Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(bronele @ 2012 06 21, 15:11)
Sveikos!

Gavome savo vestuviu nuotraukas ir tiesiog negaliu neparekomenduoti tokiu superiniu fotografu!!!  bigsmile.gif

Jeigu kam idomu musu vestuviu foto cia

www.joliesfoto.com fotografuoja dviese, musu atveju fotografe su vyru, ji lietuve gyvenanti Sveicarijoje, bet vazineja visur fotografuoti… Jolie yra nepaprastai geras zmogus, labai nuosirdi, pades, nuramins… Rekomenduoju 100%  wub.gif


nuostabios foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mex @ 2012 06 25, 00:01)
www.iamzink.lt  drauges vestuvese fotografavo. Galiu rekomenduoti  smile.gif
Patarimu skyrelis konkretus ir issamus, suzinojau nauju dalyku!
Atsakyti
Mes pasirinkome www.bilevicius.com
Kolkas daremes su juo priesvestuvine fotosesija, tai tikrai nenusivylem thumbup.gif super fotografas thumbup.gif labai lengva ir smagu su juo bedrauti, visiskai jokio streso fotografuojantis (nei as, nei MB neesam siaip megejai fotkintis) ir puikios nuotraukos thumbup.gif nu kolkas negaliu atsidziaugti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As jau po vestuviu, viskam nuslugus ir dar karta perzvelgusi nuotraukas nusprendziau parasyti.

Vestuvems samdemes FOTORUMBA , nieko gero apie juos pasakyti negaliu. Tiesa pasakius, buvau sokiruota, net nesupratau, kaip uz tokia suma galima buvo pateikti tokias nuotraukas.

1. Is 400 sutvarkytu ir retusuotu nuotrauku tinkamos reminimui buvo tik 12. Pilna nuotrauku ( kurias dare pats nurodydamas vieta, kur stoti, ir kaip pasisukti ) su nereikalingais daiktais ( zakse: razetes, radiatoriai, skyles sienose, nors jis sake, kad viska sutvarke ir retusavo ).
2. Su tevais gavome viena nuotrauka ( jis tik tiek sugebejo nufotografuoti ), nors mus ir sustate, sone matesi batai, nes mes patys ju nepatraukeme, o jis nesugebejo ju tiesiog nukarpyti.
3. Nesciosios pilvas sumazintas, pagurklis isdidintas ( nes kaip teisinosi, gal ne ten patempe ), yra nuotrauku, kur liudininkas tarsi su istinusiu dantim, nors to nera, mano kriksto mama su kaazkokiomis raukslemis, kuriu neturi, o draugas su didziule nosim, kurios pas zmones nebuna. Zinau, skamba tikrai juokingai, bet jei tik busite rimtai susidomeje situ fotogafu, atsiusiu parodyti kaip atrodo tos nuotraukos.
4. Visa vestuviu laika fotografas nepratare nei zodzio, toks jausmas, kad ne mes jam mokejom, o jis mums, kai klausiau, kodel nepasake, nuleisti galvos, pakelti smakra, susitvarkyti nugaryte, kai dare portretines, jis negalejo i tai atsakyti.
5. Nakti fotografuotos nuotraukos siaubingos, kaip pats teisinosi, supraskit, naktis ir dumai, cia mes turim rupintis objektyvais blink.gif
6. Galu gale nuimtas mano nesciosios pilvas nuotraukose, jis matyt pamirso, kad as nescia, o ne siaip su pilvu, kai kur paliktas.
7. Galutiniame laiske, fotografas pareiske,kad visi turesime bent po kelias grazzias nuotraukas, nesvarbu, kad kitos netinka.

FOTORUMBA susiradau internete, ten yra graziu nuotrauku, bet tik po kokias 10 is atskiru vestuviu. 10 nuotrauku ir pas mus yra graziu, delk to jokiais budais nepasitikekite. Fotografas buvo samdomas iki 24:00 nakties, visos nuotraukos po to kai sugryzome svesti i sodyba, baisios, bereikalingas samdymas, nugaru fotografavimas, tokias pat turime is muilinuku prifotografuotu sveciu.

