Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

QUOTE(Treja @ 2012 04 24, 08:37)
* Mama ir anyta neįsivaizduoja kaip gali kastuvo darže nebereikėt, tai jaučiu teks vaikyt jas nuo savo lysvių hihihi.gif

**O braškes aš sodinu šachmatais po daigelį...kaip ir mano mama biggrin.gif [/color]

*vaikyti nereikia mirksiukas.gif . Draugiškai sutarkit, kad bus mulčiuota pusė daržo, po to nebus jokių nesusipratimų. Aš ir taip dariau, kad nebūtų piktumų su mama.
**gerai, kad turim protingas patarėjas thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš į jūsų būrį, užsikabliavau mulčiuot ir aš ax.gif Mama ir anyta neįsivaizduoja kaip gali kastuvo darže nebereikėt, tai jaučiu teks vaikyt jas nuo savo lysvių hihihi.gif

O braškes aš sodinu šachmatais po daigelį...kaip ir mano mama biggrin.gif

Sveika prisijungusi.. Malonu matyti.. mirksiukas.gif

Manau, kad po kiek laiko jų daržiukai irgi bus mulčiuojami.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 23, 18:41)
įkeliu savo braškių foto 4u.gif

wub.gif uogos net kvepia biggrin.gif

QUOTE(diasaja @ 2012 04 23, 20:42)
ar tu po vieną ūgliuką sodinai? Aš tai trikampiu sodinu į vieną vietą. tai gal dėl to pas mane atrodo, kad lapai didesni g.gif

bet tai kiek ūgliukų reikia g.gif
o kaži žemuoges gal irgi taip pat sodinti g.gif nes po vieną susodinau tai taip kūdai atrodo g.gif

QUOTE(diasaja @ 2012 04 23, 20:49)
Mano mama visada taip sodina, tai ir aš taip rolleyes.gif

o ką daryt kieno mamos nieko nesodina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 24, 08:51)
o ką daryt kieno mamos nieko nesodina  biggrin.gif

klausti patarimo SM.. happy.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 24, 08:41)
*vaikyti nereikia mirksiukas.gif . Draugiškai sutarkit, kad bus mulčiuota pusė daržo, po to nebus jokių nesusipratimų. Aš ir taip dariau, kad nebūtų piktumų su mama.
**gerai, kad turim protingas patarėjas thumbup.gif

Kadangi sklypas mano, tai bus mulčiuojamas visas daržas lotuliukas.gif
Mamos pas mus tik viešnios būna tame sklype, tai viešnagės metu teks tik akyliau jas prižiūrėt biggrin.gif

QUOTE(rytorasa @ 2012 04 24, 08:51)
Manau, kad po kiek laiko jų daržiukai irgi bus mulčiuojami..  biggrin.gif

Anyta turi savo daržą, ale pagal jos reakciją nepanašu, kad suprato ką aš čia ruošiuos daryt biggrin.gif

Savo braškes aš jau užmulčiavau, tokie nemenki jau jų lapeliai, pafotkinsiu savaitgalį...
Atsakyti
o kaži žemuoges gal irgi taip pat sodinti  g.gif nes po vieną susodinau tai taip kūdai atrodo  g.gif

Dar subujos. Nežinau, kaip turi būt, bet maniškės antrais metais užaugo į nemažus krūmelius. Pirmais sėjau ir įkišau pavėsy, kai išpikiavau. O kitą pavasarį perkėliau į lysves. Vedė iki rudens šalnų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 24 balandžio 2012 - 08:09
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 24, 08:53)
klausti patarimo SM..  happy.gif

drinks_cheers.gif čia viskam atsakymus gausi wub.gif

QUOTE(Vandene @ 2012 04 24, 09:08)
Dar subujos. Nežinau, kaip turi būt, bet maniškės antrais metais užaugo į nemažus krūmelius. Pirmais sėjau ir įkišau pavėsy, kai išpikiavau. O kitą pavasarį perkėliau į lysves. Vedė iki rudens šalnų  thumbup.gif

