Sveikos, jus irgi visas sveikinu su šventėmis!
Rugiagėle, draugės būsim - mes irgi gėrėm, irgi sirgom. Visos šventės su ligom, deja, praėjo... MB karščiavo tris paras, mažė vėmė, tada vėmiau aš, o galiausiai - dičkė. Dabar dar sloguojam... žodžiu, Treben kotais nepadėjo
Na, tikėkimės kiti metai bus visapusiškai geresni.
Su naujaisiais metais kepėjėlės, kad ir kiek mažai čia mūsų bendrauja.
Naujuosius paminėjom smagiai, buvom pas mano tėvus, kur atvažiavo brolis ir sesuo su šeimomis. Vaikams išmarginom veidus įvairiais herojais, patys žaidėm visokiausius žaidimus. Tikrai smagu buvo
Gaila, kad šventės baigiasi, man po jų kažkokia maža depresija visuomet būna, reikia eglutę nupuošti, tvarkytis...
Naujuosius paminėjom smagiai, buvom pas mano tėvus, kur atvažiavo brolis ir sesuo su šeimomis. Vaikams išmarginom veidus įvairiais herojais, patys žaidėm visokiausius žaidimus. Tikrai smagu buvo
Gaila, kad šventės baigiasi, man po jų kažkokia maža depresija visuomet būna, reikia eglutę nupuošti, tvarkytis...
Su naujais
drugeli,kaip nusiteiki,taip ir būna,o tu nupuošinėk eglutę ir galvok,o tuoj dažysim margučius vėl viena šventė
drugeli,kaip nusiteiki,taip ir būna,o tu nupuošinėk eglutę ir galvok,o tuoj dažysim margučius vėl viena šventė
mmergyte, oi ne, taip ir gyvenimas pralėks
Su naujais Skaniu kepiniu visoms
QUOTE(Rakelė @ 2013 01 01, 21:33)
Su naujais Skaniu kepiniu visoms
Rakele, kaip jūs? kaip dukrelė? Ar dar gauna pienelio? Maniškė tai tik juo ir maitinasi švenčių laikotarpiu
QUOTE(drugelis. @ 2013 01 01, 22:36)
Rakele, kaip jūs? kaip dukrelė? Ar dar gauna pienelio? Maniškė tai tik juo ir maitinasi švenčių laikotarpiu
Kaip tik einu per temas ir giriuos, kad nuemiau MP pries dienos miega ir naktimis Liko max trys kartai ryte, nakti ir jei netiketai prireikia per pietu miega (pvz vakar mb labai subildejo ir ja prizadino, tai daviau, kad dar pamiegotu)
Su naujais metais, su nauja laime ir su naujom ligom brigita serga.... vezu i poliklinika...
drugeli,gyvenimas taip ar kitaip prabėgs,bet depresuot nereikia..iš viso labai baisi liga,kas rimtai serga
QUOTE(mmergyte @ 2013 01 02, 10:46)
drugeli,gyvenimas taip ar kitaip prabėgs,bet depresuot nereikia..iš viso labai baisi liga,kas rimtai serga
Tikrai baisi liga, tikiuos, ji man negresia
Sveikos Ką merginos veikiat, kepat? Rugiagėle, kaip dukrytė, ką poliklinikoj sakė?
Rakele - o tai ką žadi daryti, jau bandysi nutraukti maitinimą, ar lauksi, kol pati nebeims?
QUOTE(drugelis. @ 2013 01 03, 23:30)
Rakele - o tai ką žadi daryti, jau bandysi nutraukti maitinimą, ar lauksi, kol pati nebeims?
nezinau ... tikrai nezinau Mano tikslas ismiegot naktim. Kolkas sekas Paskui bus matyt
Kaip jum sekas?
Sveikos,
nu prastai tas mano vaikas... bronchu uzdegimas, nu tai bronchitas turbut.. kosti nenormaliai, siandien bent jau temp.ner.
As ligu ieskau, tai buvau pas ginekologe, patikrino viska, paeme tyrimams tepineliu. Nu reikia profilaktiskai.
Einu valgyt
nu prastai tas mano vaikas... bronchu uzdegimas, nu tai bronchitas turbut.. kosti nenormaliai, siandien bent jau temp.ner.
As ligu ieskau, tai buvau pas ginekologe, patikrino viska, paeme tyrimams tepineliu. Nu reikia profilaktiskai.
Einu valgyt