Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

Julem, vargiai ar tau kas pasakys priežastis. Tiesiog greičiau bandykit ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 01 30, 20:43)
Julem, vargiai ar tau kas pasakys priežastis. Tiesiog greičiau bandykit ir viskas.

kad nieko aš nebandysiu dėl ryžto (ir kitų išteklių bigsmile.gif )stokos. Lauksiu stebuklo,turiu sūnų ir todėl man ne taip sunku,kaip mamytėms,kurios kol kas neturi savo džiaugsmų 4u.gif
jei bent kiek daugiau vilčių teiktų tik stimuliacija ar IUI,bandyčiau...
Atsakyti
Kaip manot, ar mano FSH 9,32 nėra per aukštas? Pas gyd eisiu lygiai po savaitėlės, tai iki tol nekantru sužinoti jūsų nuomonę. Čia mano pirmas ciklas po histeroskopijos. Anksčiau buvo 8,22. Ačiū.
Man 31 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 30 sausio 2008 - 19:53
QUOTE(julem @ 2008 01 30, 19:40)
kad nieko aš nebandysiu dėl ryžto (ir kitų išteklių bigsmile.gif )stokos. Lauksiu stebuklo,turiu sūnų ir todėl man ne taip sunku,kaip mamytėms,kurios kol kas neturi savo džiaugsmų 4u.gif
jei bent kiek daugiau vilčių teiktų tik stimuliacija ar IUI,bandyčiau...

na jeigu neturite kitų bėdų be svyruojančio FSH, gal dar susilauksit ir be gydytojų pagalbos - labai linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 01 30, 21:54)
na jeigu neturite kitų bėdų be svyruojančio FSH, gal dar susilauksit ir be gydytojų pagalbos - labai linkiu smile.gif

ačiū labai 4u.gif
janta,nenoriu komentuoti ko neišmanau,bet šiaip viskas norma dar g.gif
Atsakyti
janta, nu galėtų pagal amžių būt ir mažesnis šiek tiek, bet dar ne tragedija.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2008 01 30, 20:53)
Kaip manot, ar mano FSH 9,32 nėra per aukštas? Pas gyd eisiu lygiai po savaitėlės, tai iki tol nekantru sužinoti jūsų nuomonę. Čia mano pirmas ciklas po histeroskopijos. Anksčiau buvo 8,22. Ačiū.
Man 31 m.

Na man irgi FSH 9,08 g.gif ( keliais metais jaunesnė aš blush2.gif). Bet gal čia nera laabai blogai g.gif. Nors aišku biškuti man irgi neramu unsure.gif
Atsakyti
o diene prisiziurejau kokie jusu ale auksti FSH ...TAI KA MAN TADA KALBET KAI MANO 74.58 o jis darytas kai man buvo 32 metai sad.gif( dabar man 35 tai vadinas jis dar aukstesnis jauciu va dabar jau verkiu jauciu nebera jokiu nei su niekuo sansu:(((((((((
Atsakyti
lorensio, pasidaryk ir dabar.
Saule 3, aukštokas, mano 5,47 buvo 26 m. Nu dabar 28 labai tikiuos nėra daugiau nei kokie 6,5-7 g.gif
Atsakyti
15 jau vazuoju i latvija uzsiregistravau ziuresiu ka ten pasakis bet dar geriu vaistus tai kogero dar nedaris tirimu
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2008 01 30, 14:39)
Kada tos uzsienio zvaigzdes pradeda planuoti - istorija nutyli  tongue.gif . Kada pagimdo - pranesa. ...........

Ir dar praneša, kad įsivaikina vieną po kito blink.gif Matyt, irgi ne dėl mados.
Apie žvaigždes, tiksliau, beprotišką kūdinimąsi - mano viena pažįstama buvo stamboka, paskui labai labai sukūdo, ir liko tokia vieni griaučiai (net negražu, bet jai baisiai norėjosi tokia būti). Prie viso to ir mmm dingo. Kartais sugrįžta, bet retai g.gif
Sorry, jau nebe FSH tema blush2.gif
Atsakyti
as ir nesikudinau ir nestora ir vistiek dingo jos senai jau sad.gif(
Atsakyti