Kaina 2750 lt uz kabutese '' sutvarkytas nuotraukas '' internete, atsisakeme disko, nes tiesiog mateme, kad nuotraukoos absurdiskos. Tai tik uz savo darba ir nuotraukas internetineje erdveje, kuri FOTORUMBA nesugebejo sutvarkyti sumokejome 2750 lt.

Jei tik domina nuotraukos, jei planuojate uzsisakyti ir netikite, kad gali taip buti, nes internetineje svetaineje nuotraukos tikrai geros ( primenu, kad ir mano 12 nuotrauku ten gali atsidurti, nes tik tiek yra tinkamu ) parasykite man i AZ, butinai atsiusiu parodyti ka isdarineja sitie profesionalai.

Vestuves buvo nuostabios, vieta pasakiska, nepasiseke su fotografu, tad bukite atidzios ir nemokekite is karto visu pinigu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 06 28, 23:02)
Sveikos smile.gif

As jau po vestuviu, viskam nuslugus ir dar karta perzvelgusi nuotraukas nusprendziau parasyti.



Oi kaip nesmagu verysad.gif uzjauciu ir aciu , kad dalinates patirtimi 4u.gif

Dideliausios laimes Jums seimyniniame gyvenime wub.gif
Atsakyti
as parekomenduosiu savo fotografa. nuotraukos grazios, tokios, kokiu tikejausi, visi labai gyre. fotografas labai linksmas, bendraujantis, viena giminaite klause, ar pazistama paisemem pafotografuoti biggrin.gif nuotraukos naturalios, siltos, duoda patarimu, jei mato, kad tarkim ranka isitempus ar galva per aukstai uzkelta, zodziu priekaistu jam tikrai neturiu. taremes del 600 nuotrauku, ir 30 atspausdintu. gavom 31 spausdinta biggrin.gif ir 765 kompaktuose. vyras is pradziu saukes, kad koki cia brangu isrinkai (1500Lt) dabar patenkintas dziaugiasi nuotraukomis. fotografavo nuo pat kirpyklos iki torto pjaustymo.
www.fotografavimas.com
veiksmas Siauliuose. jei kam idomu imesiu kelias foto blush2.gif
Atsakyti
Rizikuoju likti nesuprasta, bet visgi, pagalvojau, gal bus verta ateities kartoms, jei išsakysiu savo nuomonę..
1. Jei tikitės, kad fotografas padarys Jums vestuvių nuotraukas, kurios visos tiks dėti į rėmelius, tai, brangieji, taip nebūna. Jei norite, kad visos nuotraukos būtų skirtos rėminimui, tai patarimas: nesamdykite fotografo vestuvėms. Pasisamdykite asmeninei fotosesijai, apsirenkite savo apdarus vestuvinius, pasidarykite makijažus, šukuosenas ir tas fotografas už gerokai mažesnę kainą pridarys Jums per valandą daug rėmelinių nuotraukų, nei kad plosit už vestuvių fotografavimą daug tūkstančių ir gausit daugumoj reportažines foto.. Nes vestuvės yra renginys, ir Jūs samdote fotografą užfiksuoti tą renginį, ko paseka bus reportažinės foto, plius (dažniausiai ir tai ne visada) dar padaroma jaunųjų fotosesija, kur jie pozuoja, fotografas sužiūri visas smulkmenas ir pan.. Tos foto dažniausiai ir būna skirtos rėmeliams.
2. Jei renkatės fotografą pagal jo blogus, web saitus ir pan, tai nepamirškite, kad tai ką Jūs matote- yra fotografo geriausi darbai. Arba tokie darbai, kuriais jis didžiuojasi ir pagal kuriuos jis norėtų būti identifikuojamas fotografų rinkoj. T.y. kad jei fotografo web saite matote daug reportažinių foto, tai yra ryškus rodiklis, kad to fotografo braižas ir yra reportažinė fotografija.. Jei matote, kad fotografai naudoja daug detalių ir jos yra nuotraukų dominantė, iš tokių fotografų suklysite tikėdamiesi stipraus įvykio atkartojimo nuotraukomis.. Tačiau detalės bus atvaizduotos tobulai. Tai, ką fotografas akcentuoja savo darbais, Jums yra ženklas, kad tai jis pastebi fotografuodamas ir tai būtent fotografuoja.
