Įkraunama...
Įkraunama...

Kepejėlių plepesiai. Pas mus kvepia pyragais...

Sveikos, jus irgi visas sveikinu su šventėmis! newyear.gif

Rugiagėle, draugės būsim - mes irgi gėrėm, irgi sirgom. Visos šventės su ligom, deja, praėjo... unsure.gif MB karščiavo tris paras, mažė vėmė, tada vėmiau aš, o galiausiai - dičkė. Dabar dar sloguojam... žodžiu, Treben kotais nepadėjo unsure.gif verysad.gif

Na, tikėkimės kiti metai bus visapusiškai geresni. biggrin.gif
Atsakyti
Su naujaisiais metais kepėjėlės, kad ir kiek mažai čia mūsų bendrauja. 000552.gif

Naujuosius paminėjom smagiai, buvom pas mano tėvus, kur atvažiavo brolis ir sesuo su šeimomis. Vaikams išmarginom veidus įvairiais herojais, patys žaidėm visokiausius žaidimus. Tikrai smagu buvo bigsmile.gif
Gaila, kad šventės baigiasi, man po jų kažkokia maža depresija visuomet būna, reikia eglutę nupuošti, tvarkytis... doh.gif
Atsakyti
Su naujais 4u.gif

drugeli,kaip nusiteiki,taip ir būna,o tu nupuošinėk eglutę ir galvok,o tuoj dažysim margučius smile.gifvėl viena šventė smile.gif
Atsakyti
mmergyte, oi ne, taip ir gyvenimas pralėks unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Su naujais 4u.gif 4u.gif Skaniu kepiniu visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 01 01, 21:33)
Su naujais  4u.gif  4u.gif Skaniu kepiniu visoms  wub.gif

Rakele, kaip jūs? kaip dukrelė? Ar dar gauna pienelio? biggrin.gif Maniškė tai tik juo ir maitinasi švenčių laikotarpiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 01 sausio 2013 - 21:38
QUOTE(drugelis. @ 2013 01 01, 22:36)
Rakele, kaip jūs? kaip dukrelė? Ar dar gauna pienelio?  biggrin.gif Maniškė tai tik juo ir maitinasi švenčių laikotarpiu  doh.gif  doh.gif

Kaip tik einu per temas ir giriuos, kad nuemiau MP pries dienos miega ir naktimis smile.gif Liko max trys kartai smile.gif ryte, nakti ir jei netiketai prireikia per pietu miega (pvz vakar mb labai subildejo ir ja prizadino, tai daviau, kad dar pamiegotu) biggrin.gif
Atsakyti
Su naujais metais, su nauja laime ir su naujom ligom doh.gif doh.gif doh.gif brigita serga.... vezu i poliklinika...
Atsakyti
drugeli,gyvenimas taip ar kitaip prabėgs,bet depresuot nereikia..iš viso labai baisi liga,kas rimtai serga verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 01 02, 10:46)
drugeli,gyvenimas taip ar kitaip prabėgs,bet depresuot nereikia..iš viso labai baisi liga,kas rimtai serga  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tikrai baisi liga, tikiuos, ji man negresia unsure.gif

Sveikos 4u.gif Ką merginos veikiat, kepat? Rugiagėle, kaip dukrytė, ką poliklinikoj sakė? g.gif

Rakele - o tai ką žadi daryti, jau bandysi nutraukti maitinimą, ar lauksi, kol pati nebeims? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 01 03, 23:30)

Rakele - o tai ką žadi daryti, jau bandysi nutraukti maitinimą, ar lauksi, kol pati nebeims?  ax.gif

nezinau ... tikrai nezinau smile.gif Mano tikslas ismiegot naktim. Kolkas sekas smile.gif Paskui bus matyt rolleyes.gif
Kaip jum sekas?
Atsakyti
Sveikos,
nu prastai tas mano vaikas... bronchu uzdegimas, nu tai bronchitas turbut.. kosti nenormaliai, siandien bent jau temp.ner.
As ligu ieskau, tai buvau pas ginekologe, patikrino viska, paeme tyrimams tepineliu. Nu reikia profilaktiskai.

Einu valgyt biggrin.gif
Atsakyti