Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(jurgitasaulyte @ 2009 06 09, 10:10)
Labukas,

viskas gerai, jei tyrimai daryti menesiniu ciklo pradzioje  smile.gif 

FSH normos:
· folikulinė ciklo fazė 3 - 12 IU/l
· ciklo vidurys 5 - 35 IU/l
· lutealinė fazė 2 - 10 IU/l
· postmėnopauzė 37 - 125 IU/l

LH normos:
* folikulinė ciklo fazė 1,6 – 10,2 IU/l
* ciklo vidurys 7,4 – 65 IU/l
* lutealinė fazė 0,9 – 14 IU/l
* postmenopauzė 10 – 42 IU/l
* nėštumas < 1,1 IU/l

Dariau 3 m.diena
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2009 06 10, 21:57)
Dariau 3 m.diena

vadinasi, viskas super wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasaulyte @ 2009 06 11, 15:34)
vadinasi, viskas super wink.gif  thumbup.gif

Tikiuos kad gerai mirksiukas.gif , sestadieni vaziuoju pas gydytoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pasidariau si cikla FSH (nes praita jis buvo 15,36) ir pati nepatikejau kai pasake rezultata - 7,26 unsure.gif ar jis gali taip sokineti? si cikla geriu trisequens, bet kai dariau tyrima buvau isgerusi tik 3 tabletes ax.gif tai nezinau ar cia del vaistu, ar kas? g.gif
Atsakyti
Atsibeldžiu ir aš su savo klausimėliu tongue.gif
5 CD tyrimo rezultatai:
LH 6,4
FSH 8,1

Čia labai baisu, ar su Duphastonu turiu šansą pastoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 22, 14:42)
Atsibeldžiu ir aš su savo klausimėliu  tongue.gif
5 CD tyrimo rezultatai:
LH 6,4
FSH 8,1

Čia labai baisu, ar su Duphastonu turiu šansą pastoti  g.gif

Jusu FSH dar normos ribose, o jei jau butu labai aukstas, tai duphastonas tikrai pastot nepadetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji saulė: 22 birželio 2009 - 14:50
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 06 22, 15:49)
Jusu FSH dar normos ribose, o jei jau butu labai aukstas, tai duphastonas tikrai pastot nepadetu.

notworthy.gif notworthy.gif Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
As ir turiu klausima. mano FSH irgi aukstas virs 10. Gine israse Trisequens, geriu pirma menesi (reik 3 men gert) pradejau gert raudonas tabletes ir atsirado mm, tokios negausios. Klausymas: pries nepasidariau NT, bet jei buciai nescia tai mm gal neprasidetu, ar ne. Man kazkaip neramu... Nes mm atsirado 98 proc. nuo tu raudonu tableciu.
Sory uz kvaila klausyma, bet kazkaip jauciau kad sis ciklas bus tas... ir taip netiketai mmm.
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2009 06 22, 20:45)
Sveikos,
As ir turiu klausima. mano FSH irgi aukstas virs 10. Gine israse Trisequens, geriu pirma menesi (reik 3 men gert) pradejau gert raudonas tabletes ir atsirado mm, tokios negausios. Klausymas: pries nepasidariau NT, bet jei buciai nescia tai mm gal neprasidetu, ar ne. Man kazkaip neramu... Nes mm atsirado 98 proc. nuo tu raudonu tableciu.
Sory uz kvaila klausyma, bet kazkaip jauciau  kad sis ciklas bus tas... ir taip netiketai mmm.

Laba,

manau, kad cia salutinis poveikis, nes internetiniame sio vaisto aprasyme sakoma:

"Pradėjus gydytis, organizmas turi priprasti prie naujo
hormonų kiekio. Todėl pirmuosius kelis gydymo mėnesius galimas laikinas
pašalinis poveikis. Moterims gali skaudėti krūtis ir (jei gimda sveika)
labai negausiai ir/arba gausiau kraujuoti. Jei šie reiškiniai praėjus pirmiesiems trims gydymo mėnesiams neišnyksta, pasitarkite su savo gydytoju."

O siaip tai su savo gine dar pasikonsultuok

Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2009 06 22, 19:45)
Sveikos,
Sory uz kvaila klausyma, bet kazkaip jauciau  kad sis ciklas bus tas... ir taip netiketai mmm.

Sveika, as irgi geriau tuos vaistus, bet tik viena cikla ir man geriant raudonas tabletes prasidejo mm, sunerimusi labai buvau, skambinausi gydytojai tai ji pasake kad viskas normaliai..

Turiu as toki prasyma, gal galetumet papasakoti kam jau pavyko pastoti su aukstu FSH ka jus darete? pas mane jis sokineja (15, 7, 11) kita cikla vel darysiu ir ziuresiu kas bus, tuo paciu ir pas Klima eisiu, nes gine pas kuria vaiksciojau nebegali man padeti unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,ar man jau reikia nerimauti nes mano FSH 9,84?darita 3c.d.planuojam 2IVF rugpjucio pabaigoj ar man dar yra sansu pastot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 07 29, 16:34)
sveikutes,ar man jau reikia nerimauti nes mano FSH 9,84?darita 3c.d.planuojam 2IVF rugpjucio pabaigoj ar man dar yra sansu pastot g.gif ?

Visiskai nera ko nerimauti, normalus skaiciukai. As ne LT, pas mus IVF daro iki 14 FSH, pas mane buvo 11.9, uzauginau 13 folikulu, normaliai vaisinosi.
Pries antra stimuliacija dare vel FSH, akys man iskrito isgirdus- 7 su kazkiek, o man jau virs 40 metu. Tai ir nesuprantu, nuo kontraceptiku kur geriau pries stimuliacija, nuo stimuliuojanciu ar dar nuo ko.
Beje, man klinikoj yra sake, kad po kontraceptiku sis tyrimas neinformatyvus visai.
viskas cia mano buvo daryta praeita vasara, rudeniop antra kart FSH dare, dabar artimuose planuose vel bandymas laukia, mmm normalios, gimines moterys klimakso sulaukia velokai( buvo labai gydytojos dometasi apie tai- sieja kazkaip sita dalyka su musu galimybem), virs 50 metu, idomu man ir paciai kokius skaiciukus pamatysiu.
Atsakyti