QUOTE(lorka777 @ 2013 01 10, 16:42)
Jau pavėlavau su linosfoto užimta.. kaip gaila...
bet daivos kieles irgi neblogos kaip manot? ar dar kas ką rekomenduosit iki 2000 Lt.
bet daivos kieles irgi neblogos kaip manot? ar dar kas ką rekomenduosit iki 2000 Lt.
Už tokią kainą aš tik girdvainis.lt žinau (1.9tūkst., lovestory papildomi 200)
Papildyta:
QUOTE(Tytea @ 2013 01 10, 18:15)
Va va, man ir už 6tkst labiausiai patinka, bet į biudžetą nei per kur netilpsim taip aišku norisi ir pataupyti, iš kitos pusės norisi gražias foto turėti galima rizikuoti ir užsisakyti neseniai pradėjusius vestuves fotografuoti, bet turinčius gražias foto, o kaina dar nėra didelė nežinomų fotografų, beeet, baisu prašaut
Aš kažkaip fotografui labai jau taupyti nenoriu, nes gražio fotografijos (reikia tikėtis) lieka visam gyvenimui.
Jei jau samdyti naujokus, tai, manau, svarbu prieš tai pažiūrėti kokias pavienių žmonių fotosesijas jie yra darę. Jei fotografas yra sufotografavęs nemažai žmonių, lengviau atrenka kampus, kūno pozicijas, kad žmogus atrodytų fotogeniškesnis, kad nebūtų viskas statiška, kūno kalba labai daug suteikia nuotraukoms
. Kitas svarbus dalykas - šviesa, kaip ji "krenta" fotografijose. O daugiau tai įgudimo greitai reaguoti reikalas, sufotografuoti, tinkamai sukomponuoti reportažines nuotraukas kai iš visū pusių vyksta veiksmas manau gana sudėtinga (dėl to ir prisibijau naujokų fotografuojant vestuves), o fotosesija po santuokos ceremonijos iki vakaro šventės- tai kas kita, svarbu turėti kažkokių naujų idėjų, apgalvoti. Čia gal jauni ir veržlūs labiau pasistengia, nes dar tik nori įsitvirtinti rinkoje.
Dar į ką atreipiu dėmesį - kad galima būtų pažiūrėti visas pateikiamas nuotraukas iš vestuvių. Na tarsi vienų vestuvių albumą, kitų. Esu buvusi draugų vestuvėse, fotografas klaikus dvi nuotraukos išvis tebuvo na tikrai geros, jas ir įsidėjo į savo tinklalapį, dar iš kitų vestuvių po vieną kitą, ir bendrai pažiūrėjus jo tinklalapį atrodo gal ir nieko. Taigi labai lengva prašaut..