Šiandien mano mulčiuotame darže buvo apsilankęs vagis-gandras, į snapą krovė šiaudus
Nezinau, siaip tos bulves ankstyvosios tai gal ner anksti jas sodint kazkaip pamenu pas Kurdiumova buvo aprasytas budas kaip vos ne vasario men bulves sodint galima, zodziu nerandu kur knyga nukishau o jos man dabar taip reikia, ten visi man rupimi atsakymai.. na reiks gal agro pridengt jei prognozuos kokia nakti shalnas..
Kaip smagu tokio vagies darze sulakti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 25, 18:26)
Šiandien mano mulčiuotame darže buvo apsilankęs vagis-gandras, į snapą krovė šiaudus
žėk ir atsidėkos už šiaudus :bigsmile:paliks kopūstuose ką nors
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 25, 18:34)
noreciau ir as tokios padekos
bet va mulcas ne vien grambuolius, kurmius ir peles traukia
QUOTE(Keretoja @ 2012 04 25, 18:28)
Nezinau, siaip tos bulves ankstyvosios tai gal ner anksti jas sodint
neanksti sodinti.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 25, 18:34)
QUOTE(Viltis* @ 2012 04 25, 18:38)
diasaja o kur foto vagies, įrodymus kaip pateiksi
tikrai žiūrėk kad nepaliktų kopūstų lysvėj ko
tikrai žiūrėk kad nepaliktų kopūstų lysvėj ko
QUOTE(saulute32 @ 2012 04 25, 18:41)
noreciau ir as tokios padekos
foto nėra, mano gražuolė keturkojė jų labai nemyli (gal kad sterilizuota ), juos visus išvaiko. Jeigu ką nors norėtų palikti, tai turėčiau jau 100 vaikų, nes kasdien apsilanko
Nu kaip tokiam neatleist - negalima neatleist
Kaip smagu O pas mus tai mažyčių paukštelių pilna, šiaudelius nešasi Bet tokio svečio tai labai norėčiau
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 04 25, 18:28)
Nezinau, siaip tos bulves ankstyvosios tai gal ner anksti jas sodint kazkaip pamenu pas Kurdiumova buvo aprasytas budas kaip vos ne vasario men bulves sodint galima, zodziu nerandu kur knyga nukishau o jos man dabar taip reikia, ten visi man rupimi atsakymai.. na reiks gal agro pridengt jei prognozuos kokia nakti shalnas..
Aš labai susigundžiau tom ankstyvom bulvėm, tai šį savaitgalį ieškosiu pirkt ir pamėtysiu po šiaudais pabandymui
QUOTE(trude @ 2012 04 25, 21:41)
O pas mus tai mažyčių paukštelių pilna, šiaudelius nešasi
pas mane taip pat jų pilna tik jų vagimo kiekiai žymiai mažesni
QUOTE(diasaja @ 2012 04 25, 22:21)
pas mane taip pat jų pilna tik jų vagimo kiekiai žymiai mažesni
Nu jo del to aisku nuostolio neturiu
Prieš kelias dienas nubraukiau šiaudų likučius nuo braškių į tarplysvius, žemę papurenau, tai nei vienos grambuolio lervos neradau. Likau maloniai nustebinta, anksčiau pasitaikydavo, matyt kurmiai tvarką padarė