Nors mūsų ir nedaug, esam draugiškos ir linksmos. Visada priimame naujai prisijungusias kepėjėles.
Gerų kepinių ir smagių pokalbių
na ka pirma as cia
miega mano mazyle siandien mums paskutinis menesiadienis
noreciau ko nors lengvo, skanaus, saldaus ir greitai
QUOTE(rasixe @ 2012 03 30, 14:19)
na ka pirma as cia
Tai ryt gimtadienis?
QUOTE(drugelis. @ 2012 03 30, 15:25)
Tai ryt gimtadienis?
nea , po menesio gal ne taip biski issireiskiau, prasidejo paskutinis menesiadienis
QUOTE(rasixe @ 2012 03 30, 14:44)
nea , po menesio gal ne taip biski issireiskiau, prasidejo paskutinis menesiadienis
Ai, tai aš čia ne taip supratau Mums 30d. bus 10mėnesių... irgi arti tie metukai, atrodo, kad kątik pagimdžiau, net nesitiki, kad jau tiek laiko praėjo...
Dabar jai dantukai lenda, tai baisiai nerami pasidarius, su valgymu vis prastai, MP daugiausiai dieną, naktį bet šiaip smagu tokią didelę maitinti, mikliai pavalgo ir ramu
Aš velykoms planuoju kepti šimtalapį uošviams, tėvams net nežinau ką sugalvoti, nes vieno šimtalapio iš 500g. miltų per mažai, o kepti 3 nėra noro iš dvigubos normos irgi baisu daryti, nes jei nesigaus, bus labai gaila produktų...
QUOTE(drugelis. @ 2012 03 30, 16:19)
Ai, tai aš čia ne taip supratau Mums 30d. bus 10mėnesių... irgi arti tie metukai, atrodo, kad kątik pagimdžiau, net nesitiki, kad jau tiek laiko praėjo...
Dabar jai dantukai lenda, tai baisiai nerami pasidarius, su valgymu vis prastai, MP daugiausiai dieną, naktį bet šiaip smagu tokią didelę maitinti, mikliai pavalgo ir ramu
Aš velykoms planuoju kepti šimtalapį uošviams, tėvams net nežinau ką sugalvoti, nes vieno šimtalapio iš 500g. miltų per mažai, o kepti 3 nėra noro iš dvigubos normos irgi baisu daryti, nes jei nesigaus, bus labai gaila produktų...
niu tai sveikinam
o as jau rasiau, kad persikeli darysiu ir noreciau labai skruzdelyna iskept dar jauciu mama kaip visada grybuku prikeps
dabar ziuriu mano panele mandravoja, pasileidzia , nusijuokia ir vel kimbas, irtaip didzejauja prie muzikinio c. pasigyriau
Papildyta:
o simtalapio nesu nei valgius , nei kepusi
QUOTE(rasixe @ 2012 03 30, 15:34)
Nu ir aš žioplė, buvau įsitikinus kad šiandien 29d. juk mums šiandien 10mėn... pašventėm - privalgiau keptų kiaušinių su skrudintu batonu ir agurku.
Labas rytas,
as Velykoms turbut torta darysiu, nes eisim i gimtadieni, tai bus nuo musu ir torciukas..
mano vyresnele vakar visa diena praveme.. siaubas kazkoks.. sudaviau rehidrono vakare, tai daugiau neveme, bet cia gal sutapimas tik..
atsikeliau ryte siandien pirma.. ateinu i virtuve... siltas arbatinukas galvoju cia dabar kas.. atidarau... tuscias-be vandens, primesta sausu pusryciu, ir vakar mazosios matyt ijungtas..nes maciau kad virtuvej krapstesi ten kazka. Visa laime , kad neuzsidege !!! Ir kas keisciausia... jis vis dar veikia.. nu tfu tfu tfu, bet jau antra kart sitaip ivyke.. ir pirktas maximoj, kazkokios is prastesniu firmu, o geras jau kiek metu...
