QUOTE(aridax @ 2012 09 27, 11:31)
Ir dar, ne apie šitus fotografus, bet apskritai - nepritariu, kad laikui bėgant, fotografai tik gerėja (jau čia iš kitos, nebe kliento, pusės vertinu)
jeigu gauni keliasdešimt vestuvių, visose tas pats per tą patį, nejučiom pradedi viską mechaniškai daryt.. nyksta "dūšia", lieka tik "techninė akis" - nuotraukos visai kitos
Be abejo, neabsoliutinu, nesakau, kad visiems ir viskas taip, tačiau tendencija yra...
Manau tikra tiesa
QUOTE(sbo @ 2012 09 27, 15:32)
Sveikos, kadangi planuojame savo didziaja svente, skaitineju ivairias mane dominancias vestuviu temeles, ir dabar skaitau kaip tik apie Fotopastele, esu nustebusi, man taip patinka ju stilius, tai, ka matau internete, domejausi jais, bet man taip pat kaina yra per auksta, o dabar isvis pasimeciau
Baisu, paimsi va toki brangu fotografa, ir dar negausi rezultato norimo, ka tada, juk sventes nesugrazinsi. O kainos pas geresnius fotografus tai ojojoj...nesitikejau, kad tiek praso, numacius buvau iki 3000 lt fotopaslaugoms, o dabar matau, kad nelabai ir rasi uz tokia kaina.
Dideli pinigai, ir tikrai manau uz tokius pinigus fotografai turi atlikti savo darba beveik tobulai...
Gal kas turite atsiliepimu apie Svetlana Batura ir Greta Skaraitiene? Buciau dekinga
Na sventes jie tikrai nesugadino , viskas buvo gerai , ir bendravimas ir nuotaikos
Pries vestuves drauge rekomendavo savo fotografe -labai superines foto (neklauskit kodel jos nepasirinkau , nes atsakymas is anksciau fotopastele nusiziurejus buvau
) . Gal ka sudomins www.ellyfoto.lt
kaina panasi kaip ir fotopasteles , bet kiek girdejau , jei turit problemu su fotografavimosi vietomis pati jas suranda ir padeda planuoti