Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2012 05 06, 15:48)

ojei... blink.gif doh.gif 4u.gif
pas mus kolkas zymiai maziau pribarste... tfu tfu tfu. Tikiuosi toliau ramiau lis unsure.gif
user posted image

Atsakyti
nu jo, pavare pas diasaja blink.gif pas mus tai tik labai smarkiai lijo dideliais lasais. bet jauciu kad mano vejos seklas isplove doh.gif buvo labai daug nesudygusiu seklu, o dabar vos viena kita tematau, upeliai kieme tekejo doh.gif na dar turiu vilties kad i zeme suplake unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 06 gegužės 2012 - 16:41
QUOTE(Ambro @ 2012 05 06, 15:55)
Čia po krušos? Aš kas čia balta?..  g.gif

čia kruša verysad.gif trys užėjimai buvo verysad.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

Papildyta:
palyginimui - mano:

user posted image

user posted image

ir kaimynų braškės:

user posted image

Atsakyti
Nu jooooooooooooo doh.gif
Atsakyti
Oho vaizdas. doh.gif Pas mus tik nulijo taip ramiai ir oras labai atvėso.

Vakar važiuojant į kaimą apžiūrėjau vieną ūkį. Kelias gerokai ant kalno, visas daržas apačioje matosi kaip scena. Ten visada būdavo toks pavyzdinis iščiustytas ūkis. Nei žolelės, augaliukai kaip kareiviai tvarkingom eilėm. O šiemet žiūriu viskas po mulčiu. Visas daržas. biggrin.gif Pažanga. biggrin.gif
Atsakyti
Grįžau nusikalusi, skauda nugarą, rankas, kojas, ir visa kita, sėjau, ravėjau, mulčiavau... Ten kur pernai mulčiavau sėti lengviau buvo, žemė minkštesnė, o ten kur augo anytos bulvių plotelis tai velėna molingoj žemėj. Nežinau ar kas ten išdygs doh.gif tikiuosi.
Mano rūgštynes užpuolė kažkokie padarai, išėda skyles, ant kai kurių lapukų aptikau ryškiai geltonas lervutes na kaip manų kruopeles, tik pailgas, kažin kas ten galėtų būti mastau.gif Už kelių metrų anytos rūgštynės gražiausios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2012 05 06, 19:49)
O šiemet žiūriu viskas po mulčiu. Visas daržas.  biggrin.gif Pažanga.  biggrin.gif

bigsmile.gif aš ir važiuodama dairausi į mulčiuotus daržus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 06, 20:43)
bigsmile.gif aš ir važiuodama dairausi į mulčiuotus daržus biggrin.gif

Niekur dar nemačiau, anyta mano nepatenkinta baisiai rolleyes.gif nes mano daržas po langais visu gražumu.
Atsakyti
O mes nuo vakar lietaus laukiam ir nieko verysad.gif Debesys eina pro šalį ir viskas. Toks vaizdas, kad pas kaimynus lijo o pas mani- nea doh.gif Žirniai taip gražiai išdygę, bet užmulčiavau jau pradžiūvusius, tai taip vandeniuko laukiu kad palaistytų verysad.gif
Diasaja, kaip gerai kad mulčiuota, nauda akivaizdi rolleyes.gif Tik žiedelių gaila jei žydėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 06, 15:07)
pas mus lietus su kruša buvo: vietoj kelio-upė pasidarė, braškių lapus sukapojo,  o nemulčiuotas daržas link upės keliauja verysad.gif  Ir vis dar lyja verysad.gif

O mes išsigandę, bėgom iš kaimo.Jau girdim griaustinis, sutemo, pradėjo lyt, sakom jau nieko nebus, kraunamės daiktus ir važiuojam namo. Nes kalbėjo, kad po piet bus kruša. Ir ką jūs manot, papuolėm kely į tą patį baisumą; vėjas pakilo,medžių šakos krinta, pabalo, nieko nesimato, tik mašinos į keliukus suka suka. Jausmas tai nemoku apsakyt; duoda į tą mašiną kruša ir galvoji, kas toliau bus. doh.gif
Aš jau šiemet mulčiuoju storiau, nes pernai per mažai buvo. Žemė tikrai kitokia kur buvo mulčiuota. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 06, 21:12)

Diasaja, kaip gerai kad mulčiuota, nauda akivaizdi rolleyes.gif Tik žiedelių gaila jei žydėjo 4u.gif

a-ha, mulčiavimu labai džiaugiuosi thumbup.gif Kai pernai per audrą medžiai lūžo, tai mano mulčiuotas daržas atlaikė viską thumbup.gif
braškių žiedeliai nenukentėjo, nes jos buvo mulčiuotos per visą žiemą, tai pavasarį šiek tiek vėliau žiedai pasirodė, tik pumpuriukai ir pasislėpę tarp lapų.
Atsakyti
Nezinau ar cia galiu paklausti? blush2.gif
Nupjauta pirmoji zole nuo vejos nelabai buvo kokybiska,tai as ja supyliau i kruvele ir ji dabar kiek suprantu pradejo sust (karsta viduj),ar ji man tokia susutusi bus kur nors naudinga(ne mulciui)?Gal galesiu det i duobutes sodinant moliugus ir cukinijas pievoj?
Patarkit,kur galeciau panaudot,aciu
Atsakyti