Rugiagėle, o ką lašini? Vibrocilį?
QUOTE(drugelis. @ 2012 12 11, 15:11)
rasixe - yra SM daug receptų kūčiukų, visi labai giria Tepaluotos receptą. Aš kepu paprastus, be jokių kiaušinių, sviesto, tik su aliejumi. Jei domina, galiu įkelti, bet šiaip tai tikrai daug gerų receptų yra toj temoj...
aciu:)reiks pasizvalgyt toj temoj bet domintu ir tie be kiausinio pamenu,mano baba maisydavo tokius paprastus. Reiktu pasiklaust dabar reikia pagerintu issikept, o va kucioms reikia tu paprastuciu.
as merginu rubus perrinkau,vesiu maisiuka i kaima,gales sese atsirinkt paskui mazosios rubu,o didziosios liks dar:)
lauke pavaiksciojom, faina
QUOTE(rasixe @ 2012 12 11, 18:22)
aciu:)reiks pasizvalgyt toj temoj bet domintu ir tie be kiausinio pamenu,mano baba maisydavo tokius paprastus. Reiktu pasiklaust dabar reikia pagerintu issikept, o va kucioms reikia tu paprastuciu.
as merginu rubus perrinkau,vesiu maisiuka i kaima,gales sese atsirinkt paskui mazosios rubu,o didziosios liks dar:)
ech... noriu ir aš į lauką, nebuvom jau nuo šeštadienio... dabar, kai sergam - oras fantastiškas, lengvai pašalę, nevėjuota. Esu tikra, kai pasveiksim - bus šlapdribos, pliurzos... visada taip...
QUOTE(drugelis. @ 2012 12 11, 18:20)
Rugiagėle, o ką lašini? Vibrocilį?
Aha, Vibrocil... o ka? nakciai dar ipurskiu xymelin... zinau, nelabai jis gerai, bet nors kvepuoja nakti...
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 12 11, 19:10)
Aha, Vibrocil... o ka? nakciai dar ipurskiu xymelin... zinau, nelabai jis gerai, bet nors kvepuoja nakti...
Nieko, tiesiog jau nusivylusi Vibrociliu - nieko jis nepadeda bent jau mums. Anksčiau pirkdavau, bet pamačiau, kad pinigai į balą...Dabar slogą gydau girdydama Sinupretu ir dar lašinu paleistuvės sultis. Iščiaudo visą slogą
QUOTE(drugelis. @ 2012 12 11, 19:39)
Nieko, tiesiog jau nusivylusi Vibrociliu - nieko jis nepadeda bent jau mums. Anksčiau pirkdavau, bet pamačiau, kad pinigai į balą...Dabar slogą gydau girdydama Sinupretu ir dar lašinu paleistuvės sultis. Iščiaudo visą slogą
jo paleistuve gerai mazajai lasinau, vaje kaip vaikas ciaudejo o kokiu santykiu skiedi???
QUOTE(rasixe @ 2012 12 11, 19:48)
jo paleistuve gerai mazajai lasinau, vaje kaip vaikas ciaudejo o kokiu santykiu skiedi???
Kad žinok aš neskiedžiu skiedžiau iki metukų laiko, kai slogavo. dabar lašinu gryną
QUOTE(drugelis. @ 2012 12 11, 20:19)
Kad žinok aš neskiedžiu skiedžiau iki metukų laiko, kai slogavo. dabar lašinu gryną
aisku,as tai skiedziau bet ir tai ciaudejom mes dar pasigarindavom miegodamos ale palapinej
Sveikos, ar neužpustė merginų pūgos ir sniegas?
laba manes tai ne, snd rukas tik begalinis Buvom vakare pasivaiksciot tai isvis nieko nematyt
Sveikos,
su sventem Jus!!!
kas gero? as tai su snargliu, ir zoles saziningai geriau, ir geriu, bet dabar jau ne po saukstuka, o "burnuke" mes gerem perpus su anyta, tai jau baigiam dar uzsisakiau, dabar jau ir mama nori, ir dar viena drauge sakiau prasigersim
nuo siandien as oficiali darbo birzos kliente
o siaip gruodis kazkoks begime buvo... tai karnavalai, tai mazosios gimtadienis, tai kepiniu gaminimas.. dovanu ruosimas... pavargau
su sventem Jus!!!
kas gero? as tai su snargliu, ir zoles saziningai geriau, ir geriu, bet dabar jau ne po saukstuka, o "burnuke" mes gerem perpus su anyta, tai jau baigiam dar uzsisakiau, dabar jau ir mama nori, ir dar viena drauge sakiau prasigersim
nuo siandien as oficiali darbo birzos kliente
o siaip gruodis kazkoks begime buvo... tai karnavalai, tai mazosios gimtadienis, tai kepiniu gaminimas.. dovanu ruosimas... pavargau
uztai ir susirgai kad tiek lekei
Su praejusiom visas Smagiu ir darbingu ateinanciu metu
Su praejusiom visas Smagiu ir darbingu ateinanciu metu