Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

Kiek zinau, padidejes FSH nerodo kitu dideliu problemu, isskyrus hormoninius sutrikimus, bet jei jis pasidaro mazesnis negu 2, tai tada skiriama galvos tomografija su visais priklausomais tyrimais. Nors kai man buvo nukrites FSH iki 2, tai vienas prof. labai del to nesusijaudino. Buna ir laboratorijos klaidu, ir momentinis pakilimas-nukritimas ir pan. Reikia kita cikla pasidaryti tyrima is naujo ir stebeti kitimo kreive.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 08, 09:07)
Kiek zinau, padidejes FSH nerodo kitu dideliu problemu, isskyrus hormoninius sutrikimus, bet jei jis pasidaro mazesnis negu 2, tai tada skiriama galvos tomografija su visais priklausomais tyrimais. Nors kai man buvo nukrites FSH iki 2, tai vienas prof. labai del to nesusijaudino. Buna ir laboratorijos klaidu, ir momentinis pakilimas-nukritimas ir pan. Reikia kita cikla pasidaryti tyrima is naujo ir stebeti kitimo kreive.

Vat būtent, kadangi pas mane FSH po truputį mažėjo ir per kelis ciklus nukrito iki būdingo policistinėms kiaušidėms tai ir visi tie įtarimai dėl hipofizės savaime atkrito.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 08 07, 21:11)
Pabandyk akupunktura, as bandziau, man padejo.

Aš bandžiau. Prieš metus. Ir padėjo. Nuo 30 iki 9. Manau laikėsi pusę metų. Ir dabar vėl užkilo.

Chiara, matau, kad esi pasidomėjusi šiuo klausimu. Jei turi kokių minčių, tai pamesk...

Rugiagėle, jei dar ką prisiminsi, parašyk būtinai 4u.gif Tavo istorija suteikia mažytę viltį...Bet man ir jos pakanka. Ačiū tau.

Gal man pas endokrinologą nueit g.gif ?

Būsiu balta varna kovojanti su vėjo malūnais biggrin.gif

Agut, perkelk viską į temą " Aukštas FSH ". Ypač tinka Rugiagėlės istorija.

O vyras tai vos neparlėkė visą biznį metęs, nes nesikalbėjau visai, dabar kelionę abu planuojam lotuliukas.gif
Atsakyti
Pastojusios su aukštu FSH:

http://www.network54...e...ROLL CALL**
Atsakyti
[quote=jolma,2006 08 08, 19:44]
Chiara, matau, kad esi pasidomėjusi šiuo klausimu. Jei turi kokių minčių, tai pamesk...
Nieko stebuklingo. Kadangi A la Feng-Shui idejos trikdo mango feng shui lotuliukas.gif , tai bandziau, kas man priimtina - akupunktura ir preparatus su zenseniu. Ir daugiau nesidomejau, nes, kiek suprantu, mano FSH stabiliai ir pagal taisykles dideja del amziaus, tai nutariau nebesinervinti.
Atsakyti
Jolma, man visą tą reikalą tvarkė endokrinologas Kazanavičius. Apsilankyk pas jį. Kitoms moterims jisai keistokas, na bet man jisai tikrai padėjo ir kaip gydytojas ir kaip žmogus. Labai gražiai su manimi bendravo, esant sunkesnei finansinei padėčiai (kažkaip prasitariau) ir nuolaidas darė, ir tyrimų atsakymus paštu atsiųsdavo, kad nereikėtų važiuoti pasiimti, na žodžiu tikrai šiltas žmogus ir tikrai išmano ką daro (bent jau mano atveju). Sėkmės tau.
Atsakyti
Jau užsirašiau pas jį kitoj savaitėj. O maž kų padės?

Skydliaukės ehoskopiją dariausi gal prieš 2 m., TTH ir testo buvo normose, bet va toks tyr. kaip SHBG, FT4 tai nedaryti, hm...
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2006 08 09, 20:44)
Jau užsirašiau pas jį kitoj savaitėj. O maž kų padės?

Skydliaukės ehoskopiją dariausi gal prieš 2 m., TTH ir testo buvo normose, bet va toks tyr. kaip SHBG, FT4 tai nedaryti, hm...

SHBG daromas kartu su T ir tada pagal formulę skaičiuojama LAI (laisvų androgenų indeksas) ar nėra organizme laisvo T (testosterono). Esant organizme laisvam testosteronui jisai pridaro visokių negerumų ir tada buna sunku pastoti, išnešioti. Turėjau tą problemą, bet su Thybono pagalba SHBG padidėjo ir su gydytojų, dievo ir dar kažkieno pagalba pastopjau.
Atsakyti
Kažin, ar man iš anksto pasidaryt šiuos tyrimus, ar vistik vietoj, jau kokius paskirs? g.gif

Dėkui Rugiagėle už rūpestėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2006 08 10, 20:15)
Kažin, ar man iš anksto pasidaryt šiuos tyrimus, ar vistik vietoj, jau kokius paskirs? g.gif

paskirs Tau Kazanavičius reikalingus tyrimus ir paims iš karto
Sėkmės wub.gif
Atsakyti
Paiduke aciuks.gif
Atsakyti
Dar liko mažytė mažytė viltis...
Gersiu Thybon.
Pridariau krūvą tyrimų, iš jų SHBG padidėjęs ( norma 26-110)
FSH didelis, LH dar didesnis ( daryti 17 c.d., mano atveju galima daryti bet kokią c.d. ), galbūt net ir O buvusi.
Prof. Kazanavičius tikrai thumbup.gif, prisiminė, kad buvo panašus atvejis, tikriausiai Rugiagėle tave turėjo mintyj.
O kaip Rugiagėle pastojai, kai susitvarkė FSH, stimuliuotam c., ar natūraliai?

Labai didelė heart.gif Jums
Atsakyti