sveikos
drugeli, tavo mazaja su pirmuoju gimtadieniu
mes po trupuciuka ryt dicke paskutine diena i darziuka, paskui atostogaus nius kol namie as, lai pabuna . Kepiau praeita savaitele bandeles, skanu. Dabar reikia savaitgaliui mazo torciuko, jauciu snikersiuka darysiu
Gimtadieni turim
Drugelyte su pirmuoju
Drugelyte su pirmuoju
Oi dėkui mergaitės, kaip malonu
Šiandien ir tortuką sutepiau jogurtinį, vakare pasėdėsim visa šeima
Rytoj irgi šventę turim - didžiosios išleistuvės darželyje Kaip greit vaikai užauga, atrodo, kątik į darželį verkiančią vesdavau, o čia jau pabaiga ir mokykla Kažkaip liūdnai man truputį... ech
Šiandien ir tortuką sutepiau jogurtinį, vakare pasėdėsim visa šeima
Rytoj irgi šventę turim - didžiosios išleistuvės darželyje Kaip greit vaikai užauga, atrodo, kątik į darželį verkiančią vesdavau, o čia jau pabaiga ir mokykla Kažkaip liūdnai man truputį... ech
QUOTE(drugelis. @ 2012 05 30, 12:20)
Aš irgi galiu ką nors iškepti, Kaune, ar dar reikia? Kada vyks tas renginys?
Drugeli, jei gali - būtų labai labai...
Renginys skyriuje pirmadienį, 06. 04d.
Na bet žiūriu kad pas pačią šeimoje šventė šventę veja Ar ne perdaug rūpesčių bus?
O velnias, tai man su tais sausainiais reik suktis greiciau
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 05 27, 17:16)
Tinka bet kas, kad tik būtų naminiai kepinukai
Ačiū rugiagėle , jei tik pavyktų - labai lauksim.. Aš pati irgi kepsiu, vaikų mėgstamus vaflius, tik nežinau kiek suspėsiu, mat šventei ruoštis irgi nemažai reikia
rabelkyte, už nuolatinius gerus norus - irgi ačiū
Ačiū rugiagėle , jei tik pavyktų - labai lauksim.. Aš pati irgi kepsiu, vaikų mėgstamus vaflius, tik nežinau kiek suspėsiu, mat šventei ruoštis irgi nemažai reikia
rabelkyte, už nuolatinius gerus norus - irgi ačiū
Sakykit, o man reikės juos atvežti į skyrių? Man truputį sudėtinga būtų atvežti su metinuke ar būtų galymybė kažkur susitikti ir jums perduoti?
QUOTE(drugelis. @ 2012 05 31, 11:43)
Sakykit, o man reikės juos atvežti į skyrių? Man truputį sudėtinga būtų atvežti su metinuke ar būtų galymybė kažkur susitikti ir jums perduoti?
Bandysim susitikt Jei pati nespėsiu pirmadienį, tai kuri nors mano dukra ateis į susitikimą. Parašykit, kur galėtumėt susitikt, kokią nors žinomesnę vietą
Kur visos nutilusios
Atostogaujam, sode sėdim, uogas valgom
ir nieko nekepat is uogu
Sveikos
as tai cia kakzuria diena pasidariau Tiramisu, nes nezinojau, ka veikt su likusia mascarpone nu man skanu.
pyragu su uogom kazkaip nemegstu.. valgau, bet is bedos.. noreciau ziemai vysniu uzsisaldyti, reiks gal nusipirkt koki kila.
QUOTE(rabelkyte @ 2012 07 16, 22:43)
ir nieko nekepat is uogu
Kad žinok laiko vis nelieka, kepiau čia vakar vežimuisi į sodą pyragą. Tiksliau, sugalvojau kepti grietiniečius pačioj pradžioj. Sumaišiau tešlą, įdarą, o čia MB pasimaišė su vynu Po taurę išgėrėm ir praėjo man fantazijos lipdyti grietiniečius pamąsčiau, kad kiek bereikalingai laiko sugaišiu. Tai iškočiojau lakštą, klojau jį į orkaitinę skardą, užtepiau maltų juodų serbentų tyre ( iš mano sodo), tada tą patį varškės įdarą ir galiausiai užklojau antru lakštu kočiotos tešlos. Iškepiau ir wuolia pyragas ala pagerintas uogomis "grietinietis"
Nu skanu gavosi, nepasigailėjau, kad patingėjau lipdyti pyragėlius