Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

Naujas straipsnis... bigsmile.gif clap_1.gif http://www.manorajon...voti-savo-galva Atpažįstat? biggrin.gif
Atsakyti
o mas mus vakar per lietu pasimate kiemo lyginimo brokas. vienoj vietoj nuozulnumas ir is kiemo didele srove vanduo bego i darze, per braskiu kampa, tai is tarpvagios siaudai pasistume i lysve, o nuo braskiu nuplove zoles mulca doh.gif Apie koki pusmetri nuplove. ir sakiau jei vejos seklas ne i zeme suplake o nuolove srove tai darze labai graziai suzaliuos veja, nes viskas i ji ir tekejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 07, 10:46)
Naujas straipsnis...  bigsmile.gif  clap_1.gif  Atpažįstat?  biggrin.gif

Beabejo 4u.gif Šaunuolė mūsų Diasaja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2012 05 07, 10:09)
Ech,o mane vakar pavedė.Uošvis žadėjo šieno atvežt,bet taip ir neatvežė.Reik galvot iš kur gaut,nes nebesinori daugiau jo prašyt.Jaučiuos įsižeidus biggrin.gif

sunku su tais šiaudais.Turės praeit isižeidimas biggrin.gif ir vėl prašyt uošvio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miskauoge @ 2012 05 07, 10:34)
O tinka takeliams nendriu stiebai ???

tinka. Tik jūs tuos stiebus patys pjaunat? Juk žala gamtai unsure.gif
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 07, 10:46)

ačiū 4u.gif
QUOTE(*Vosylka* @ 2012 05 07, 11:04)
  Šaunuolė mūsų Diasaja 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vosylka* @ 2012 05 07, 11:04)
sunku su tais šiaudais.Turės praeit isižeidimas biggrin.gif ir vėl prašyt uošvio biggrin.gif

Aš labai išdidi biggrin.gif
Trisdešimtmečio proga gavau iš jo šampano butelį rusiško ir saldainių dėžutę.Šiaip būtų dzin,svarbu,kad atvažiavo,bet dovanodamas pasakė,kad "Nežinau ar neprarūgę bus,nes senai sekcijoj stovi" doh.gif lotuliukas.gif Tai bent būtų to šieno atvežęs,gal ne taip širdį skaudėtų biggrin.gif Dabar kurį laiką nebegalėsiu į jį net žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 07, 11:19)
ačiū 4u.gif

tai čia mes dėkoti turim už puikų pavyzdį.. good.gif

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 07, 11:25)
tai čia mes dėkoti turim už puikų pavyzdį..  good.gif

ui, iki pavyzdžio dar labai toli. pati kol kas tik eksperimentuoju. dar nepavyzdinis mano daržas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 07, 11:26)
ui, iki pavyzdžio dar labai toli. pati kol kas tik eksperimentuoju. dar nepavyzdinis mano daržas ax.gif

o tai koks, jūsų manymu, turi būti daržas , kurį galima vadinti pavyzdiniu? g.gif rolleyes.gif Gal foto būtų galima?
Atsakyti
Alekto suprantu tave.
Man taip pat būdavo labai skaudu iš vyro giminės, tačiau su metais keitiesi ir net nekreipi dėmesio į kokius pasakymus ar dar į kai ką.
Dabar jau neprašyk tų šiaudų, o pasakyk, kad tada IR TADA ATVEŽTŲ. pASAKYK, KAD BUS VIETOJ PRARŪGUSIO ŠAMPANO lotuliukas.gif
sĖKMĖS TAU 4u.gif
Atsakyti
Čia vis skaitau apie mulčiavimą šviežiai nupjauta žole, sakykit, visas daržoves galima mulčiuoti žole? o mulčiuoti tik tada kai sudigs ar kai pasėji galima tada apipilti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 07, 10:19)
tinka. Tik jūs tuos stiebus patys pjaunat? Juk žala gamtai unsure.gif
ačiū 4u.gif

Nea, ju atliko kai pavesines stoga dengem, tai ir klausiu ar tinka , o tai stovi pastatyti be naudos tie stagarai
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 07, 11:40)
o tai koks, jūsų manymu, turi būti daržas , kurį galima vadinti pavyzdiniu?  g.gif  rolleyes.gif

Pavyzdinis daržas man, kai daug yra prieskonių, gėlių wub.gif Kol kas dar tik to siekiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spoolga @ 2012 05 07, 12:11)
o mulčiuoti tik tada kai sudigs ar kai pasėji galima tada apipilti? 4u.gif

kai kurie augalai ir pro mulčių prasiskverbia. Galit mulčiuoti tik tarpueilius, o tą eilutę, kur pasėta-palikti pliką žemę.
Atsakyti