QUOTE(rytorasa @ 2012 04 30, 10:34)
moliūgams dar anksti..
Lauke jie sėjami/sodinami gegužės pabaigoje.
Aš pasisodinau tris krūmelius šilauogių. Apmulčiavau pjuvenom. Tik va papuvusių pjuvenų neturėjau, na, gal nepakenks. Labai jau norisi uogikių..
Gal kas auginat?
vadinas pasiskubinau
nepamenu kada pernai sejau, bet turbut geguze tai man jie ir sudygo velai, veliau nei cukinijos, nors sejau viena diena o ir moliugai megstis velai pradejo, vien vyriski ziedai buvo tai vienas moliugiukas buvo ir tai uzaugo iki salnu tik iki dvieju dideliu obuoliu dydzio
na nieko, ziuresiu gal ir vakar paseti isgyvens, o jei ne tai vistiek sakiau dar pirksiu pakiuka viena tai tada ji geguzes gale sodinsiu.
MB bamba kai reikia vaziuot man sieno ir siaudu parvest, bet kai parveza tai baigias bambejimai. o vakar rodziau ir gyriaus kaip graziai darzas atrodo tai sake ne grozy esme, o kad naudos butu reikia
o va nepraejus nei parai po braskiu mulciavimo as jau matau nauda
vakar kai mulciavau jos tokios isvirtusios buvo, nukeipusios, o siandien nuejau paziuret ogi visi lapiukai stovi graziai pasitempe
o kaip del bulviu sodinimo po sieno? niekas nebandet?
Papildyta:
QUOTE(Vandene @ 2012 04 30, 12:01)
Kokiu atstumu aplink medelius dedat mulčą, jei moliūgus arba cukinijas sėjat? Tikriausiai ne prie pat kamieno?
as vakar zole mulciavau tai praktiskai prie pat apdejau, tik nezinau ar gerai padariau
nesiliecia zole su medeliu, bet nepamulciuota tai kokie 3cm aplink pati medeli tik.
silauoges viena ir du sausmedzius sodinau pries 2-3 svaites uzpyliau durpiu tik, pjuvenu neturejau, o zole pabijojau vakar apdet, kazin ar joms tiks. ir idomu ar uogos bent vienos galiu tiketis siemet?