QUOTE(Braskytee26 @ 2012 10 03, 08:48)
Sveikos,
Ar teko kuriai ieškoti fotografo tik kokiai valandai, pusantros Vilniuje? Mums daugiau ir nereiks, bet kiek bendravau su keliais fotografais, jie už tai ima kaipo už visą seansą, nuo 500-600Lt. Man jo reiktų penktadienio dieną, apie 14.00, pagrindinio vakarinio uždarbio juk neatimu
QUOTE(rG. @ 2012 10 03, 09:44)
Tai Jūs norite, kad už 100 Lt ar 200 Lt Jums fotografuotų valandą (po to dar tvarkytų mažiausiai tris-penkias valandas) normaliai mąstantis fotografas? Čia pamąstymui, man tai kas
Aš neįpirkau normalaus fotografo, neėmiau jokio, gerai tai ar blogai, čia kita tema.
Pigų fotografą galima surasti pas pradžiamokslius, ieškokit, siūlykit, gal surasit.
Sutinku ir su viena ir su kita išsakyta nuomone. Iš vienos pusės tikrai nereikia tikėtis, kad atsakingas fotografas panorės šiaip sau ateiti pafotkinti, o kadangi sumokės tik kelis šimtus, tai neretušuos ir atiduos visus neatrinktus kadrus, o poto suras kur nors internete apie save blogus atsiliepimus. Patikėkit, fotografai irgi savo reputaciją saugo. Iš kitos pusės kai kada nežinai už ką jie ima tokias babkes.
Vien už vardą...
Patys ieškojome fotografo. Tiesa norėjome visai dienai, penktadieniui.
Susidūrėm su labai įvairiais. Nustebino ir pats pigiausias sutiktas variantas ir pats brangiausias. Skirtumas pinigais tarp jų buvo 4 kart didesnis. Pigiausias buvo - per 2-3 val. nupleškinta ~300 kadrų, iš kurių nieko neatrinkta. (Pvz. 4 vienodi kadrai vienoje vietoje) Manau tai tas pats, kas duoti kokiam pirmakursiui į rankas fotiką ir paprašyti pafotkinti. Brangiausias variantas irgi šokiravo - siūlymas buvo daryti fotosesiją (apsirengus suknelę ir kostiumą) kurią nors kitą dieną, o ne vestuvių.
O vestuvių dieną apseiti be fotografo... Aha, jau įsivaizduoju... O aš tai norėjau nuotraukų bažnyčioje... Neateisi juk pas kunigą ir nepasakysi - reikia antro dublio, nes fotografas pirmą pramiegojo. Už ką šiuo atveju reikėtų mokėti nepaprastai didelius pinigus tai mes su MB ir likom nesupratę...
Vienu žodžiu linkiu sekmės atrandant savo fotografą.