Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Jubilee @ 2012 12 10, 09:48)
Ar dar čia gal man tas nuotraukas sukelti parodyti  blink.gif



Tai jau teks. Nes kol kas visi požymiai rodo, kad tai istorija "...viena boba sakė..." .
Atsakyti
QUOTE(Jubilee @ 2012 12 09, 14:13)
mykdamas mykti

Susidare ispudis, kad apsimelavote.Skundas bet kokiu atveju yra be galo isteriskas, nepagristas, pilnas tusciu emociju ir pilstymo is tuscio i kiaura.Kokio meno gi jus norejote?Kad jaunasis stovetu ant galvos?Kad jaunoji soktu breika?Perziurejau nuotraukas puslapyje-normalus darbai, o jus esate viena is tu klienciu, kuriu reikia vengt, kaip maro-isteriska, nezinanti ko nori smeizike.

Uzuojauta fotografui.


P.S.Nesu jokia jo drauge, jei kas.
Atsakyti
Ir dar niuansas - žmogus prašo atsiliepimo. Tai vadinasi Jūs jam į akis šypsojotės, sakėt, kad viskas gerai? Jei kažkas neįtiko, gal reikėjo kalbėtis, klausti, gal netyčia surastų jis tą vieną nuotrauką Jums svarbią? Ar tik reikia dergtis už akių. Matai su mašina norėjo važiuot, matai už kurą mokėt reikėjo, matai stalas neįtilpo, matai per tamsu fotografuot buvo. Matai, vyras irgi tą patį galvoja, bet nepasakytų (tai gal negalvoja? biggrin.gif )

Vienu žodžiu. Aš tai visų fotografų draugė biggrin.gif
Atsakyti
Jubilee ar turejote filmuotoja? Kurioje baznycioje tuoketes?
Atsakyti
na bet jūs ir juokingos, galvokit ką norit, niekuo kitu nebuvau taip nepatenkinta iš užsakytų paslaugų, tik fotografu. Jei pasirodžiau isterikė, tai tebūnie. Radau ir gražių nuotraukų, beje buvo paklausta ar nesigavo nei viena nuotrauka iš ten kur norėjom, ir atsakymas buvo vienas vienintelis žodis, ne, nei paaiškinat dėl ko, nei kaip nei kas. Vyras paprašė kad gal išeitų pasistengti padaryti nors kelias tas nuotraukas iš senamiesčio, bet deja ir to pažadėjęs nesugebėjo padaryti. Tai ir pasisakiau, o ar jūs čia ginsit, samdysit jį, ar mane isterike vadinsit, tai jau man nei šilta nei šalta. Esmė tame, kad žmogus gali reikšti savo nuomonę ir aš ją išreiškiau, pasinaudodama asmenine patirtimi. Dar kartą paminėsiu, neraginau nei vienos būsimos nuotakos jo nesisamdyti, gal jis tikrai puikus fotografas ir viskas bus gerai. Čia tik mano patirtis, o ar ja tikėti ar netikėti kiekvienas taip pat turi pasirinkimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jubilee @ 2012 12 10, 12:49)
Čia tik mano patirtis, o  ar ja tikėti ar netikėti kiekvienas taip pat turi pasirinkimą.  smile.gif


Nepykit.
Tai čia jūsų patirtis ar, vis dėlto, jūsų draugės? g.gif

Jei nesigavo kažkokios foto, nevisada kalti yra fotografai. Dažnai tiesiog modeliukai fotografuojant kalba, nelabai gražias mimikas padaro, ypač jei neatsipalaidavę, praktikos neturi (tak ir yra Love story prieš vestuves, kad su fotografu susipažinti, per savo didžiąją šventę labiau patikėti ir atsipalaidavus būti.)

Dėl fotografavimų vietų ir maršrutas gi aptariama iš anksto. Taip pat ir kokių foto norite daugiausia.

O jei buvo tamsu, tai vadinasi tikrai tamsu ir kokybiškos foto nesigaus. Fotografui šviesa yra svarbiausia.

