22, 23:29)
Aš nežinau kaip visa tai vadinasi lietuviškai, nes gyvenu ne Lt, ir skaičiau ir domėjausi viskuom anglų kalba, bet papildų ieškojau čia kur gyvenu (Airijoje) Sveikuolių Parduotuvėse.

Jeigu skaitot angliškai tai čia apie Vitex o čia apie Maca. Apie Vitex mačiau yra parašyta Rusų kalba, o apie Maca lietuviškai (bet labai mažai info).

Jei ieškosit papildų pasidomėkit daugiau ir plačiau t.y. sudėtim, dozėm ir t.t.  mirksiukas.gif

Tarp kitko aš šį mėn specialiai šių papildų nevartojau, ryt kartosiu FSH ir LH ir bent jau sau patvirtinsiu/paneigsiu jų veikimą/neveikimą  mirksiukas.gif

o kur isigyti siu papildu Vitex????
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 09 25, 15:48)
o kur isigyti siu papildu Vitex????

Lietuvoj kur, nežinau g.gif

Na va gavau atsakymus ir ką mano FSH toliau krenta - 10, o LH - 7. Ar beverta toliau tikrintis, ar nusiramint, kad menopauzė nebegresia? g.gif
Kolkas darausi išvadas kad visgi laparoskopija ir Endo židinių uždeginimas, cistų ir saaugų panaikinimas atstatė FSH rodiklius, nors aišku papildai gal irgi prisidėjo cool.gif
Atsakyti
Na, o aš nestuke.gif
Atsakyti