3. Jei manote, kad geriausi, (turiu omeny patys geriausi, nesvarbu pagal ką klasifikuosim) vestuvių fotografai, atiduodami visą vestuvių foto, padaro visas nuotraukas high class, masterpiece super woderful meno kūriniais, tai, nusileiskit ant žemės. Jei iš 100 foto yra bent porą stiprių, t.y. tikrai gerų kadrų, tai jau yra puiku. (aišku, tą stiprumą eilinis klientas ir fotografija besidomintis vertins kitaip), tad tarkim tą skaičių galima būtų padidinti.. bet iš esmės, tai dauguma vestuvių fotografijų tikrai nebus super meno kūriniai.
4. Jei yra galimybė, pamatykite fotografo ne tik parodinius darbus, bet visą vestuvių foto albumą. Tada galėsite geriau susidaryti įspūdį. Dauguma, netgi tų fotografų, kuriais žavitės, bet Jums yra neįkandami, iš vienų vestuvių į savo blogus deda vos vieną kitą nuotrauką ir tai ne iš kiekvienų vestuvių... Todėl blogai tai yra kaip hamburgerio reklama, kur kečupas yra dažai, o bandelė padaryta iš putoplasto, bet jie atrodo reklamai patraukliai ir pritraukia daugiau tų burgerių valgytojų...
5. Tai kas patiko Jūsų kaimynui, nebūtinai patiks Jums, net eigu Jūsų kaimynas ir labai giria fotografą. Todėl rinkitės patys, išklausydami, bet ne pasikliaudami kitų nuomonėmis. Mūsų visų skonio, meno, estetikos, kokybės suvokimas yra labai skirtingas, kaip ir finansiniai pajėgumai bei visi kiti poreikiai...
6. Peržiūrėkite fotografo ne vien vestuvinius albumus, bet daugiau jo darbų, tai kaip jis iš viso viską fotografuoja, į ką kreipia dėmesį, kas dominuoja jo nuotraukose: reportažas, detalės, portretai ir pan, labai daug sako apie tai, į ką fotografas ir per Jūsų vestuves atkreips dėmesį...
7. Jei fotografas apsiima fotografuoti vestuves nė nesusitikęs su jaunaisiais, neaptaręs 10001 svarbaus dalyko ir 10000000001 smulkmenos, nesužinojęs visko, t.y. VISKO apie jaunuosius, jei jaunieji samdo fotografą jo nė nematę ir nepabendravę su juo, didelė tikimybė, kad laukia didelis abipusis ****' upas. Aš neteisiu ir neteisinu nė vienų, man iš esmės tas pats. Aš esu už kokybišką fotografiją, beigi už teisingą klientą. Nėra blogų fotografų. Nėra blogų klientų. Bėdos prasideda tada, kai netinkamas fotografas būna pasamdytas netinkamų klientų ir atvirkščiai.
8. Šiuo postu nieko nebandau pateisinti ar smerkti.
9. Tikiuosi, kad šis postas padės renkantis geriausią sprendimą.
10. Jaukių švenčių, kad ir kokia tai bebūtų, ir pateisinančių Jūsų lūkesčius nuotraukų.
Atsakyti
BŪTENT. Į pirmą puslapį šituos užrašus.
Atsakyti
pritariu!!! svarbi info visiems besirenkantiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 06 28, 23:38)


Labai super! Sutinku, tik vat, kaip suprantu, labiau i mano posta buvo atsakoma. Pas ji puslapyje daug reportaziniu nuotrauku, ir dalis fotosesijos, santuokos sudarymo ir buvo jaunuju fotosesija, kai jis sake kur stoti, ka daryti, bet kaip ir minejau stojom vos ne patys, kalbeti fotografas nelabai moka, nes nesugebejo pasakyti elementariusiu dalyku. Idommo delei butinai ateityje kur ikelsiu tas reportazinis sustatytas nuotraukas, kur labiau buvo akcentuojama pasukta jaunikio galva, bet visai pamirsta razete, radiatorius ( ir tai skirtingos nuotraukos ).