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
na nesvarbu. fotografas buvo tobulas o aš isterikė kreivu veidu biggrin.gif čia ir pabaigsiu.
Atsakyti
Idomu buvo paskaityti atsiliepimus, nes musu vestuves sia vasara taip pat fotografavo Liutauras Bilevičius. Kaip bebūtų keista, mūsų atsiliepimai patys geriausi. Dėl idėjų - mes jas vestuvėms galvojome kartu, tiesiog susitikę sėdejome ir galvojome, tiek fotografas, tiek as, tiek MB. Pasirinkome 2 idėjas pasiūlytas fotografo ir vieną savo. Tad sakyti, kad jis be idėjų - tikrai negaliu. Maža to, idėjos buvo originalios ir niekur nematytos, o nuotraukos gavosi puikios. Prieš objektyvą jautėmės laisvai, tiek as, tiek Mb, nors šiaip tikrai neesame megejai fotografuotis, bet su Liutauru viskas kitaip - jis visiskai nesijaucia salia, bet kai reikia, negaili patarimu fotografuojantis. Is tikruju, mums susibendrauti padejo priesvestuvine Love story fotosesija, kuri, beje, irgi puikiai pavyko. Ideja jai ir vieta pasiule Liutauras, nuotraukos - puikios. Del senamiescio - mes taip pat fotografavomes senamiestyje, ir gavome kelias grazias foto, taip pat buvo uzfiksuoti esminiai momentai baznycioje - pvz. kai sakome priesaikas, mauname ziedus. Tiesa, mes be galo daug sventes metu vaiskciojome pesciomis - mazdaug nuo Soboro iki Rotuses, ir Liutauras buvo tas zmogus, kuris sake einam, ne vaziuojam, nes bus geresniu kadru. Be to, musu vestuvese jis vaziavo su mumis kartu, ka pats ir pasiule, tad uz kura primoketi taip pat nereikejo. Jei butu vaziaves savo masina ir uz miesto ribu - manau logiska, kad uz kura reikia primoketi 4u.gif Del nuotrauku darymo laikotarpio - su Liutauru pasiraseme sutarti, kurioje buvo nurodyta laikotarpis 60-90 dienu, nuotraukas gavome po 2,5men., taigi viskas kaip ir tvarkoje. Šiuo fotografu esu be galo patenkinta, tai zmogus, ispildes musu lukescius su kaupu ir vestuviu diena tikrai buvo tapes geriausiu musu draugu biggrin.gif be galo buvo smagu fotografuotis, o paziurejus i nuotraukas dar ir dabar pati negaliu atsiziureti 4u.gif wub.gif As visom keturiom rekomenduoju si fotografa, jei norite graziu, originaliu ir isimininu foto wub.gif Ir cia mano patirtis 4u.gif tikra 4u.gif
p.s. apie tamsias foto - viena is vietu fotografuojantis ir pas mus buvo gana tamsi, truko apsvietimo, tai fotografas atvaziavo is anksto, apsiziurejo, pafotkino, paziurejo kaip gaunasi ir ispejo del nuotrauku kokybes, kad, ten fotografuojant gali kazkiek nukenteti kokybe ir atsirasti "triuksmu", taciau galejome is anskto apsispresti smile.gif per musu vestuves buvo daaaug vaiku, bet jie matosi gal tik trejetoje foto, tad priestarauciau, kad Liutauras fotkina vien vaikus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambra*: 10 gruodžio 2012 - 16:16
Sveiki, gal kas turiu kokiu atsiliepimu apie Roberta Daskeviciu?
Buciau begalo dekinga;)
Atsakyti
Sveikos,

Daug čia pas jus perskaičiau apie tuos fotografus, tačiau visvien man sunku dar. smile.gif Kitų metų liepos 13 d. planuojame ir savo vestuves, tad jau pradėjome dairytis ir fotografo. Vienas fotografas, kuris fotografavo draugės vestuves tą dieną jau užimtas. Draugė viena rekomendavo fotografą Eimantą Vaitą (www.vaitas.lt). Jis ją fotografavo. Tik ne jos vestuves, o šiaip fotosesiją. Gal ką apie jį esate girdėjusios? Tiesiog niekur neradau jokių atsiliepimų.
Gal dar ką panašaus pasiūlytumėt? Nes nuotraukos patinka, o ir kaina turbūt nebus didelė. Tikrai nesinori fotografui daugiau nei 2000 mokėti.
Atsakyti
QUOTE(Redeet @ 2012 12 20, 11:48)
Sveikos,

Daug čia pas jus perskaičiau apie tuos fotografus, tačiau visvien man sunku dar. smile.gif Kitų metų liepos 13 d. planuojame ir savo vestuves, tad jau pradėjome dairytis ir fotografo. Vienas fotografas, kuris fotografavo draugės vestuves tą dieną jau užimtas. Draugė viena rekomendavo fotografą Eimantą Vaitą (www.vaitas.lt). Jis ją fotografavo. Tik ne jos vestuves, o šiaip fotosesiją. Gal ką apie jį esate girdėjusios? Tiesiog niekur neradau jokių atsiliepimų.
Gal dar ką panašaus pasiūlytumėt? Nes nuotraukos patinka, o ir kaina turbūt nebus didelė. Tikrai nesinori fotografui daugiau nei 2000 mokėti.

Mes uzsakeme www.fotoportretas.lt irgi nenorejome daug moketi, ilgai rinkomes is gausos, tai pas si fotografa geros kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 12 20, 12:08)
Mes uzsakeme www.fotoportretas.lt irgi nenorejome daug moketi, ilgai rinkomes is gausos, tai pas si fotografa geros kainos  4u.gif


Na, šitų irgi gražios nuotraukos, bet man jos visvien kitokios, nei vaitas.lt.
Mėginsiu paskambinti. Jei kuri iš jūsų žino bent kokios informacijos apie Vaitą, tai būtų malonu, kad pasidalintumėt. Arba šiaip bent nuomonę pasakytumėt, ar vertas dėmesio. Nes puslapyje tai gražios nuotraukos, tik įdomu, kokias po vestuvių gautumėm.
Atsakyti