Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 07 22, 16:32)
dar akupunktura padeda. tikrai numusa, gal pabandykite  mirksiukas.gif
Papildyta:

Gal ir padeda. Tik mano atveju FSH šokinėja kaip cirke. taip kad indivdualus atvejis, kurio nelabai galima logiškai paaiškinti. Akupunktūrą atidedu kaip labai minimalią priemonę gelbėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 22 liepos 2011 - 14:45
Sveikos, mano FSH-80,14, man tik 22metai, toks ir panasus FSH buvo ir anksciau. Nelabai kas padeda. Gal patartumet ka nors dar be gydytojo skiriamu hormonu? Galvoju nueiti pas Kazanaviciu, bet labai priestaringos nuomones apie ji... g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 08 03, 19:53)
Sveikos, mano FSH-80,14, man tik 22metai, toks ir panasus FSH buvo ir anksciau. Nelabai kas padeda. Gal patartumet ka nors dar be gydytojo skiriamu hormonu? Galvoju nueiti pas Kazanaviciu, bet labai priestaringos nuomones apie ji...  g.gif

Kiekvienai individualu, tad nelabai čia yra ką patarti, nueik pas jį ir pati nuspręsi, ar verta. Bent man jis šioj srity vienintelis gelbėja.
Ir manyčiau, kad jau seniai ne galvoti reikia, o daryti, jei toks FSH jau kurį laiką. Vadinasi, nedirba kiaušidės, su tokiu FSH net svajot apie pastojimą nėra ko. Apie savo biologinį vaiką taip pat. Ir amžius čia ne rodiklis, deja. Nepyk, kad griežtai, bet geriau tiesą žinoti ir imtis priemonių kuo greičiau, kad padėtis pasikeistų į gerą. unsure.gif
Atsakyti
Panos,nesuprantu,jau beveik metai vaikstau pas nevaisingumo speca,bet jis man neliepe daryt Fsh tyrimo,idomu kodel..
Atsakyti
Jei neliepė darytis gydytojas, galima pačiai, tiesiog laboratorijon 2-5c. d. priduoti kraują, vis tiek šie tyrimai mokami. Aišku, derėtų kartu pasidaryti ir LH. Jei normą atitiks, nesukti sau galvos. Bet kad vaisingumo gydytojas tokių dalykų neliepė tikrintis, kažkaip keista. Ką ir kuo remdamais jis tada gydo?

Beje, dar atėjo mintis... jei FSH 80, tai mm jau nebeturėtų būti. Gal kalba ėjo ne apie FSH?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 06, 18:49)
TIKRAI PAS NEVAISINGUMO EINAT ? gal pas paprasta gine?
Jei vaisingumo, tada manau, kad laikas ji keist.

na vaikstau pas Klima,manau jis turetu kazka nusimanyt sitoj srity...reiks paciai matyt pasidaryt kad apsiraminciau,o tai vyra istyriau,LP parode kad viskas gerai belieka kliuciu ieskot hormonuose matyt..
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 20, 14:41)
Getter, tau teisingai pataria pabandyti pakartoti tyrimus. kai dariausi FSH 5 CD. maniškis irgi buvo užkilęs, bet kai pakartojau kitą mėnsį 3 CD, jau kuo puikiausiai tilpo į normas. taip, kad gal tiesiog per vėlai atliktas tyrimas? g.gif
jei neklystu tai FSH ciklo eigoje natūraliai kyla.

Taip ir darysiu. Aš jau po LP, rado 4st Endo, dvi cistas, saaugų, pratekamumo nebuvo, bet sakė nepergyventi nes viskas pas mane buvo sutinę, paburkę tai sakė vilties yra.
Dabar kaip tik mmm, sulauksiu kitų ir 2-3d pakartosiu FSH ir LH.

Tiesa buvom pas Endokrinologą, tai su skydliauke tikrai neturiu problemų, darėm kt hormonų tyrimus ir visi buvo normose, tame tarpe PRG (rodė kad O įvyko) ir PRL.

Tiesa man bus skirtas Dipherelino kursas 3mėn. Tik dar nžn ar iškart nuo kito ciklo ar dar nuo kito, noriu pažiūrėt dar bent du mėn kaip kinta FSH ir pabandyt bent porą ciklų natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 08 07, 15:13)
Taip ir darysiu. Aš jau po LP, rado 4st Endo, dvi cistas, saaugų, pratekamumo nebuvo, bet sakė nepergyventi nes viskas pas mane buvo sutinę, paburkę tai sakė vilties yra.
Dabar kaip tik mmm, sulauksiu kitų ir 2-3d pakartosiu FSH ir LH.

Tiesa buvom pas Endokrinologą, tai su skydliauke tikrai neturiu problemų, darėm kt hormonų tyrimus ir visi buvo normose, tame tarpe PRG (rodė kad O įvyko) ir PRL.

Tiesa man bus skirtas Dipherelino kursas 3mėn. Tik dar nžn ar iškart nuo kito ciklo ar dar nuo kito, noriu pažiūrėt dar bent du mėn kaip kinta FSH ir pabandyt bent porą ciklų natūraliai.

Dabar kaip tik leisiuosi vaistus, tik aš pirkau ne difereliną, o zoladeksą, tai išstudijavau ir šalutinius požymius- vienas iš jų, kad kiaušidės gali nebeprabusti. Būtinai kartok FSH ir įvertink riziką, jei jis didokas bus.
O kad kiti hormonai geri, tai tik džiaugtis reikia, bent čia atsikvėpti galima smile.gif Ir žinoma, sėkmės bandant natūraliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 07, 14:54)
Dabar kaip tik leisiuosi vaistus, tik aš pirkau ne difereliną, o zoladeksą, tai išstudijavau ir šalutinius požymius- vienas iš jų, kad kiaušidės gali nebeprabusti. Būtinai kartok FSH ir įvertink riziką, jei jis didokas bus.
O kad kiti hormonai geri, tai tik džiaugtis reikia, bent čia atsikvėpti galima  smile.gif Ir žinoma, sėkmės bandant natūraliai  smile.gif

Ačiukas 4u.gif
Riziką žinau, bet po Diferelino, bandysiu pati padėt jom pabust, aisiu akupunktūrą daryt ir visokiom žolėm, bei aliejais žadinsiu kad atsigautų biggrin.gif

Man gyd irgi Zoladeksą minėjo, kuom jie realiai skiriasi apart kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 08 07, 17:30)
Ačiukas  4u.gif
Riziką žinau, bet po Diferelino, bandysiu pati padėt jom pabust, aisiu akupunktūrą daryt ir visokiom žolėm, bei aliejais žadinsiu kad atsigautų  biggrin.gif

Man gyd irgi Zoladeksą minėjo, kuom jie realiai skiriasi apart kainos?  g.gif

Turbūt niekuo g.gif Man dar šalia šių pavadinimų buvo pateiktas Procrenas.
Atsakyti
mergaites , o jai FSH gydytoja liepe pasidaryti 2 ciklo diena ar bus normalus rezultatas????nes raso daug kur 3-5 ciklo diena?/
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 09, 15:23)
mergaites , o jai FSH gydytoja liepe pasidaryti 2 ciklo diena ar bus normalus rezultatas????nes raso daug kur 3-5 ciklo diena?/

Tikrai normalus.
Atsakyti