Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

QUOTE(Giedruzhee @ 2012 04 11, 08:37)
turiu dvi lysves braškių,tai kažin dabar ar jau galima bandyti jas užmulčiuoti tuo šienu?

aš braškių dar nemulčiuoju, nes žemė šalta, o ypač po mulčiu. Mulčiuoju tik tarplysvius, kad vėliau galėčiau tik lysves mulčiuoti, taip bandau sutaupyti laiko. Braškes pjuvenom man nepatinka mulčiuoti, nes jos apsivelia, geriausia šiaudais, šienu ar pjauta žole.

Gražios visų foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 11, 12:40)
tai kad paprika ir pomidorai nespėja užaugti, būtina daigus auginti, arba pirkti..  ax.gif
thumbup.gif

Kadangi šiemet pilnai užmulčiuotos žemės nėra, tai sėsiu tik nereiklias daržoves ax.gif
Atsakyti
Po kriauses saknimis akmeni reikia deti, kad kriause gerai deretu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 11, 12:30)
Po kriauses saknimis akmeni reikia deti, kad kriause gerai deretu 4u.gif

Kas čia per burtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 04 11, 14:07)
Kas čia per burtas g.gif

toks ir burtas, tiesiog stabdomas pagrindinės šaknies augimas. Anksčiau derėt vaismedis pradeda wink.gif
Atsakyti
Nerandu, kad butu veikianti siltnamio tema, ana jau seniai pasibaigusi, ikeliu cia mirksiukas.gif gal kam prireiks, tik reikia paskubeti ax.gif

https://kuponai.lt/v...mpaign=kartu.lt

Sekmes sodininkems! wub.gif
Atsakyti
Gal ir ne apie mulčiavimą čia aš... bet kai kur rašo, kad pasodinus, tais metais reik pradėt genėt vaismedį rolleyes.gif Jūs kviečiat profą ar patys tai padarot?

Tik pasodinus vaismedį, iškart apmulčiavus ratuku žemę, užtenka ar dar reikia tais metais pakartot?
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2012 04 11, 14:26)
Nerandu, kad butu veikianti siltnamio tema, ana jau seniai pasibaigusi, ikeliu cia  mirksiukas.gif gal kam prireiks, tik reikia paskubeti  ax.gif

https://kuponai.lt/v...mpaign=kartu.lt

Sekmes sodininkems! wub.gif

prašom veikianti - Šiltnamis 4u.gif
Atsakyti
Pas mane šiltnamyje gyvena voratinklinės erkės. Žiūriu, kad jau vos išdygusius špinatus doroja.. mad.gif Kaip su jomis kovoti? Gal yra kokių nekenksmingų priemonių?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 11, 13:18)
toks ir burtas, tiesiog stabdomas pagrindinės šaknies augimas. Anksčiau derėt vaismedis pradeda wink.gif

Ačiuks, kaip tik žadu viena kriaušaitę persodint 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Šauni jūsų tema 4u.gif , daug radau naudingų patarimų. Bet turiu "degantį" klausimą, gal nesupyksit, jeigu parašysiu? ax.gif
Verkiant reikia perkelti daugiamečių gėlių gėlyną ir draugė patarė gėlyną daryt tiesiog ant pievelės g.gif . Jūs čia kalbat apie mulčiavimą, bet kiek suprantu tai nėra tas pats? Prašau patarkit, gal kuri irgi taip darėt? Be velėnos kasimo? Kažkada teko matyti video, kai pomidorus į dirvoną sodina, bet dabar jau nebeatkapstysiu kur?
Prašau pagalbos, gal kuri atsilieps 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na va, siandiena pasiseke rasti ukininka netoliese kuris turi daug shieno ir shiaudu, tai nezinau ka geriau imti? kas labiau tinka bulvems, pomodorams ir kt?
Atsakyti