Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

Sveikutes 4u.gif
Seniai jau čia nieks nesilanko unsure.gif
Iškilo man klausimėliu, gal kas pagelbės mirksiukas.gif
Praeitais metais rudeni turėjau nesivystantį , prieš tai visi hormonai buvo idealus, dar vasara FSH buvo 8, o dabar pasiemiau atsakymus, ir ka gi, FSH-20 verysad.gif , KODEL JIS TAIP GALĖJO PAŠOKT, gyd. prognozes tai nekokios, bet vistiek siunčia spermos tyr. ir pas genetikus, nesuprantu kam, jei pastot šansu jokiu, kam švaistyt pinigus, negi taip greit atėjo klimaksas, nors aišku metu jau ir nemažai, bet visi kiti tyr. super, ir folikulai bresta, iš kur gali but toks šolis, gal kas turit kokiu minčiu ir patirties, bučiau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

QUOTE(Vėja2 @ 2010 02 25, 15:51)
Sveikutes  4u.gif
Seniai jau čia nieks nesilanko  unsure.gif
Iškilo man klausimėliu, gal kas pagelbės  mirksiukas.gif
Praeitais metais rudeni turėjau nesivystantį , prieš tai visi hormonai buvo idealus, dar vasara FSH buvo 8, o dabar pasiemiau atsakymus, ir ka gi, FSH-20  verysad.gif , KODEL JIS TAIP GALĖJO PAŠOKT, gyd. prognozes tai nekokios, bet vistiek siunčia spermos tyr. ir pas genetikus, nesuprantu kam, jei pastot šansu jokiu, kam švaistyt pinigus, negi taip greit atėjo klimaksas, nors aišku metu jau ir nemažai, bet visi kiti tyr. super, ir folikulai bresta, iš kur gali but toks šolis, gal kas turit kokiu minčiu ir patirties, bučiau labai dekinga  4u.gif

nera zinoma del ko jis pakyla, jei butu zinoma del kokiu priezasciu tai buna, tai nemanau kad tai butu labai didele problema... pabandyk dar pakartoti tyrima, jei mm reguliarios ir folikulai auga, tai gal cia laikina pakilimas ax.gif
Atsakyti
Justta ačiu už atsakymą, jau pasidariau kitam cikle tyrimus, FSH-5, mmm reguliarus, bet dabar jaučiu kad OV nevyksta, ...dar labiau susipainiojau... verysad.gif
Tai ir nesupratau, ar laboratorijos klaida, ar laikinas pakilimas, ar kas ...
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2010 03 26, 00:04)
Justta ačiu už atsakymą, jau pasidariau kitam cikle tyrimus, FSH-5, mmm reguliarus, bet dabar jaučiu kad OV nevyksta, ...dar labiau susipainiojau...  verysad.gif
Tai ir nesupratau, ar laboratorijos klaida, ar laikinas pakilimas, ar kas ...

Ar darei 3-5 ciklo dieną g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 03 26, 13:06)
Ar darei 3-5 ciklo dieną g.gif  4u.gif

Taip,ir pirmą ir antrą kartą 3 ciklo dieną g.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif

pirma karta dariau tyrimukus savo noru, ir gavus atsakymus mano akytes buvo tokios blink.gif

FSH - 10,6 (folikuline faze norma 2,8-11,3 mIU/ml)
LH - 2,28 (folikuline faze norma 1,1-11,6)

gal ka galetumet pakomentuoti blush2.gif

kaip suprantu FSH jau pakankamai didokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2010 04 27, 22:43)
sveikutes mirksiukas.gif

pirma karta dariau tyrimukus savo noru, ir gavus atsakymus mano akytes buvo tokios blink.gif

FSH - 10,6 (folikuline faze norma 2,8-11,3 mIU/ml)
LH - 2,28 (folikuline faze norma 1,1-11,6)

gal ka galetumet pakomentuoti blush2.gif

kaip suprantu FSH jau pakankamai didokas g.gif

Na fsh tikrai didokas, mano kai buvo 8, tai jau gyd. nelabai patiko, bet siuličiau nestresuot, o pasidaryt dar kita cikla, gal tai tik laikinas pakilimas
Atsakyti
Tokių skaičių kaip maniškiai kol kas dar neaptikau... vasarį mano fsh buvo 123, po trijų mėnesių geriant ''thybon'' nukrito iki 40. Kol kas nėra kuo džiaugtis, bet vilties turiu. Ji miršta paskutinė... beje, man hormonai pasiekė rekordą po laporoskopinės cistos operacijos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 05 11, 21:01)
Tokių skaičių kaip maniškiai kol kas dar neaptikau... vasarį mano fsh buvo 123, po trijų mėnesių geriant ''thybon'' nukrito iki 40. Kol kas nėra kuo džiaugtis, bet vilties turiu. Ji miršta paskutinė... beje, man hormonai pasiekė rekordą po laporoskopinės cistos operacijos sad.gif

o tai kaip tavo mm?
Atsakyti
QUOTE(-Justicia- @ 2010 03 13, 17:46)
Sveika,
nera zinoma del ko jis pakyla, jei butu zinoma del kokiu priezasciu tai buna, tai nemanau kad tai butu labai didele problema... pabandyk dar pakartoti tyrima, jei mm reguliarios ir folikulai auga, tai gal cia laikina pakilimas  ax.gif

Nu va, buvau pas gyd.,tai sake visai normalu kad viena cikla FSH buna pakiles, o kita normalus, nes OV gali nebuti kiekviena cikla, tada ir FSH aukštesnis
Atsakyti
QUOTE(-Justicia- @ 2010 05 13, 22:18)
o tai kaip tavo mm?

Iš karto po operacijos dar mėnesi tepliojo, paskui kitų mėnesinių sulaukiau po 40dienų. o kitos atėjo jau tik geriant vaistus po 3 mėnesių. Na, bet dabar jos reguliarios jau tris mėnesius. Žodžiu, man rugsėjį darė operaciją, tai ''žaidžiu'' su jos pasekmėmis iki dabar. O gal ir kita priežastis, nežinau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 16 gegužės 2010 - 20:39
beskaitydama temele visai susimaisiau biggrin.gif
mano FSH yra 11, endokrinologas sake ""viskas gerai""
o kaip pastebejau cia kazkas ir del 8 nerimauja.....
Atsakyti