Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(lorensio @ 2008 03 07, 21:20)
FSH 49.74 VA PASIEMIAU SENDIEN TIRIMUS sad.gif((((((((

prastai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lorensio @ 2008 03 07, 21:20)
FSH 49.74 VA PASIEMIAU SENDIEN TIRIMUS sad.gif((((((((

Nu bent viena paguoda tos donorinės, kad ir ne LT, bet vis ne galutinis taškas dar...
Atsakyti
Janta, mano FSH buvo 31, tuomet suzinojau kad sumazinti ji beveik neimanoma, bet U man liepe pagerti du menesius KT Jarina ir tada vel kartoti tyrima, bet as pati del saves pakartojau jau po pirmo men ir baisiausiai issigandau kad FSH jau 34., na bet toliau geriau tas KT ir nusprendziau kad jeigu cia tas skaiciukas rodo kiausidziu issekima, tai gal tiesiog daug ka reiskia pacio organizmo issekimas, ir stengiausi daugiau ilsetis nepervargti atsipalaiduoti, tuo metu mes su vyru isvaziavone i Egipta savaitei pailseti, cia aisku pasikeite maistas(pagrinde valgeme zuvi ir daug darzoviu, ir kasdien gurksnojom raudona vyna) ir seip daug ilsejomes isgaravo visi rupesciai, dar mes tai savaitei pasiemem viso kuno masazus, zodziu grizome pailseje ir dar ilgai gyvenome Egipto ispudziais. kaip tik tada atejo laikas pasidaryti tyrima FSH ir jis jau buvo 21 smile.gif taigi apsidziaugiau kad jau krenta, bet dar nepakankamai, nustojau gerti KT bet pas U dar nejau nes skaiciukas visvien buvo didelis, nusipirkau vaistinej kazkoki sirupuka su zensenio saknim ir dar ji pageriau, ir stengiausi daugiau ilsetis miegoti zodziu nepervargti, o dar po menesio pasidarius FSH atsakymas buvo 17, taigi buvau girdejusi kad galima su tokiu jau bandyti IVF, taigi pagal toki skaiciuka kad issistimuliavo 5 tai skaitau kad visai neblogai... Taigi tiksliai negaliu pasakyti kas butent padejo sumazinti, bet gal viska sudejus poilsi, masazus,maista ir netgi vyneli, gal viskas visumoj ir padejo. Todel noreciau pasakyti visoms kas prarado vilti sumazinti FSH as visdelto galvoju kad reikia bandyti ir tiketi, nes kai as ieskojau atsakymo kaip ji sumazinti tai praktiskai buvau praradus vilti, o gavosi... (tiesa man 39m)Linkiu visoms SEKMES 4u.gif
Atsakyti
ziuriu,kad cia tik apie moteru auksta FSH kalbate ax.gif o kaip del vyru,kazin ar imanoma vyru auksta FSH sumazinti blush2.gif atsiprasau,jei kvailai nuskambejo tas mano klausimas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2008 04 04, 21:20)
ziuriu,kad cia tik apie moteru auksta FSH kalbate ax.gif o kaip del vyru,kazin ar imanoma vyru auksta FSH sumazinti blush2.gif atsiprasau,jei kvailai nuskambejo tas mano klausimas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

rimute222 matai tokios mes cia ir zinoves, tiesiog bandome spelioti kas galejo padeti sumazinti ta nelemta FSH. tiesiog moteru aukstas FSH tai rodo kiausidziu issekima, o del vyru auksto FSH irgi reiketu pirmiausia zinoti ka jis reiskia vyrams ir tada ieskoti kazkokiu tradiciniu ir netradiciniu budu ji sumazinti...juk pasitaiko kad pasiseka... sekemes jums 4u.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt kas dares su donores ir kokius vaistus naudojot pries?
Atsakyti
Mano FSH nuo 9 pakilo iki 18 verysad.gif mazdaug per metus laiko verysad.gif... Nebezinau ka daryti, visai pasimeciau... Tai ka jau net IVF nebeverta daryti? angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 07 birželio 2008 - 00:19
Bandyk kartoti dar kartą, negi taip daug pakilo ohmy.gif 18 jau liūdna...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 06 07, 01:20)
Bandyk kartoti dar kartą, negi taip daug pakilo ohmy.gif 18 jau liūdna...

Bandysiu pakartoti... Bet jau nieko nesitikiu verysad.gif ... Gydytojai pasiskambinau, kai pasakiau, tai net nusikeike verysad.gif , liepe butinai ateiti pasikalbeti. Paklausiau ar cia man jau sunerimti, sako - taip verysad.gif verysad.gif verysad.gif, su tokiu FSH IVF tikrai jau nebedarysim, nebent jis dar nukristu angel_sadangel.gif...

Kiek supratau priejau as liepto gala verysad.gif , dabar jau liko arba donoras (MB su tuo tikrai nesutiks) unsure.gif , arba isivaikinimas...
Atsakyti
Saule, nu norisi tikėtis, kad pakartojus geresnis rezultatas bus, laikykis.
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 07, 10:56)
Bandysiu pakartoti...  Bet jau nieko nesitikiu  verysad.gif ... Gydytojai pasiskambinau, kai pasakiau, tai net nusikeike  verysad.gif , liepe butinai ateiti pasikalbeti. Paklausiau ar cia man jau sunerimti, sako -  taip  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif, su tokiu FSH  IVF tikrai jau nebedarysim, nebent jis dar nukristu  angel_sadangel.gif...

Kiek supratau priejau as liepto gala verysad.gif , dabar jau liko arba donoras (MB su tuo tikrai nesutiks)  unsure.gif , arba isivaikinimas...

Saule,
Bandyk pakartoti tyrimą. Man jis pradžioje buvo apie 7. Po visų IUI stimuliacijų jis buvo pakilęs iki 12. Buvau labai sunerimus kaip ir tu. O kai pasidariau po trijų mėnesių jis buvo 8,2.
Nenuleisk rankų ir pabandyk pakartoti vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2008 06 07, 09:56)
Kiek supratau priejau as liepto gala verysad.gif , dabar jau liko arba donoras (MB su tuo tikrai nesutiks)  unsure.gif , arba isivaikinimas...

Pirmiausiai, aišku linkiu, kad nukristų ir galėtum susilaukt savo vaiko. Bet visgi norėčiau paklausti: o kodėl nesutiks?
Atsakyti