Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

Aciu, Mireja, Aqa, Larisa wub.gif... Labai sunku dabar verysad.gif, bet ka padarysi, laukiu kito tyrimo...

QUOTE(Mirėja @ 2008 06 07, 23:05)
Pirmiausiai, aišku linkiu, kad nukristų ir galėtum susilaukt savo vaiko. Bet visgi norėčiau paklausti: o kodėl nesutiks?

Na jis nemato skirtumo tada, tarp isivaikinto vaiko ir grubiai tariant "donorinio" unsure.gif... Kam tada sako leisti pinigus ir t.t. verysad.gif verysad.gif verysad.gif ... Bet tikiuosi ji perkalbeti, juk tai bus jo biologinis vaikas wub.gif ... O as taip svajoju ji isnesioti ir pagimdyti, koks skirtumas, kad jis ne mano biologinis bus wub.gif
Atsakyti
Saule, greičiausiai tau nuo stimuliacijų čia užkilo. Man kažkaip atrodo, kad užteks tau keletą mėnesių pagerti KT ir atsistatys tas tavo FSH mirksiukas.gif

Jei man reiktų rinktis donoras ar įvaikinimas, aš irgi rinkčiausi donorą ax.gif Vistiek "saugiau" nei įvaikintą pasiimti, bent jau išnešiotas sveikai ir bent jau vienas iš tėvų garantuotai normalus žmogus.
Atsakyti
Saule, svarbiausia nepasiduok, kad ir kokiu būdu ateis vaikas tai bus tas vaikas, kurio tu laukei ir sulaukei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 08 birželio 2008 - 07:04
QUOTE(Daiva @ 2008 06 08, 08:03)
Saule, greičiausiai tau nuo stimuliacijų čia užkilo. Man kažkaip atrodo, kad užteks tau keletą mėnesių pagerti KT ir atsistatys tas tavo FSH mirksiukas.gif

Bandau tuo tiketi, nieko kita nebelieka smile.gif... Tik gyd. nieko apie KT nesake, o as pati pagalvojau, kad reiktu, bet si cikla jau per velu... Gersiu nuo sekancio blush2.gif ...

Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2008 06 08, 08:03)
Jei man reiktų rinktis donoras ar įvaikinimas, aš irgi rinkčiausi donorą ax.gif Vistiek "saugiau" nei įvaikintą pasiimti, bent jau išnešiotas sveikai ir bent jau vienas iš tėvų garantuotai normalus žmogus.

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2008 06 08, 08:03)
Saule, svarbiausia nepasiduok...

Oi stengiuosi, stengiuosi, Mireja wub.gif ... Rytais nepasiduodu biggrin.gif , o vakarais praskystu visai wub.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2008 06 08, 08:03)
... kad ir kokiu būdu ateis vaikas tai bus tas vaikas, kurio tu laukei ir sulaukei  wub.gif

Kokie grazus ir teisingi zodziai wub.gif , apsizliumbiau cray.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 08 birželio 2008 - 12:58
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 07, 09:56)
Bandysiu pakartoti...  Bet jau nieko nesitikiu  verysad.gif ... Gydytojai pasiskambinau, kai pasakiau, tai net nusikeike  verysad.gif , liepe butinai ateiti pasikalbeti. Paklausiau ar cia man jau sunerimti, sako -  taip  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif, su tokiu FSH  IVF tikrai jau nebedarysim, nebent jis dar nukristu  angel_sadangel.gif...

Kiek supratau priejau as liepto gala verysad.gif , dabar jau liko arba donoras (MB su tuo tikrai nesutiks)  unsure.gif , arba isivaikinimas...

Tau gyd po IVF skyre pasidaryti FSH ar tu pati sugalvojai? Ir kuria ciklo diena ji darei, ir kelinta cikla po IVF? man mmm po nesekmingo IVF 2 savaites nera ko gero irgi jei padaryciau FSH butu nekas
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 06 08, 18:34)
Tau gyd po IVF skyre pasidaryti FSH ar tu pati sugalvojai? Ir kuria ciklo diena ji darei, ir kelinta cikla po IVF? man mmm po nesekmingo IVF 2 savaites nera ko gero irgi jei padaryciau FSH butu nekas

Uzjauciu del nesekmingo IVF console.gif...

