Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

QUOTE(janta @ 2008 01 30, 20:53)
Kaip manot, ar mano FSH 9,32 nėra per aukštas? Pas gyd eisiu lygiai po savaitėlės, tai iki tol nekantru sužinoti jūsų nuomonę. Čia mano pirmas ciklas po histeroskopijos. Anksčiau buvo 8,22. Ačiū.
Man 31 m.

O kelintą ciklo dieną darei, ar ta pačią kaip ir anksčiau, nes jei kokią 5 ciklo dieną, o anskčiau 3 c.d. tai negalima lyginti taip, be to ar tose pačiose laboratorijose g.gif
Atsakyti
Dabar tai buvo 4-ta c.d., o tada 3-ia c.d.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2008 01 31, 09:47)
Dabar tai buvo 4-ta c.d., o tada 3-ia c.d.

gal pasidaryk kitą ciklą, tik būtinai 2 - 3 c.d. toje pačioje laboratorijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 01 30, 17:40)
gal aš ir klystu,jei taip-nuoširdžiai atsiprašau,bet čia per griežtai 4u.gif

Visiskai ne per grieztai. Salyse, kur IVF kompensuojami, nuo FSH 12 jie jau nekompensuojami. Siaip jau, aisku, daro ir pas mus, ir kitus ir su FSH 17, ir su 18, net su 22 galite bandyti. Tik koks rezultatas? Tie patus 1 arba 2 folikulai isstimuliuoti su gonalio min. 450 / d.? Ir dziaugsiesi paskui, kad bent viena normali kiausialaste bus ir apsivaisins bei dalinsis. Sakyk, kiek tokiu IVFu galetum pasidaryti?
Ir dar vienas pastebejimas. Jei jau per metus FSH nuo 7 pakilo iki 12, tai per kitus ir visus 20 turesite.
Gal cia grieztai ir liudnai, bet faktas. Ivertinant musu finansines galimybes, gal su tais FSH 18 jau nebedaryti IVFo, o galvoti apie donorines...
Atsakyti
QUOTE(lorensio @ 2008 01 31, 00:08)
as ir nesikudinau ir nestora ir vistiek dingo jos senai jau sad.gif(

Užuojauta verysad.gif 4u.gif wub.gif
Kiaulystės dėsnis verysad.gif
Pasitikrink dar kartą ir greičiausiai nusiteik donorinėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2008 01 31, 09:06)
Ir dar vienas pastebejimas. Jei jau per metus FSH nuo 7 pakilo iki 12, tai per kitus ir visus 20 turesite.

nebūtinai, man 11,5 jau keturis metus "kaba".
Atsakyti
kad cia su tuo FSH negali zinoti, man pirma karta 12 parode, tai buvau labai persigandusi ir gydytojas nekaip nuteike, o antra kart padare gavosi vir 8 vos ne 9, o kai stimuliavo per IVF ta i daktaras sake, kad labai gerai stimuliuojasi ir viskas su manimi gerai. Man uzteko pradet nuo 150 gonalio ir paskui teko mazinti iki 75 nes ir taip labai gerai stimuliavosi, tik deja 1 kartas vis tiek nepavyko:(
Atsakyti
QUOTE(Carmina @ 2008 01 31, 15:00)
kad cia su tuo FSH negali zinoti, man pirma karta 12 parode, tai buvau labai persigandusi ir gydytojas  nekaip nuteike, o antra kart padare gavosi vir 8 vos ne 9, o kai stimuliavo per IVF ta i daktaras sake, kad labai gerai stimuliuojasi ir viskas su manimi gerai. Man uzteko  pradet nuo 150 gonalio ir paskui teko mazinti iki 75 nes ir taip labai gerai stimuliavosi, tik deja 1 kartas vis tiek nepavyko:(

Vėl klausimas, kokią ciklo dieną - buvo 12 - gal - 4-5, ir kada - 8-9 - gal 2-3, tai tada normalu, nes jis didėja nuo ciklo pradžios. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 31 sausio 2008 - 14:13
QUOTE(Daiva @ 2008 01 31, 13:50)
nebūtinai, man 11,5 jau keturis metus "kaba".

As kalbu apie tai, kai pradeda stabiliai kilti. Man irgi 5 metus FSH 7 "kabejo", kai pradejo vienais metais kilti, tai po truputi, bet stabiliai. As gi kas menesi tyriausi. Netgi nukritus, gydytojai aiskino, kad cia laikinas toks "pakritimas". Akurat taip ir buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Carmina @ 2008 01 31, 14:00)
kad cia su tuo FSH negali zinoti, man pirma karta 12 parode, tai buvau labai persigandusi ir gydytojas  nekaip nuteike, o antra kart padare gavosi vir 8 vos ne 9, o kai stimuliavo per IVF ta i daktaras sake, kad labai gerai stimuliuojasi ir viskas su manimi gerai. Man uzteko  pradet nuo 150 gonalio ir paskui teko mazinti iki 75 nes ir taip labai gerai stimuliavosi, tik deja 1 kartas vis tiek nepavyko:(

Nugi ne tik nuo FSH priklauso tas stimuliavimasis. Buna, kad ir su gerais skaiciais - nesistimuliuoja, nors tu ka.
Atsakyti
man tai tyrima liepe darytis 2-3 diena tai taip ir dariau. O is tikro tai nieks cia nezino to organizmo keistenybiu, as tai jau likimui atsiduodu, kaip bus taip bus. ax.gif
Atsakyti
pasidariau tirimus laukiu atsakimo vilties kad mazas 0
Papildyta:
gal kas zinot netradicinius budus kaip sugrazinti mmm?
Atsakyti
FSH 49.74 VA PASIEMIAU SENDIEN TIRIMUS sad.gif((((((((
Atsakyti