Taip pat del susitikimo, FOTORUMBA sake, kad jiems nereikia su mumis susitikti, nebent mums reikia lotuliukas.gif zinot, tuokiausi pirma karta, vestuves dariau taip pat, kai profesionalus zmogus tai pasako po viso apkalbejimo el laiskais ir telefonu, na tikrai atrodo nekyla klausimu. O kodel turetu kilti? As samdau zmogu, moku jam pinigus, jam su manim susitikti nereikia, tai ka as jam pasakysiu

Tikrai zinau puikiu fotogafu, tai labiausiai ir supykde, kad turejau daug nuostabesne fotosesija po vestuviu su vyru ir tikru fotografu, nei ta, kuri buvo musu vestuviu diena.

Mielosios, taip pat pastebejimas, kad domekites, ar fotografas gali fotografuoti nakti ar dumams esant, nes nesvarbu, kad samdotes ji nakciai, jis gali netureti reikiamo objektyvo, tiesiog netureti doh.gif
Atsakyti
Gal jūs įdėkit tų pavyzdžių, nes dabar visas skundas labai įtartinai atrodo, ypač kai svetainėje gražios nuotraukos. Nu negali fotografas nesąmones visiškas daryt, jei sugeba atsirinkti gražiausias nuotraukas.

Nors nereikia tų pavyzdžių, iš konteksto ištraukiant ką nors, galima bet ką sudirbt. Žodžiu, nesmagu, kad taip, bet gal kažkas pasimokys ir supras ką rašė Laukinė. Nu nebūna taip, kad 300 nuotraukų yra tarsi aukštosios mados žurnalų viršelių foto. Nu nėra taip. Juolab, kad vienas nori daug svečių, kitas detalių, trečias visiškai nenori pozuoti ir t. t.
Ir nesinervuokit, juolab, kad sakėt kelios nuotraukos Jums patinka 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 29 birželio 2012 - 09:37
QUOTE(V&P @ 2012 06 28, 23:02)
Sveikos smile.gif

As jau po vestuviu, viskam nuslugus ir dar karta perzvelgusi nuotraukas nusprendziau parasyti.


FOTORUMBA susiradau internete, ten yra graziu nuotrauku, bet tik po kokias 10 is atskiru vestuviu. 10 nuotrauku ir pas mus yra graziu, delk to jokiais budais nepasitikekite. Fotografas buvo samdomas iki 24:00 nakties, visos nuotraukos po to kai sugryzome svesti i sodyba, baisios, bereikalingas samdymas, nugaru fotografavimas, tokias pat turime is muilinuku prifotografuotu sveciu.

Kaina 2750 lt uz kabutese '' sutvarkytas nuotraukas ''

Vestuves buvo nuostabios, vieta pasakiska, nepasiseke su fotografu, tad bukite atidzios ir nemokekite is karto visu pinigu!  doh.gif

sveikinimai sukurus seima 4u.gif
perskaicius jusu komentara,negaliu ir as nepakomentuoti blink.gif
kaip ir rasote,jog matete,kad is vestuviu,tik kelios nuotraukos grazios,tai klausimas elementarus-kam gi juos uzsisakete g.gif g.gif g.gif nu tikrai nesupykite,bet uz tokia kaina niekuomet nesirinkciau fotografu del 10 graziu nuotraukyciu doh.gif doh.gif doh.gif
P.S apie siuos fotografus nieko nezinau ir nemaciusi ju foto....komentuoju,kadangi jus sau pati priestaraujate...o tai busiu apkaltinta advokatavimu ir reklamavimu doh.gif
Atsakyti