Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

labai labai aukstas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lorensio @ 2008 01 26, 20:41)
labai labai aukstas sad.gif

Na nepergyvenk gal kaip nors numusi bet jei gydytoja skiria tokius vaistus tai ka sako kokios perspektyvos ir del ko tau juos skyre Tai tau nebando stimuliuot net
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aussteja: 26 sausio 2008 - 21:34
liepe pirma situos isgert tada prades zinai nezinau nieko gero man su donorinem daris
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2008 01 26, 21:33)
Na nepergyvenk gal kaip nors numusi bet jei gydytoja skiria tokius vaistus tai ka sako kokios perspektyvos ir del ko tau juos skyre Tai tau nebando stimuliuot net

O kaip gi numusi? blink.gif
Atsakyti
nezinau:(((
Atsakyti
QUOTE(lorensio @ 2008 01 27, 09:32)
liepe pirma situos isgert tada prades zinai nezinau nieko gero man su donorinem daris

O su donorinem Latvijoj darysi gal zinai kainas
Atsakyti
ne nezinau tiksliu dar skambinsiu ir registruosuos apie menesio viduri tik kai nuvazuosiu manau suzinosiu
Atsakyti
Sveikos, o ka reiskia FSH aukstas, reiskiasi niekada nepastosi. Kiek suprantu jis dideja su metais. Uzsienio zvaigzdes tik pirma vaika pradeda planuoti apie 38-40 metus.
Atsakyti
Kada tos uzsienio zvaigzdes pradeda planuoti - istorija nutyli tongue.gif . Kada pagimdo - pranesa. Ir niekas nezino, kaip ten tie vaikai pradeti. "Pradeti planuoti" virs 30 metu, jau nekalbant apie 35 - labai labai rizikinga. O laukti 38eriu - tolygu savizudybei.
FSH hormonas (kas cia klause) rodo kiausidziu issekima. Iki 12 - sansai pastoti yra. Virs - IVF jau nerekomenduoja.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2008 01 30, 15:39)
Iki 12 - sansai pastoti yra. Virs - IVF jau nerekomenduoja.

gal aš ir klystu,jei taip-nuoširdžiai atsiprašau,bet čia per griežtai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 01 30, 17:40)
gal aš ir klystu,jei taip-nuoširdžiai atsiprašau,bet čia per griežtai 4u.gif

visada žiūrima individualiai smile.gif ta prasme koks bebūtų fsh verta pažiūrėti ar tikrai jau neįmanoma išstimuliuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 30 sausio 2008 - 17:54
QUOTE(Daiva @ 2008 01 30, 19:53)
visada žiūrima individualiai smile.gif ta prasme koks bebūtų fsh verta pažiūrėti ar tikrai jau neįmanoma išstimuliuoti.

taip,aš suprantu,bet bent jau kaip man buvo pasakyta,bandyt stimuliuot galima iki penkiolikos ir net iki dvidešimt,žinoma,rezultatas spėliotinas. Mano fsh,kažkoks nesusipratimas,labai šokinėja,buvo 11,buvo 15,buvo ir 22, paskutinį kartą 6,67.,taigi,laukiu tik stebuklo,žinau-naivi aš,bet tikėti stebuklais galima smile.gif 4u.gif
beje,man labai rūpi išsiaiškinti to senėjimo priežastis,bet gyd. sako,kad neįmanoma,o man labai labai rūpi,nes pagal amžių(man 32) dar kaip ir nelaikas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 30 sausio 2008 - 18:09