as Velykoms turbut torta darysiu, nes eisim i gimtadieni, tai bus nuo musu ir torciukas..
mano vyresnele vakar visa diena praveme.. siaubas kazkoks.. sudaviau rehidrono vakare, tai daugiau neveme, bet cia gal sutapimas tik..
atsikeliau ryte siandien pirma.. ateinu i virtuve... siltas arbatinukas galvoju cia dabar kas.. atidarau... tuscias-be vandens, primesta sausu pusryciu, ir vakar mazosios matyt ijungtas..nes maciau kad virtuvej krapstesi ten kazka. Visa laime , kad neuzsidege !!! Ir kas keisciausia... jis vis dar veikia.. nu tfu tfu tfu, bet jau antra kart sitaip ivyke.. ir pirktas maximoj, kazkokios is prastesniu firmu, o geras jau kiek metu...
Sveikos,
Nu siandien pagaliau issikapstem turbut is ligu.. eina sau, jau persigandus buvau..
Tai va, per Velykas i svecius leksim, tai nesiuosi Snickers torta, nes kartu draugo gimtadienis, tai bus vienas sventimas. O sau Velykoms pasidarysiu Tiramisu
Nu siandien pagaliau issikapstem turbut is ligu.. eina sau, jau persigandus buvau..
Tai va, per Velykas i svecius leksim, tai nesiuosi Snickers torta, nes kartu draugo gimtadienis, tai bus vienas sventimas. O sau Velykoms pasidarysiu Tiramisu
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 04, 15:47)
Sveikos,
O kas per ligos buvo išgąsdinę?
Pas mus nesibaigė, deja, vyresnioji pasveiko, tai estafetę perimė mažoji ir MB. Labai ji sloguoja vargšytė, nuo slogos jau ir kosčiot pradeda, tai aš iš kart Brontexą girdau, nes praeitą kartą tas negirdymas baigėsi antibiotikais
Man reikia MB bendradarbiui kažką iškepti dovanų, norėčiau kokių nors sausainių pakepti, bet kad būtų nesudėtingi ir skanūs Dar duonos iškepsiu, nes lb mėgsta, viską supakuosiu ir wuolia!!! dovana
O Velykoms uošviams reikia šimtalapį pakepti, o saviškiams Velykinę Paschą. Esu jau darius, bet pamiršau, reik pasitikslint receptuką, nors ten kiek pamenu, elementaru - varškė, mėgstami dž. vaisiai, riešutai, grietinėlė, lygtais tryniai dedasi ir gal želatina... einu ieškot recepto
Nugi penktadieni paryciais Aiste paveme, bet jai tuom ir baigesi. Ryte vyresnele kad pradejo.. tai man net baisu buvo.. sestadieni vakare nuvezem i ligonine. Suleido nuo vemimo vaistu, ir isleido. Viduriuot pradejo siek tiek, bet nedaug. Valgyt labai mazai valge.. ir tik siandien pradejo valgyt normaliai o jau treciadienis.
As sau vardo dienos proga siandien nusipirkau Beatos pirma knyga. Nuolaida IKI 40 %. Visai nieko receptu yra. Jau suplanavus ka isbandyt.
As Velykoms irgi issikepsiu duonos namines.
As sau vardo dienos proga siandien nusipirkau Beatos pirma knyga. Nuolaida IKI 40 %. Visai nieko receptu yra. Jau suplanavus ka isbandyt.
As Velykoms irgi issikepsiu duonos namines.
jetau rugiagele, tavo dickei ,ir kitiems ligoniukams mano panelei mazajai jau daug uzsitraukusiu spuogiukiu, kazkaip greiciau pradejo gyt, nei dickei.Penktadieni eisim pas gydytoja pasirodysim kaip sveikstam , tuo paciu pasisversim, pasimatuosim
man labiau Beatos antroji knyga patinka
man labiau Beatos antroji knyga patinka