QUOTE(Daiva @ 2008 01 30, 20:43)
Julem, vargiai ar tau kas pasakys priežastis. Tiesiog greičiau bandykit ir viskas.
kad nieko aš nebandysiu dėl ryžto (ir kitų išteklių )stokos. Lauksiu stebuklo,turiu sūnų ir todėl man ne taip sunku,kaip mamytėms,kurios kol kas neturi savo džiaugsmų
jei bent kiek daugiau vilčių teiktų tik stimuliacija ar IUI,bandyčiau...
Kaip manot, ar mano FSH 9,32 nėra per aukštas? Pas gyd eisiu lygiai po savaitėlės, tai iki tol nekantru sužinoti jūsų nuomonę. Čia mano pirmas ciklas po histeroskopijos. Anksčiau buvo 8,22. Ačiū.
Man 31 m.
Man 31 m.
QUOTE(julem @ 2008 01 30, 19:40)
kad nieko aš nebandysiu dėl ryžto (ir kitų išteklių )stokos. Lauksiu stebuklo,turiu sūnų ir todėl man ne taip sunku,kaip mamytėms,kurios kol kas neturi savo džiaugsmų
na jeigu neturite kitų bėdų be svyruojančio FSH, gal dar susilauksit ir be gydytojų pagalbos - labai linkiu
QUOTE(Daiva @ 2008 01 30, 21:54)
na jeigu neturite kitų bėdų be svyruojančio FSH, gal dar susilauksit ir be gydytojų pagalbos - labai linkiu
ačiū labai
janta,nenoriu komentuoti ko neišmanau,bet šiaip viskas norma dar
janta, nu galėtų pagal amžių būt ir mažesnis šiek tiek, bet dar ne tragedija.
QUOTE(janta @ 2008 01 30, 20:53)
Kaip manot, ar mano FSH 9,32 nėra per aukštas? Pas gyd eisiu lygiai po savaitėlės, tai iki tol nekantru sužinoti jūsų nuomonę. Čia mano pirmas ciklas po histeroskopijos. Anksčiau buvo 8,22. Ačiū.
Man 31 m.
Man 31 m.
Na man irgi FSH 9,08 ( keliais metais jaunesnė aš ). Bet gal čia nera laabai blogai . Nors aišku biškuti man irgi neramu
lorensio, pasidaryk ir dabar.
Saule 3, aukštokas, mano 5,47 buvo 26 m. Nu dabar 28 labai tikiuos nėra daugiau nei kokie 6,5-7
Saule 3, aukštokas, mano 5,47 buvo 26 m. Nu dabar 28 labai tikiuos nėra daugiau nei kokie 6,5-7
QUOTE(Chiara @ 2008 01 30, 14:39)
Kada tos uzsienio zvaigzdes pradeda planuoti - istorija nutyli . Kada pagimdo - pranesa. ...........
Ir dar praneša, kad įsivaikina vieną po kito Matyt, irgi ne dėl mados.
Apie žvaigždes, tiksliau, beprotišką kūdinimąsi - mano viena pažįstama buvo stamboka, paskui labai labai sukūdo, ir liko tokia vieni griaučiai (net negražu, bet jai baisiai norėjosi tokia būti). Prie viso to ir mmm dingo. Kartais sugrįžta, bet retai
Sorry, jau nebe FSH tema