Ne gydytoja, o pati sugalvojau FSH pasidaryti, nes seniai buvo darytas ir buvo virs 9 smile.gif ... Si karta dariausi 3 ciklo diena ir buvo 18,2. Tai pirmas ciklas po IVF. Tiek per 1 bandyma, tiek per 1IVF ir 2IVF labai nekaip augo folikulai verysad.gif ... Zinau, kad po stimuliaciju FSH gali buti pakiles, bet kad tiek doh.gif ... Konsultavausi su gyd., bet tik telefonu, sake, kad negerai... Ir reikia butinai ateiti pasikalbeti smile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 08 birželio 2008 - 20:34
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 08, 21:25)

Ne gydytoja, o pati sugalvojau FSH pasidaryti, nes seniai buvo darytas  ir buvo virs 9  smile.gif ...  Si karta dariausi 3 ciklo diena ir buvo 18,2. Tai pirmas ciklas po IVF. Tiek per 1 bandyma, tiek per 1IVF ir 2IVF labai nekaip augo folikulai  verysad.gif ... Zinau, kad po stimuliaciju FSH gali buti pakiles, bet kad tiek  doh.gif ... Konsultavausi su gyd., bet tik telefonu, sake, kad negerai... Ir reikia butinai ateiti pasikalbeti  smile.gif ...

Jei ne paslaptis kiek tau metu?(man 36) Esu forume skaicius kad buna nukrenta kuriam laikui FSH. As manau kad stimuliaciju vaistai pagreitina kiausidziu "senejima". Apie salutini IVF poveiki organizmui beveik neradau info.
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 06 09, 09:07)
Jei ne paslaptis kiek tau metu?(man 36) Esu forume skaicius kad buna nukrenta kuriam laikui FSH. As manau kad stimuliaciju vaistai pagreitina kiausidziu "senejima". Apie salutini IVF poveiki organizmui beveik neradau info.

Sveikutes 4u.gif
Mano FSH 16,33 verysad.gif Praejusi menesi buvo 11 su trupuciu. Verkiu siandien visa diena.
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 08, 21:25)

Ne gydytoja, o pati sugalvojau FSH pasidaryti, nes seniai buvo darytas  ir buvo virs 9  smile.gif ...  Si karta dariausi 3 ciklo diena ir buvo 18,2. Tai pirmas ciklas po IVF. Tiek per 1 bandyma, tiek per 1IVF ir 2IVF labai nekaip augo folikulai  verysad.gif ... Zinau, kad po stimuliaciju FSH gali buti pakiles, bet kad tiek  doh.gif ... Konsultavausi su gyd., bet tik telefonu, sake, kad negerai... Ir reikia butinai ateiti pasikalbeti  smile.gif ...

Man irgi po 1 IVF buvo pakiles FSH IKI 19 pries ivf buvo 6 tai geriau hormonines tabletes tris menesius ir siek tiek nukrito iki 11 tai dariausi is karto 2 IVF ir jis sekmingas uzaugo 4 visos apsivaisino ir buvo 8 lasteliu viena prikibo tai ir tau optimizmo ir gal dar ne viskas prarasta nors ir as jau dairiausi Latvijos link su donorinem pailsek ir sekmes dar geriau vitaminus su zenseniu jai tiksliai atsimenu
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 06 09, 09:07)
Jei ne paslaptis kiek tau metu?(man 36) Esu forume skaicius kad buna nukrenta kuriam laikui FSH. As manau kad stimuliaciju vaistai pagreitina kiausidziu "senejima".

Man ant nosies 30 m wub.gif ... O kiausides kaip penkiasdesimtmetes doh.gif ...

Papildyta:
QUOTE(mykolina @ 2008 06 09, 20:06)
Sveikutes  4u.gif
Mano FSH 16,33  verysad.gif Praejusi menesi buvo 11 su trupuciu. Verkiu siandien visa diena.

Neverk, Mykolina, console.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(austteja @ 2008 06 09, 20:56)
Man irgi po 1 IVF buvo pakiles FSH IKI 19 pries ivf buvo 6 tai geriau hormonines tabletes tris menesius ir siek tiek nukrito iki 11 tai dariausi is karto 2 IVF  ir jis sekmingas uzaugo 4 visos apsivaisino ir buvo 8 lasteliu viena prikibo tai ir tau optimizmo ir gal dar ne viskas prarasta nors ir as jau dairiausi Latvijos link su donorinem pailsek ir sekmes dar geriau vitaminus su zenseniu jai tiksliai atsimenu

Aciu, labai ikvepianti tavo istorija, Austteja wub.gif ...
Atsakyti
Merginos, jei po IVF iškart darotės, tai ko norėt, palaukit kokius 3 mėn. bus informatyviau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Norejau paklausti kur kreipiates del auksto FSH, gal galit patarti koki greesni endokrinologa, kuris nevaisingume ka nors ismano. As esu is Panevezio, bet vazineju i VK Kaune. Tai gal Kaune kokiu gersniu zinosit 4u.gif
Ir ka darot kad nors kiek ji sumazinti (apie akupunkturas jau skaiciau, gal dar yra kokiu budu). Kaip supratau vaistu sumzinimui nera. Mano FSH si menesi buvo 16,33. Aciukas 4u.gif
Atsakyti