Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(kristinuke @ 2011 04 21, 19:50)
O ÄÆdomu ką tau D. V. dar sakė, kokios prognozės, dėl ko tas FSH toks, jos nuomone?
Kai mm nėra, kiek žinau, galima darytis FSH bet kada, bet... mm vis tiek kažkada pareina argi ne? va tada ir reikėtų pasidaryti, kad bÅ«tų aiÅ”kesnė situacija. o kiek laiko nėra mm? skydliaukės hormonai tvarkoj?

Bandyk Kazanaviciui pasirodyt,nepakaktu man Visockienes nuomones niekaip. Su sia sritim nejuokaujama,gali but velu po to, o kaltu nebus. Nepalikit to tik vienam medikui sprest ir tik vienos srities,cia endo turi ziuret.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 22, 00:23)
Bandyk Kazanaviciui pasirodyt,nepakaktu man Visockienes nuomones niekaip. Su sia sritim nejuokaujama,gali but velu po to, o kaltu nebus. Nepalikit to tik vienam medikui sprest ir tik vienos srities,cia endo turi ziuret.

na, as 2m pas V. Klima lankiausi, o dabar pirma karta pas D. Visockiene nuejau. Klimas apskirtai labai psichologiskai neigiamai mane veikia - kiekvienas vizitas baigiasi asaromis, nieko normaliai per tuos 2 m nepaaiskiko, tik kad tuoj tuoj ir nebegalesiu turet vaiku, bet juk ir isivaikinus gali buti laiminga moterim, va tokia medicinine isvada...zodziu, tai mano ginekologe isgirdus pasakojimus apie trauminius vizitus pas Klima, pasiule pas D. Visockiene pasilankyti. Man ji patiko, kazkiek nuramino, kad nera dar labai blogai, nes mazdaug laikosi FSH 9-10, tai ale stimuliacija gal padetu ir rekomendavo netempt gumos ir menu begyje apsispresti tureti leliuka..
jei negeriu Trisequens ar KT, tai mmm ir nera, nebent lb lb retais atvejais ivyktu atsitiktine ovuliacija (kas yra buve praeitais metais) ir tada butu naturaliai mmm, tai va, tokios tokeles...esu buvus ir pas endokrinologa, skydliauke lyg ir tvarkoj, dariausi kraujo tyrimus skydliaukes ir siaip viska apziurejo, tai lyg ir gerai, nors pries 2 metus buvau..siaip manau reiktu ir pas Kazanaviciu pasirodyt..
o Kazanavicius tik kaune dirba ar buna ir vilniui kazkiek?
aciu jums merginos, kad patariat.. 4u.gif
Atsakyti
As zinau,kad Kazanavicius Kaune,del Vilniaus nezinau ir abejoju,nes jis ir taip ne kasdien buna,daug vazineja I uzsieni. As nebuvusi,,bet ji giria. Su siuo hormonugeriau nejuokaut,tikrai gali but,kad nieks neatstatys,laikas cia labai brangus,kai jis ima kilt. O Visockiene ne Kaune VK gine? Jei ta,tai eiciau dar kitur. Gal kalbat apie kita daktare. Bet kokiu atveju pati praejusi daug mediku ir tiek kurjozu su jais, ta pati skirtingai mato. Nenoriu plestis,bet mano atveju daug ismestu pinigu ir daug laiko prarasta,o kaltint galiu save,nes tikejau ir laukiau stebuklu.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 22, 11:42)
As zinau,kad Kazanavicius Kaune,del Vilniaus nezinau ir abejoju,nes jis ir taip ne kasdien buna,daug vazineja I uzsieni. As nebuvusi,,bet ji giria. Su siuo hormonugeriau nejuokaut,tikrai gali but,kad nieks neatstatys,laikas cia labai brangus,kai jis ima kilt. O Visockiene ne Kaune VK gine? Jei ta,tai eiciau dar kitur. Gal kalbat apie kita daktare. Bet kokiu atveju pati praejusi daug mediku ir tiek kurjozu su jais, ta pati skirtingai mato. Nenoriu plestis,bet mano atveju daug ismestu pinigu ir daug laiko prarasta,o kaltint galiu save,nes tikejau ir laukiau stebuklu.

