Sveikos
As jau po vestuviu, viskam nuslugus ir dar karta perzvelgusi nuotraukas nusprendziau parasyti.
Vestuvems samdemes FOTORUMBA , nieko gero apie juos pasakyti negaliu. Tiesa pasakius, buvau sokiruota, net nesupratau, kaip uz tokia suma galima buvo pateikti tokias nuotraukas.
1. Is 400 sutvarkytu ir retusuotu nuotrauku tinkamos reminimui buvo tik 12. Pilna nuotrauku ( kurias dare pats nurodydamas vieta, kur stoti, ir kaip pasisukti ) su nereikalingais daiktais ( zakse: razetes, radiatoriai, skyles sienose, nors jis sake, kad viska sutvarke ir retusavo ).
2. Su tevais gavome viena nuotrauka ( jis tik tiek sugebejo nufotografuoti ), nors mus ir sustate, sone matesi batai, nes mes patys ju nepatraukeme, o jis nesugebejo ju tiesiog nukarpyti.
3. Nesciosios pilvas sumazintas, pagurklis isdidintas ( nes kaip teisinosi, gal ne ten patempe ), yra nuotrauku, kur liudininkas tarsi su istinusiu dantim, nors to nera, mano kriksto mama su kaazkokiomis raukslemis, kuriu neturi, o draugas su didziule nosim, kurios pas zmones nebuna. Zinau, skamba tikrai juokingai, bet jei tik busite rimtai susidomeje situ fotogafu, atsiusiu parodyti kaip atrodo tos nuotraukos.
4. Visa vestuviu laika fotografas nepratare nei zodzio, toks jausmas, kad ne mes jam mokejom, o jis mums, kai klausiau, kodel nepasake, nuleisti galvos, pakelti smakra, susitvarkyti nugaryte, kai dare portretines, jis negalejo i tai atsakyti.
5. Nakti fotografuotos nuotraukos siaubingos, kaip pats teisinosi, supraskit, naktis ir dumai, cia mes turim rupintis objektyvais
6. Galu gale nuimtas mano nesciosios pilvas nuotraukose, jis matyt pamirso, kad as nescia, o ne siaip su pilvu, kai kur paliktas.
7. Galutiniame laiske, fotografas pareiske,kad visi turesime bent po kelias grazzias nuotraukas, nesvarbu, kad kitos netinka.
FOTORUMBA susiradau internete, ten yra graziu nuotrauku, bet tik po kokias 10 is atskiru vestuviu. 10 nuotrauku ir pas mus yra graziu, delk to jokiais budais nepasitikekite. Fotografas buvo samdomas iki 24:00 nakties, visos nuotraukos po to kai sugryzome svesti i sodyba, baisios, bereikalingas samdymas, nugaru fotografavimas, tokias pat turime is muilinuku prifotografuotu sveciu.
Kaina 2750 lt uz kabutese '' sutvarkytas nuotraukas '' internete, atsisakeme disko, nes tiesiog mateme, kad nuotraukoos absurdiskos. Tai tik uz savo darba ir nuotraukas internetineje erdveje, kuri FOTORUMBA nesugebejo sutvarkyti sumokejome 2750 lt.
Jei tik domina nuotraukos, jei planuojate uzsisakyti ir netikite, kad gali taip buti, nes internetineje svetaineje nuotraukos tikrai geros ( primenu, kad ir mano 12 nuotrauku ten gali atsidurti, nes tik tiek yra tinkamu ) parasykite man i AZ, butinai atsiusiu parodyti ka isdarineja sitie profesionalai.
Vestuves buvo nuostabios, vieta pasakiska, nepasiseke su fotografu, tad bukite atidzios ir nemokekite is karto visu pinigu!