Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

Man tai irgi kyla įtarimų, gal tikrai dar kažkokie veiksniai įtakoja???
Gal reiktų pasidomėti labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 08 06, 15:29)
Jolma, zinau, deja, ka reiskia 75....taciau man visgi kelia itarimu tai, kad tokiais niekais (sorry) kaip akupunktura ir papildai ji buvo pavyke numusti. Gal visgi yra dar kokiu priezasciu, nesusijusiu su vaisingumu, su menopauze, del kuriu tas fsh auga  g.gif ar nesvarstet su gydytoja tokiu variantu?

Gyd.M kai klausiau, tai ji kitų variantų nepateikė, o U labai ir nesigilino, nespėjo. patarė KT gert del sveikatos. Gerai, kad pati užsimaniau FSH pasitikrint, ot tai būtų "geras" IVF doh.gif
Padidejęs FSH p/l laboratorinių tyrimų interpretacijas:
Pirminis lytinių liaukų nepakankamumas, kiaušidžių agenezė, Kleifenterio sindromas, kastracija, alkoholizmas, menopauzė, orchitas, gonadotropinius hormonus, gaminantis hipofizės navikas.
Dar kazkur buvau radus: plaučių vėzys. Kas mane suneramino g.gif . nes paskutinius 2 m. vis bronchitu sergu. Bet nuotraukoj nemato. Gerai būtų tomografiją pasidaryt, bet ta mūsų medicina doh.gif, reikia pačiam įrodinėt, kad tau reikia.
Gyvas į žemę nelysi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zaneta1 @ 2006 08 06, 15:41)
Nu blyn, kaip gaila del jolmos. 32 metai, nu vis tiek nesitiki kad nieko nebegalima padaryt.
Nenuleisk ranku, mergyt wub.gif

Nenuleisiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Deja, ne aš viena tokia, tokiuose metuose...
Kartais gyvenimas iškrečia pokštų
Atsakyti
Jolma, gal verta del sventos ramybes atmesti kitas diagnozes g.gif Sansu mazai aisku, bet...
Atsakyti
Jo, nenorėčiau, sužinoti dar blogesnių naujienų...
Atsakyti
Jolma, tikrai labai baisu sužinoti tokią diagnozę, bet manau, kad vistiek galima kaip nors šią situaciją pataisyti. Gal yra kokių nors vaistų ir galima tai atstatyti. Laikykis, mergyt!
Man irgi jau 35m. Reikės man irgi šį tytimą pasidaryti, gal ir su manim kas netvarkoj.
Atsakyti
Jolma, buvo ir man panašus atvejis. Prieš daugybę metų (tada man buvo 28) kai pradėjau rimtai tirtis dėl nevaisingumo ir pasidariau lytinius hormonus tai pas mane FSH buvo berods 68 ar dar ten kažkiek daug. Aš nieko nesupratau, tai paskambinau Kazanavičiui, o jisai man tiesiai šviesiai jums klimaksas. Aš į paniką, kaip gi gi man net 30 nėra. Darė ciklo pabaigoje progesterono tyrimą ir ką gi parodė, kad ovuliacija įvyko. Kazanavičius skėsčiojo rankomis ir aiškino kad tai ne vadovėlinis atvejis ir visko gyvenime būna. Ir ką gi kitą ciklą FSH jau buvo 12 ar 14. Na pas mane gerai tai kad gerai viskas baigėsi. Pastojau, pagimdžiau, turiu niostabią dukrytę. o šitą FSH užkilimą Kazanavičius aiškino kaip psichologinę būseną, kai laaabai moteris užsimano leliuko ir nuo to didelio noro pradeda hipofizė kvailioti. Jolma, nenuleisk rankų, kartok tyrimą, aiškinkis priežastis. tai dar nebūtinai klimaksas.
Atsakyti
Rugiagėle, o dabar geras tavo FSH ir tik tuo metu buvo pakilęs?
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 08 07, 13:32)
Rugiagėle, o dabar geras tavo FSH ir tik tuo metu buvo pakilęs?

pas mane policistinės kiaušidės. visa tai buvo mano rimto gydymo pradžioje. po to sekė 2 laparaskopijos, stimuliacijos, inseminacijos. dar pas vyrą problemos. Vyro gydymas. žodžiu ilga gydymosi istorija su laiminga pabaiga. Po gimdymo gėriau KT. Taupiau savo policistines kiaušides. Nuo lapkričio nebegeriu KT bet antras leliukas nesibeldžia. tiesa pasakius nieko daugiau ir nedarau nei tyriuosi nei meldžiuosi, tiesiog laukiu ir tiek. blush2.gif
Atsakyti
Man gyd. buvo sakiusi, kad jaunoms moterims būna, kad nugrybauja FSH, bet pavartojus vaistus atsistato. O vyresniame amžiuje tikriausiai nebeatsistato. Nu bet taip pat tikriausiai visokių cirkų pasitaiko, nes spaudoje tenka skaityti, kad ima ir netikėtai susilaukia kūdikio kai kurios vyresnės moterys.

Atsakyti
Nesigąsdinkit Musmiryte, Nuotaika ir kt. Tai reti atvejai.
Bet atidėlioti tikrai neverta...nono.gif

Rugiagėle, labai įdomi tavo istorija. O tau savaime susitvarkė, ar gėrei kita ciklą KT, jei pameni?

Geras cirkas čia man...
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2006 08 05, 19:03)
75

Lieka tik "sėst ant dietos", akupunktūros, papildai ir kitokie briedai...

Gal kuri kelionių agent. dirbat? Išlėkt kur pailsėt gal? Pinigų pritaupiau IVF, tai dabar galima pasitaškyt.

Dėkui Jums 4u.gif

Pabandyk akupunktura, as bandziau, man padejo.
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2006 08 07, 20:37)
Nesigąsdinkit Musmiryte, Nuotaika ir kt. Tai reti atvejai.
Bet atidėlioti tikrai neverta...nono.gif

Rugiagėle, labai įdomi tavo istorija.  O tau savaime susitvarkė, ar gėrei kita ciklą KT, jei pameni?

Geras cirkas čia man...

Tas susitvarkymas tai negali sakyti, kad visiškas, nes vistiek FSH buvo pakankamai aukštas. Bet po trupučiuka po trupučiuka jisai mažėjo. Nežinau gal man padėjo Kazanavičiaus paskirtas Thybonas? Dar pamenu gėriau dexsametazoną, nes testorteronas taip pat buvo užkilęs. bet keisčiausia tai, kad ir progesteronas ir echoskopijos rodydavo, kad ovuliacija vyksta. pamenu, kai Gudonavičius su Tvarijonavičiene darė echoskopija antroje ciklo pusėje pasidėję mano FSH, LH tyrimų atsakymus ir gūžčiojo pečiais. Ir dar Kazanavičius minėjo, kad jeigu FSH nemažės tai reikės galvos kompiuterinę tomografiją daryti ir pasižiūrėti kaip atrodo hipofizė. Sėkmės tau, Jolma smile.gif
Atsakyti