Sveikutės, su praėjusiom šventėm visas
Velykoms gaminau šimtalapį ir Paschą, šimtalapis kaip visada nesitampė nežinau, kame mano klaidos
Labas rytas,
su praejusiom
as tai tiramisu gaminau sau, ir uosviam keksa kepiau, o i gimtadieni torta nesiausi toki
Vakar tinginiavau galima sakyt, siandien reiks jau kazkuom uzsiimt..
su praejusiom
as tai tiramisu gaminau sau, ir uosviam keksa kepiau, o i gimtadieni torta nesiausi toki
Vakar tinginiavau galima sakyt, siandien reiks jau kazkuom uzsiimt..
WOW koks tortas Man net nerealu, kad tokį galima padaryti tortą, atrodo visai kaip sūris, bent jau nuotraukoje. Šaunuolė
Man atrodo, kad net keista tokį tortą valgyti Pjauni sūrį, o čia saldus tas sūris
Man atrodo, kad net keista tokį tortą valgyti Pjauni sūrį, o čia saldus tas sūris
rugiagele kokis tortas man tai misija neimanoma taippuost ismokt.
visas su praejusiom sventem
dicke issuoliavo i darzeli, maze miega
o as skruzdelyna kepiau ir persikeli. Niu bet kazkas man su juo nesigavo, visu pirma sumasciau ne ta biskvita kept, ir nesupratau ka ne taip padariau: biskvitas trupejo, kad nejo pjaut normaliai ta prasme susipjaustyt biskvita pertepimui. Ir paskui per daug sulaisciau apatini sluoksni Sake kad skanus, niu bet nzn, man dabar pats paciausias vysninis karamelinis
sveikos
visas su praejusiom sventem
dicke issuoliavo i darzeli, maze miega
o as skruzdelyna kepiau ir persikeli. Niu bet kazkas man su juo nesigavo, visu pirma sumasciau ne ta biskvita kept, ir nesupratau ka ne taip padariau: biskvitas trupejo, kad nejo pjaut normaliai ta prasme susipjaustyt biskvita pertepimui. Ir paskui per daug sulaisciau apatini sluoksni Sake kad skanus, niu bet nzn, man dabar pats paciausias vysninis karamelinis
sveikos
Isejom i vietine parde kefyro pirkt, nes like kiausiniu, tai saltibarsciu uzsimaniau nu bet salta kaip.. vejas..
Eisiu gal koki pyraga issikepsiu. Gal Beatos sokoladaini vel. Man patiko. Drauge vakarop uzsuks.
Geles kelias persodinau, bet zemiu pritrukau. Susisejau gvazdikelius.
Katinas man vis kapsto bijuna, tiklsiau kapste lauke darzely. Ten sausa vieta, tai jis savo reikalus atlikinejo. Jau kaip sunervavo... tai uzpyliau vandens, tai siandien atejes uostineja, kame cia reikalas.. o jis bijo kojytes suslapt tai pamate dar kad jo kakutis neuzkastas, nes kai pyliau vandeni, tai viskas ten pasimate tai is sono kapstelta dar ir nueita
Eisiu gal koki pyraga issikepsiu. Gal Beatos sokoladaini vel. Man patiko. Drauge vakarop uzsuks.
Geles kelias persodinau, bet zemiu pritrukau. Susisejau gvazdikelius.
Katinas man vis kapsto bijuna, tiklsiau kapste lauke darzely. Ten sausa vieta, tai jis savo reikalus atlikinejo. Jau kaip sunervavo... tai uzpyliau vandens, tai siandien atejes uostineja, kame cia reikalas.. o jis bijo kojytes suslapt tai pamate dar kad jo kakutis neuzkastas, nes kai pyliau vandeni, tai viskas ten pasimate tai is sono kapstelta dar ir nueita
Sveikos, atšilus orams, mažai kas čia beįlenda
Rugiagėle, gal tu turi kokį tikrai gerą plikytų pyragėlių receptą? tikslų... esu kartą kepus, bet gavosi blynai su kiaurom skylėm kažkokia ten technika yra su orkaitės atidarymu ne laiku, ar kaip...?
Rugiagėle, gal tu turi kokį tikrai gerą plikytų pyragėlių receptą? tikslų... esu kartą kepus, bet gavosi blynai su kiaurom skylėm kažkokia ten technika yra su orkaitės atidarymu ne laiku, ar kaip...?
Sveikos,
As kepu pagal si recepta..
190 ml pieno,
90 g sviesto,
1 saukstelis cukraus,
150 g miltu,
4 kiausai,
ziupsnelis druskos.
Piena, sviesta, cukru, druska uzverdame.Persijotus miltus i nuo ugnies nukelta piena. Vel statyti puoda ant silpnos ugnies ir plikyti tesla, kol tesla susoks i vientisa gabala. Perdeti tesla i kita inda, ir musti po viena kiausinius, vis maisant. Gali reikt ir triju kiausu, jei didesni.
------------------------
Ismaudziau vaikus, privalgiau varskes apkepo, ir ziuriu tv..
Papildyta:
Tiesa, iskart jungiu orkaite ant kokiu 200... o paskui po kokiu 10 min sumazinu iki kokiu 160-170. Neatidarau orkaites, kol neiskepa.. man pusvalandi viena skarda kepa.
