Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 04, 21:45)
kur čia taip?  bigsmile.gif Papūskit link Kauno dalį debesiukų  bigsmile.gif

Gal vienas debesiukas atliks, Panevėžiui reikėtų palaistyt sėklytes. ax.gif Pasidalinkit. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2012 05 04, 21:32)
Tai, kad jau sulaukem to lietaus  mirksiukas.gif ,nuo  pietu pliaupia... bent pas mus ax.gif

tik ne Raseiniuos schmoll.gif diena penki lasai nukrito, vakarop kokie 3 ir va dabar kokie 6 lasai doh.gif na bet gal ir mes iki ryto sulauksim normalaus lietuciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2012 05 04, 13:25)
Gal kas patars  g.gif

Aš mulčiavau tais sudžiūvusiais visokių rudeninių gėlių kotais, susmulkinau ir užmečiau ant šieno...kol žolės dar nelabai buvo , tai kiekvienas šapelis brangus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 05 04, 22:06)
Vadinas ateis ir iki musu  mirksiukas.gif

Nedaėjo... doh.gif Kaip karšta, taip karšta.... unsure.gif

QUOTE(Treja @ 2012 05 04, 23:13)
Aš mulčiavau tais sudžiūvusiais visokių rudeninių gėlių kotais, susmulkinau ir užmečiau ant šieno...kol žolės dar nelabai buvo , tai kiekvienas šapelis brangus buvo biggrin.gif

Būtent wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir lietaus nesulaukem doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Vakar sodinau sode bulves po shiaudais, o kaimynai kase zeme ir sodino, juokingas vaizdelis buvo kaip jie i mane ziurejo ka ash chia darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 06, 13:58)
kaip jie i mane ziurejo ka ash chia darau  lotuliukas.gif

į mane dažnai taip pat žiūri, net mašinas pristabdo biggrin.gif Vieni tyli, kiti klausinėja, kiti savo nuomonę išsako.
Papildyta:
QUOTE(atigisa @ 2012 05 04, 22:12)
Pasidalinkit. lotuliukas.gif

Mielai būčiau pasidalinusi. pas mus lietus su kruša buvo: vietoj kelio-upė pasidarė, braškių lapus sukapojo, o nemulčiuotas daržas link upės keliauja verysad.gif Ir vis dar lyja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 06, 15:07)
į mane dažnai taip pat žiūri, net mašinas pristabdo biggrin.gif Vieni tyli, kiti klausinėja, kiti savo nuomonę išsako.
Papildyta:

Mielai būčiau pasidalinusi. pas mus lietus su kruša buvo: vietoj kelio-upė pasidarė, braškių lapus sukapojo,  o nemulčiuotas daržas link upės keliauja verysad.gif  Ir vis dar lyja verysad.gif

Ir kur čia taip? blink.gif Reik žiūrėt, gal ir pas mus atkeliaus...
Nors nulijo ir pas mus kaime smarkokai, vėjas didelis buvo, neapsižiūrėjau, šiltnamio duris išlaužė doh.gif Ir dabar gūsiai stirpūs.
Atsakyti
Gal kas Siauliuose nebrangiai parduoda ar zino kur nupirkti pjuvenu mulciavimui? g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 06, 15:48)

Čia po krušos? Aš kas čia balta?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 05 06, 15:55)
Čia po krušos? Aš kas čia balta?..  g.gif

Čia spec.trašos braškėms ax.gif Lauki žmogus kritulių,o gauni krituolių verysad.gif Užjaučiu visas nukentėjusias.Pas mus kol kas tik lynoja ačiū dievui
Atsakyti