Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2012 04 24, 20:44)
nesu ekspertė ir praktika mano maža, daug klausimų pačiai kyla ax.gif
su grambuoliais niekaip nekovoju ax.gif tik kai kompostoą perkasu, visas išrenku bjaurybes. Dar mano keturkojė padeda rinkti iš braškyno thumbup.gif dar kurmiai darbuojasi thumbup.gif
tinka.

iki kitų metų šakos tikrai nesuirs. Mulčiuočiau tarplysvius.

4u.gif aciu ,pradziai mulciuosiu tik tarplysvius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 04 24, 16:16)
[color=darkviolet]Tokį šieną naudočiau mulčiuojamai lysvei daryti  smile.gif

QUOTE(diasaja @ 2012 04 24, 16:40)
Kur būna negražūs šiaudai, tai aš juos tik ant tarplysvių kloju, o ant daržovių-gražius.

Aciu 4u.gif Jau pradejau dengti braskes grazesniais siaudais. Ar tiktu siuo metu palaistyti kefyru ir pan del mikrobu uzsiveisimo? Ar dar per anksti?
Atsakyti
QUOTE(witulee @ 2012 04 24, 22:43)
Aciu  4u.gif Jau pradejau dengti braskes grazesniais siaudais. Ar tiktu siuo metu palaistyti kefyru ir pan del mikrobu uzsiveisimo? Ar dar per anksti?

Kefyru ???? blink.gif Kai prabangiai lotuliukas.gif , neteko girdet.....
Atsakyti
QUOTE(witulee @ 2012 04 24, 22:43)
Ar tiktu siuo metu palaistyti kefyru ir pan del mikrobu uzsiveisimo? Ar dar per anksti?

aš proceso nepaspartinu jokiomis priemonėmis.
Atsakyti
Pasikartosiu su klausimu-ar daugiau niekam mulciuojant nepriviso peliu?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 24, 23:08)

pas mane-NE. Gal, kad turim katiną g.gif
Atsakyti

pas mane irgi ne...
Atsakyti
Pas mane ne..prie namu daug katinu laksto, bet sode ner, bet ten peliu irgi nemaciau g.gif
Atsakyti

smile.gif pas mane - taip.
PO kiemą vaikšto 2-3 katinai ax.gif .
Atsakyti
Aš tai jau pradedu bijoti,kaip bus su kurmiais kai mulčiuosiu g.gif Pas mane ir šiaip jų daugybė, šeštadienį sodinau, sėjau, vakar nuėjau į daržą,tai visur išarta jų doh.gif Tai tik guodžiuosi ta mintim, kad gal jie tas grambuolio lervas man iš daržo renka.. nes jų tai buvau radus kelias ir darže,ir gėlyne...
Atsakyti
Sveikos. Vakar gavau nemaza kieki pernyksciu lapu. Kazi ar tiktu jais mulciuot siltnamyje agurkus ir pomidorus? Ar nebus kvapo g.gif Praeitais metais mulciavau zole,bandysiu ir siemet. Ale norisi ir tuos lapus panaudot
Atsakyti

pelių nemačiau, bet urvų po mulču yra nemažai.. ax.gif

QUOTE(Giedruzhee @ 2012 04 25, 08:10)
Aš tai jau pradedu bijoti,kaip bus su kurmiais kai mulčiuosiu g.gif Pas mane ir šiaip jų daugybė, šeštadienį sodinau, sėjau, vakar nuėjau į daržą,tai visur išarta jų  doh.gif Tai tik guodžiuosi ta mintim, kad gal jie tas grambuolio lervas man iš daržo renka.. nes jų tai buvau radus kelias ir darže,ir gėlyne...

tai kurmiai ne šiaip sau rausinėja, o renka visokius vabalus, kuriuos mes vadinam kenkėjais. Grambuolio lervos- kurmių skanėstas... biggrin.gif Žinoma, nemalonu matyti iškilnotus kauburius, bet iš kitos pusės, jie nieko blogo mums nepadaro, o gero padaro daug.. rolleyes.gif
Atsakyti