Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2012 04 09, 22:03)
kažkur skaičiau, kad pelenų negalima berti ant žemės ir palikti jų neįterptų, nes jie suanglėja. Tai dabar turiu pasidėjusi kelis kibirus, kai žemė atšils, tai su grėbliuku įterpsiu.

zinoma iterpiam i zeme 4u.gif
musu zeme atsilusi senokai, ir grebliukas ilenda ir kastuviukas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mulčiuotojos smile.gif noriu ir aš jungtis į jūsų būrį. turiu poros arų daržiuką,kurį šiemet pirmą sykį bandysiu mulčiuoti. ir dabar kyla man toks klausimas-kuo pradžiai geriau būtų mulčiuoti? turiu daug seno šieno,galiu jį naudoti, ar geriau laukti kada jau bus pjaunama žolė? jos irgi turėsiu pakankamai. turiu dvi lysves braškių,tai kažin dabar ar jau galima bandyti jas užmulčiuoti tuo šienu? skaičiau visas jūsų prikalbėtas temas,bet vis tiek iškyla klausimų... tikiuosi atsakysite kas nors, dėkui smile.gif
Atsakyti
Šienas labai gerai tuo, kad iskart galima storesni sluoksni pavaryt bigsmile.gif O shaip bulvem pvz isvis idealiai shienas, pomidorams irgi, agurkams. Del braskiu nezinau, neturiu braskiu, bet maciau kad jas pjuvenom daznai mulciuoja.
Atsakyti
QUOTE(Giedruzhee @ 2012 04 11, 08:37)
sveikos, mulčiuotojos smile.gif noriu ir aš jungtis į jūsų būrį. turiu poros arų daržiuką,kurį šiemet pirmą sykį bandysiu mulčiuoti. ir dabar kyla man toks klausimas-kuo pradžiai geriau būtų mulčiuoti? turiu daug seno šieno,galiu jį naudoti, ar geriau laukti kada jau bus pjaunama žolė? jos irgi turėsiu pakankamai. turiu dvi lysves braškių,tai kažin dabar ar jau galima bandyti jas užmulčiuoti tuo šienu? skaičiau visas jūsų prikalbėtas temas,bet vis tiek iškyla klausimų... tikiuosi atsakysite kas nors, dėkui smile.gif

šienas tinka mulčiavimui, tik aš dar šiek tiek palaukčiau, kol įšils žemė, nes šienas šviesus ir juo mulčiuota žemė šils lėčiau, o šilumos augaliukams dabar labai reikia... rolleyes.gif
Atsakyti
Paspalvinsiu temelę.. ax.gif

Atsakyti
Ohoho kokie didziuliai groziai bigsmile.gif maniskiai dar trigubai mazesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 04 07, 09:33)

Mačiau kažkur lysves įrėmintas beržų rąsteliais.Nu taip gražiai žiūrisi tie berželiai bigsmile.gif kad užsimaniau ir aš baisiai,nors pas mus jie visiškai ne į temą atrodytų doh.gif

ar tokias? nebūtinai beržas, turbūt bet koks medis tinka. Tik man gal aukščio daugiau norėtusi...user posted image
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 11, 10:22)
Paspalvinsiu temelę..  ax.gif

a jau didumas daržovių! bigsmile.gif thumbup.gif Šiemet nieko nesėjau namie... viską tiesiai į žemę ax.gif
Atsakyti
Dalis mano darzelio :
user posted image

O tas ish rastu padarytas koks zhavyus darzelis wub.gif
Atsakyti
Šį šeštadienį eisim į Megos mugę, rinksimės medelius sodybai smile.gif Jau kaip laujkiu to momento!

Merginos, apšvieskit mane, ko dėt į duobę sodinant? blush2.gif Žinau, kad mėšlas grynas netinka, nudegint gali šakneles... Bet patręšt gal užteks ir viršutinis žemės sluoksnis su visomis žolėmis rolleyes.gif
Atsakyti
As pernai savo mini darzeli vejos sienu apmulciavau thumbup.gif Pavasari veja isajeravom, tai tas sausas ispesiotas sienelis, labai tiko mulciui thumbup.gif
Su medzio pjuvenom nieko nemulciuoju schmoll.gif Dirva pas mus ir taip rugstesne, tai jau kelinti metai tokiu bjauriu piktzoliu is braskyno neisnaikinu doh.gif Jos megsta rugscia dirva, tai pribujojo, kai braskes spygliuociu pjuvenom apmulciavau. Tokiu atveju, nebent tik lapuociu pjuvenas rinktis.
Atsakyti

QUOTE(Ambro @ 2012 04 11, 11:21)
a jau didumas daržovių!  bigsmile.gif  thumbup.gif Šiemet nieko nesėjau namie... viską tiesiai į žemę ax.gif

tai kad paprika ir pomidorai nespėja užaugti, būtina daigus auginti, arba pirkti.. ax.gif

QUOTE(Keretoja @ 2012 04 11, 11:27)
Dalis mano darzelio :

thumbup.gif
Atsakyti