Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

Šiandien mano mulčiuotame darže buvo apsilankęs vagis-gandras, į snapą krovė šiaudus biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, siaip tos bulves ankstyvosios tai gal ner anksti jas sodint g.gif kazkaip pamenu pas Kurdiumova buvo aprasytas budas kaip vos ne vasario men bulves sodint galima, zodziu nerandu kur knyga nukishau o jos man dabar taip reikia, ten visi man rupimi atsakymai.. na reiks gal agro pridengt jei prognozuos kokia nakti shalnas..

Kaip smagu tokio vagies darze sulakti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 25 balandžio 2012 - 17:29
QUOTE(diasaja @ 2012 04 25, 18:26)
Šiandien mano mulčiuotame darže buvo apsilankęs vagis-gandras, į snapą krovė šiaudus biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif žėk ir atsidėkos už šiaudus :bigsmile:paliks kopūstuose ką nors bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 25 balandžio 2012 - 17:35
diasaja o kur foto vagies, įrodymus kaip pateiksi lotuliukas.gif
tikrai žiūrėk kad nepaliktų kopūstų lysvėj ko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 25, 18:34)
wub.gif  wub.gif  wub.gif žėk ir atsidėkos už šiaudus  :bigsmile:paliks kopūstuose ką nors  bigsmile.gif

lotuliukas.gif noreciau ir as tokios padekos wub.gif
bet va mulcas ne vien grambuolius, kurmius ir peles traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 04 25, 18:28)
Nezinau, siaip tos bulves ankstyvosios tai gal ner anksti jas sodint  g.gif 
Kaip smagu tokio vagies darze sulakti  biggrin.gif

neanksti sodinti.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 25, 18:34)
wub.gif  wub.gif  wub.gif žėk ir atsidėkos už šiaudus  :bigsmile:paliks kopūstuose ką nors  bigsmile.gif

QUOTE(Viltis* @ 2012 04 25, 18:38)
diasaja o kur foto vagies, įrodymus kaip pateiksi lotuliukas.gif
tikrai žiūrėk kad nepaliktų kopūstų lysvėj ko lotuliukas.gif

QUOTE(saulute32 @ 2012 04 25, 18:41)
lotuliukas.gif noreciau ir as tokios padekos wub.gif

foto nėra, mano gražuolė keturkojė jų labai nemyli (gal kad sterilizuota biggrin.gif ), juos visus išvaiko. Jeigu ką nors norėtų palikti, tai turėčiau jau 100 vaikų, nes kasdien apsilanko wub.gif
Atsakyti

Nu kaip tokiam neatleist biggrin.gif - negalima neatleist schmoll.gif
Atsakyti
na va gryžau iš savo soduko tai braškes su šiaudais apdėjau, tik šiaudų neužteko ryt važiuosiu dar pas brolį parsivežt...
Atsakyti

Kaip smagu tongue.gif O pas mus tai mažyčių paukštelių pilna, šiaudelius nešasi bigsmile.gif Bet tokio svečio tai labai norėčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 04 25, 18:28)
Nezinau, siaip tos bulves ankstyvosios tai gal ner anksti jas sodint  g.gif  kazkaip pamenu pas Kurdiumova buvo aprasytas budas kaip vos ne vasario men bulves sodint galima, zodziu nerandu kur knyga nukishau o jos man dabar taip reikia, ten visi man rupimi atsakymai.. na reiks gal agro pridengt jei prognozuos kokia nakti shalnas..

Kaip smagu tokio vagies darze sulakti  biggrin.gif

Aš labai susigundžiau tom ankstyvom bulvėm, tai šį savaitgalį ieškosiu pirkt ir pamėtysiu po šiaudais pabandymui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 25 balandžio 2012 - 20:41
QUOTE(trude @ 2012 04 25, 21:41)
O pas mus tai mažyčių paukštelių pilna, šiaudelius nešasi bigsmile.gif

pas mane taip pat jų pilna biggrin.gif tik jų vagimo kiekiai žymiai mažesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 25, 22:21)
pas mane taip pat jų pilna biggrin.gif tik jų vagimo kiekiai žymiai mažesni biggrin.gif

Nu jo del to aisku nuostolio neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas nubraukiau šiaudų likučius nuo braškių į tarplysvius, žemę papurenau, tai nei vienos grambuolio lervos neradau. Likau maloniai nustebinta, anksčiau pasitaikydavo, matyt kurmiai tvarką padarė biggrin.gif
Atsakyti