Janta, mano FSH buvo 31, tuomet suzinojau kad sumazinti ji beveik neimanoma, bet U man liepe pagerti du menesius KT Jarina ir tada vel kartoti tyrima, bet as pati del saves pakartojau jau po pirmo men ir baisiausiai issigandau kad FSH jau 34., na bet toliau geriau tas KT ir nusprendziau kad jeigu cia tas skaiciukas rodo kiausidziu issekima, tai gal tiesiog daug ka reiskia pacio organizmo issekimas, ir stengiausi daugiau ilsetis nepervargti atsipalaiduoti, tuo metu mes su vyru isvaziavone i Egipta savaitei pailseti, cia aisku pasikeite maistas(pagrinde valgeme zuvi ir daug darzoviu, ir kasdien gurksnojom raudona vyna) ir seip daug ilsejomes isgaravo visi rupesciai, dar mes tai savaitei pasiemem viso kuno masazus, zodziu grizome pailseje ir dar ilgai gyvenome Egipto ispudziais. kaip tik tada atejo laikas pasidaryti tyrima FSH ir jis jau buvo 21
taigi apsidziaugiau kad jau krenta, bet dar nepakankamai, nustojau gerti KT bet pas U dar nejau nes skaiciukas visvien buvo didelis, nusipirkau vaistinej kazkoki sirupuka su zensenio saknim ir dar ji pageriau, ir stengiausi daugiau ilsetis miegoti zodziu nepervargti, o dar po menesio pasidarius FSH atsakymas buvo 17, taigi buvau girdejusi kad galima su tokiu jau bandyti IVF, taigi pagal toki skaiciuka kad issistimuliavo 5 tai skaitau kad visai neblogai... Taigi tiksliai negaliu pasakyti kas butent padejo sumazinti, bet gal viska sudejus poilsi, masazus,maista ir netgi vyneli, gal viskas visumoj ir padejo. Todel noreciau pasakyti visoms kas prarado vilti sumazinti FSH as visdelto galvoju kad reikia bandyti ir tiketi, nes kai as ieskojau atsakymo kaip ji sumazinti tai praktiskai buvau praradus vilti, o gavosi... (tiesa man 39m)Linkiu visoms SEKMES