Aš pas K. pradėjau lankytis, kai tik dingo mm, o FSH pakilo iki kosmoso. Jo pagalba nukrito iki normos. Tada po kurio laiko vėl užkilo. Buvau ir pas D.V. Bent man ji vilties įkvėpė, nes kita ginė iš VK ją iškart buvo ''užmušusi''. Gerai, kad dar pas K. atsidūriau. O jei ne paslaptis, kas nepavyko su D. V. ? nes aš kaip ir vieną kartą pas ją buvau, turėčiau stimuliuotis, jei tik FSH bus palankus.
O kiek žinau, K. dirba ir Vilniuj. Ar tik ne Trakų g. Forume yra apie jį, reikia paieškoti.
Atsakyti
Sunku man ka sakyt apie D.V. Jei cia gine is VK, tai seniau cia skaiciau ne kokius atsiliepimus, apie kai kuriuos lepsusus, nelabai noriu daug rasyt,nes as tik skaiciau cia. Manau kiek zmoniu tiek nuomoniu,o auksti skaiciukai ne juokas,ypac kai paskaitai apie labai jaunas merginas ir mediku diagnoze,kad nieko nebegalima padaryt. Daug rusu forumu skaiciau, ta beda didele ir buna paveluojama beklausant prastu mediku pazadu,kad viskas susitvarkys. Jei skaiciukai atsistato,bandykit pastot kol galit ir nebelaukit. Manau ta patartu ir K.
Atsakyti
Pas mane visiška mistika su FSH. Kaip tik gi rašo, sako, kad kuo mažiau streso, daugiau ramybės reikia ir pan. O man atvirkščiai blink.gif Kuo daugiau streso ir nervų apturiu, tuo mažesnis FSH g.gif Reiks kada prie progos pasiteirauti gydytojo, kaip čia taip būna.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 05 02, 20:07)
Pas mane visiška mistika su FSH. Kaip tik gi rašo, sako, kad kuo mažiau streso, daugiau ramybės reikia ir pan. O man atvirkščiai  blink.gif Kuo daugiau streso ir nervų apturiu, tuo mažesnis FSH  g.gif Reiks kada prie progos pasiteirauti gydytojo, kaip čia taip būna.

o kaip tu tai suseki, kad žinai, jog nuo nervų priklauso...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 02, 20:04)
o kaip tu tai suseki, kad žinai, jog nuo nervų priklauso...

Nu kaip kaip, gi žinau, kad praėjusios dvi savaitės buvo siaubingos, senokai taip bebuvo, ir va, prasidėjus ciklui dariausi tyrimus, o FSH - tokis gražus, tokio žemo ir telpančio į normas aš dar neturėjusi bigsmile.gif Aišku, aš gi nedarau kas mėnesį tyrimų, keliskart per metus, tai ir pastebėjau dėsningumą.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 05 02, 21:42)
Nu kaip kaip, gi žinau, kad praėjusios dvi savaitės buvo siaubingos, senokai taip bebuvo, ir va, prasidėjus ciklui dariausi tyrimus, o FSH - tokis gražus, tokio žemo ir telpančio į normas aš dar neturėjusi  bigsmile.gif Aišku, aš gi nedarau kas mėnesį tyrimų, keliskart per metus, tai ir pastebėjau dėsningumą.

Na, kadangi aš turėjau gyvenime etapą, kai kas mėnesį darydavausi, FSH tuomet man krisdavo palaipsniui maždaug perpus... nervų būklės nesekiau, nes ir taip aišku, kad buvo tragiška, kai žinai, jog nepagimdžiusi nė vieno vaiko išgirsti diagnozę ''klimaksas''. Bet ką gali žinoti...kas veikia, o kas ne... Viena aišku, kad centras, valdantis šį hormoną, yra galvoje.
Atsakyti
Man vis kirba klausimas: prie kokio FSH nebebuna mmm? Daugelis merginu cia raso, kad FSH didelis siaubingai, bet tyrimsu daro 3 C.D. ir pan, tai kaip ta cikla paskaiciuot, jei del per didelio FSH nera menesiniu? mano FSH nera kosminis, sokineja tarp 8-11, bet menesiniu niekada neturejau reguliariu.. kaip Jums yra? gal man tu menesiniu dar del kazkokiu dalyku nera, jei Jums su aukstesniu FSH jos yra.. ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Ozono_skyle @ 2011 05 03, 11:09)
Man vis kirba klausimas: prie kokio FSH nebebuna mmm? Daugelis merginu cia raso, kad FSH didelis siaubingai, bet tyrimsu daro 3 C.D. ir pan, tai kaip ta cikla paskaiciuot, jei del per didelio FSH nera menesiniu? mano FSH nera kosminis, sokineja tarp 8-11, bet menesiniu niekada neturejau reguliariu.. kaip Jums yra? gal man tu menesiniu dar del kazkokiu dalyku nera, jei Jums su aukstesniu FSH jos yra.. ka manot?

manau, kad dėl kitų priežasčių... nes turėdama tokį FSH, kaip tu sakai, net neįtariau, kad su juo kažkas ne taip. Man dingo mm, kai FSH buvo apie 60. Nežinau, kiek tą šuolį lėmė kaiušidės cistos šalinimas, nes prieš LP mm buvo kas mėnesį.
Atsakyti
Labučiukas,

Gal kas gali pagelbėti. FSH darytas 4c.d. - 16,1 mIU/ml. Pas mane ciklai nereguliarūs, dabar va antrą mėnesį kaip ciklas 49dienos sad.gif Nelabai aišku, ką reiškia tyrimo rezultatai, o pas daktarą tik liepos mėnesį sad.gif
Ačiūkas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti