O čia jau tada kita problema. Kodėl tada nepadarė nė tiek nuotraukų? Ar klausėt?
QUOTE(moony @ 2012 07 01, 13:02)
O čia jau tada kita problema. Kodėl tada nepadarė nė tiek nuotraukų? Ar klausėt?
Na jis kas trečia nuotrauką padubliavo, tai teoriškai planą įvykdė
Parašysių į az smulkmenas
Rekomenduoju Victor Morozov. Gavus jo darbus vis norisi žiūrėti ir žiūrėti Drąsiai galiu siūlyti Tiek kaip asmenybę, tiek kaip savo srities žinovą
Mes sau issirinkome si fotografa http://www.rpfoto.lt/ ir likome labai patenkinti. Be galo nuosirdus, geras zmogus, tikrai stengiasi gerai atlikti savo darba.
QUOTE(bardakass @ 2012 06 14, 23:49)
negi nieks taip ir nepatars kokio nors fotografo vilniuje
QUOTE(rG. @ 2012 06 29, 08:58)
BŪTENT. Į pirmą puslapį šituos užrašus.
Sutinku visu 100%
Copy-paste į pirmąjį puslapį
Mūsų pasirinktas fotografas mūsų lūkeščius labai pateisino. Reklamos nedarysiu (ne mano stilius).
Kas patiko - jautėmės laisvai, ne iš pat pradžių, bet atmosferą stengėsi kurti tokią ir tai pavyko.
Nesakė griežtai stovėkite taip, žiūrėkite ten, dabar atsisėkite, dabar atsitūpkite. Tik lengai pakoreaguodavo. Bet visą laiką sakė - bendraukite tarpusavyje (ne su jais) - laisvai, šnekėkitės ir t.t. - ir svarbiausia neskubėkite tai darydami, o jau kadrus rinkosi jie patys.
Bet esmė manau foto kokybė priklauso ne tik nuo fotografų bet ir nuo mūsų pačių. Kiek Jūs norėsite turėti gerų foto - tiek patys ir įdėsite į tai. Netingėkite, ieškokite ir supraskite ko patys norite. Rinkitės detales - ir apie tai papasakokite fotografui. Taip darėme mes. Minčių ir idėjų sėmėmės iš užsienio blog'ų. Kuo daugiau jų pervertėme, tuo aiškiau pradedėjome suvokti kas patinka/nepatinka. Visas detales kurios patikdavo, rašiausi į užrašų knygutę.
Fotografas vienas be Jūsų nepadarys nieko!
Gal kuri turit komentara apie www.g-j.lt?
Sveikos Būsimos Nuotakos Guodžiausi čia, kad nerandu tinkamo fotografo Taigi fotografę suradom, ateinu pasidalinti įspūdžiais
Vestuvių dar neatšokom, tačiau turėjom nuostabią priešvestuvinę fotosesiją
Mus vestuvių dieną fotografuos Sonata G photography Tikriausiai mūsų biolaukai ar dar kažkas labai sutapo, nes buvo malonumas fotografuotis Maniškis yra toks besišiaušiantis kai reikia stovėti prieš, o ne už foto objektyvo, tačiau jis buvo atsipalaidavęs net labiau nei aš
Jei kam įdomu, susiraskite ją facebooke, yra patalpintos ir mūsų priešvestuvinės fotosesijos nuotraukos
Mus vestuvių dieną fotografuos Sonata G photography Tikriausiai mūsų biolaukai ar dar kažkas labai sutapo, nes buvo malonumas fotografuotis Maniškis yra toks besišiaušiantis kai reikia stovėti prieš, o ne už foto objektyvo, tačiau jis buvo atsipalaidavęs net labiau nei aš
Jei kam įdomu, susiraskite ją facebooke, yra patalpintos ir mūsų priešvestuvinės fotosesijos nuotraukos
QUOTE(V&P @ 2012 06 29, 00:02)
Gaila, kad tokie " fotografai" sugadina svente, jiems , tai a la kasdiene duona, o jauniesiems vienintele ir nepakartojama diena, gaila...
Prie vestuves as ir ziurinejau juos ir jau galvojau kad gal uzsakyt, bet kaip supratau aciu dievui, issiinkom kitus , kurie uzgan nedidele kaina, padare viska ka reikia ir kaip reikia esam patenkinti labai
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 07 09, 02:24)
Sveikos Būsimos Nuotakos Guodžiausi čia, kad nerandu tinkamo fotografo Taigi fotografę suradom, ateinu pasidalinti įspūdžiais
Musu vestuves ji irgi fotografuos Dar priessvestsuvine fotosesija tik planuojam, bet jau kaip ja dziaugiuosi Ir musu biolaukai turbut sutampa Ji skaito mano mintis, papildo Super
As visas musu sventes ir vestuves ir vaiko fotosesija ir dabar jau ir krikstynas patikejau fotoguru.lt man labai viska gerai padaro ir kainu nelupa.nereklamuoju,bet rekomenduoju
turejom sutare fotografa, taciau atsitiko jam beda, todel labai ieskau Krikstynom fotografo 08 11 Kaune. Daug moketi negaliu. Kazkokiu spec pageidavimu neturiu, noriu tiesiog graziu foto is ceremonijos ir paskui gamtoje prie baznycios (dar nenusprendziau ar pasiruosimui namuose reikia, viskas priklauso nuo kainos )
Gali buti ir pradedantieji
Susisiekite, arba parekomenduokite prasau
p.s. nors subforumas ne tas, bet paslauga panasi
QUOTE(perla <3 @ 2012 07 09, 11:15)
Musu vestuves ji irgi fotografuos Dar priessvestsuvine fotosesija tik planuojam, bet jau kaip ja dziaugiuosi Ir musu biolaukai turbut sutampa Ji skaito mano mintis, papildo Super
Kaip fainai! Kada Jūsų vestuvės?
Mes jau po priešvestuvinės fotosesijos, tikrai nuostabus žmogus, tai lengvai bendraujas. Ir nuotraukos, jų stilius, bent mum asmeniškai, laaaabai patinka