190 ml pieno,
90 g sviesto,
1 saukstelis cukraus,
150 g miltu,
4 kiausai,
ziupsnelis druskos.
Piena, sviesta, cukru, druska uzverdame.Persijotus miltus i nuo ugnies nukelta piena. Vel statyti puoda ant silpnos ugnies ir plikyti tesla, kol tesla susoks i vientisa gabala. Perdeti tesla i kita inda, ir musti po viena kiausinius, vis maisant. Gali reikt ir triju kiausu, jei didesni.
------------------------
Papildyta:
Tiesa, iskart jungiu orkaite ant kokiu 200... o paskui po kokiu 10 min sumazinu iki kokiu 160-170. Neatidarau orkaites, kol neiskepa.. man pusvalandi viena skarda kepa.
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 14, 19:15)
Sveikos,
190 ml pieno,
90 g sviesto,
1 saukstelis cukraus,
150 g miltu,
4 kiausai,
ziupsnelis druskos.
------------------------
Papildyta:
190 ml pieno,
90 g sviesto,
1 saukstelis cukraus,
150 g miltu,
4 kiausai,
ziupsnelis druskos.
------------------------
Papildyta:
Dėkui, o kai jau iškepa, iškart juos reikia ištraukti iš orkaitės, ar pradžioje tik praverti ir aušinti joje? Kaip darai, nes man tada subliūško viskas.
Kątik užsiminkiau persuktas prancūziškas bagetes, pirmą kartą. Ryt pusryčiams iškepsiu, pažiūrėsim, kas gausis
Iskepa ir traukiu is orkaites..
Sveikos,
kaip gyvenat? vakar pas mus tiek lijo.. siandien saule, bet lauke vesoka.. net nelendam iskepiau piemenu pyraga pagal Beata (mesos pyragas cia), labai skanu. Dar galvoju koki cia pyraga saldu issikepti. Ryt gal bet nesumastau koki.
kaip gyvenat? vakar pas mus tiek lijo.. siandien saule, bet lauke vesoka.. net nelendam iskepiau piemenu pyraga pagal Beata (mesos pyragas cia), labai skanu. Dar galvoju koki cia pyraga saldu issikepti. Ryt gal bet nesumastau koki.
sveikos
jo siandien salta, mes irgi nelendam laukan. As siandien mislinau kept trupinini pyraga, bet tiek tvarkiausi, kad nukeliau i rytdiena jo kepima sonkauliukai jau kepa orkaitej, o paskui vaziuosim senelio( mano tecio) su gimtadieniu sveikint
Bet paziurejau kiek saldytu uogu dar turiu ypac juoduju serbentu niu dabar tai trupinis eis i trasa
jo siandien salta, mes irgi nelendam laukan. As siandien mislinau kept trupinini pyraga, bet tiek tvarkiausi, kad nukeliau i rytdiena jo kepima sonkauliukai jau kepa orkaitej, o paskui vaziuosim senelio( mano tecio) su gimtadieniu sveikint
Bet paziurejau kiek saldytu uogu dar turiu ypac juoduju serbentu niu dabar tai trupinis eis i trasa
labas, visoms
kazko patrauke jusu tema. gal todel, kad ir as megstu kepti pyragus
vienas is ju, yra sis_obuoliu pyragas su kondensuotu pienu_juo ir vaisinu jus:)
Obuoliu-kondencuoto pieno pyragas
Reikes:
6 obuoliu
150 g. sviesto
2 kiausiniai
1 v.s. cukraus
Indelio kondencuoto pieno
1 a.s. kepimo milteliu
miltu
Istirpinti sviesta, skiltelemis supjaustytus obuolius ir cukru viska sudeti i istirpinta sviesta.
Viska ant silpnos ugnies pakaitinti, kol obuoliai suminkstes.
Kol obuoliai ves isplakti kiausinius su kondencuotu pienu, sudeti kepimo miltelius ir miltus.
Miltu reikia tiek, kad tesla gautusi grietines tirstumo.
I tesla sudeti obuolius, viska ismaisyti ir kepti 40 min 180 laipsniu karstumo orkaiteje.
kazko patrauke jusu tema. gal todel, kad ir as megstu kepti pyragus
vienas is ju, yra sis_obuoliu pyragas su kondensuotu pienu_juo ir vaisinu jus:)
Obuoliu-kondencuoto pieno pyragas
Reikes:
6 obuoliu
150 g. sviesto
2 kiausiniai
1 v.s. cukraus
Indelio kondencuoto pieno
1 a.s. kepimo milteliu
miltu
Istirpinti sviesta, skiltelemis supjaustytus obuolius ir cukru viska sudeti i istirpinta sviesta.
Viska ant silpnos ugnies pakaitinti, kol obuoliai suminkstes.
Kol obuoliai ves isplakti kiausinius su kondencuotu pienu, sudeti kepimo miltelius ir miltus.
Miltu reikia tiek, kad tesla gautusi grietines tirstumo.
I tesla sudeti obuolius, viska ismaisyti ir kepti 40 min 180 laipsniu karstumo orkaiteje.