na tikiuosi,nes dabar tokios wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
O braškes aš sodinu šachmatais po daigelį...kaip ir mano mama biggrin.gif [/color]

lotuliukas.gif

o kaži žemuoges gal irgi taip pat sodinti  g.gif nes po vieną susodinau tai taip kūdai atrodo  g.gif

jau susodinai i darza? siu metu setas? as sejau kovo vidury kazkur tai jos dabar didziausios 4 cm aukscio, kitos 2cm tik, o kitos tik dabar pradeda dygti nors sejau visas vienu metu. tai kazin galiu as jau kist tas didziausias i darza ar dar palaukt kokio geguzes vidurio ar pabaigos? g.gif

QUOTE(Treja @ 2012 04 24, 08:58)

Savo braškes aš jau užmulčiavau, tokie nemenki jau jų lapeliai, pafotkinsiu savaitgalį...

kuo mulciavai? siaudais, sienu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 24, 07:20)
Laukiu daugiau pasisakymų apie braškių sodinimą.. listen.gif
Pusę nakties nemiegojau, galvoje vis daržai sukosi..  doh.gif  wacko.gif

O koks dar klausimas kankina? Tas po kelis daigus sodinimas yra daugiau psichologinio pobūdžio. Pamenu, nauja kaimynė vis žiūrėdavo iš savų aukštybių ir porindavo, kad braškių krūmai įtartinai 'kūdi'. Antrą sezoną įtartinai imdavo ir sustambėdavo. O jei rimtai, tai per tankiai susodintos greičiau pasens. Sodinu po vieną ir galvos nesuku dėl kaimynių.

QUOTE(Treja @ 2012 04 24, 07:37)
Prisijungsiu ir aš į jūsų būrį, užsikabliavau mulčiuot ir aš ax.gif Mama ir anyta neįsivaizduoja kaip gali kastuvo darže nebereikėt, tai jaučiu teks vaikyt jas nuo savo lysvių hihihi.gif

vaikiau ir gražiuoju, ir su ašaromis - vis dar vaikas doh.gif O jei rimtai, kaip virtuvėje, taip ir daržuose - šeimininkė viena turi būt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 04 24, 09:49)
jau susodinai i darza? siu metu setas? as sejau kovo vidury kazkur tai jos dabar didziausios 4 cm aukscio, kitos 2cm tik, o kitos tik dabar pradeda dygti nors sejau visas vienu metu. tai kazin galiu as jau kist tas didziausias i darza ar dar palaukt kokio geguzes vidurio ar pabaigos? g.gif

mano sėtos net nebepamenu gal 01,29,taip kelias pabandymui ar gyvens jau susodinau ir gyvena ax.gif blush2.gif o tos kur liko balkone tai protėja,jau per kraštus iš daigyklos lipa,bet nepersodinėsiu iki daržo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 24, 10:00)
mano sėtos net nebepamenu gal 01,29,taip kelias pabandymui ar gyvens jau susodinau ir gyvena  ax.gif  blush2.gif o tos kur liko balkone tai protėja,jau per kraštus iš daigyklos lipa,bet nepersodinėsiu iki daržo  blush2.gif

o kokio aukscio mazdaug jau jos ax.gif kada likuses i darza zadi sodint?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 24, 09:55)
1. O koks dar klausimas kankina? Tas po kelis daigus sodinimas yra daugiau psichologinio pobūdžio. Pamenu, nauja kaimynė vis žiūrėdavo iš savų aukštybių ir porindavo, kad braškių krūmai įtartinai 'kūdi'. Antrą sezoną įtartinai imdavo ir sustambėdavo. O jei rimtai, tai per tankiai susodintos greičiau pasens. Sodinu po vieną ir galvos nesuku dėl kaimynių.

2.  O jei rimtai, kaip virtuvėje, taip ir daržuose - šeimininkė viena turi būt  cool.gif

1. Būtent tas kalusimas ir "kankino".. biggrin.gif Daisaja parašė, kad visada sodina po tris daigelius, tai ir paklausiau kaip kitos daro... ax.gif

2. Visiškai pritariu... drinks_cheers.gif
Atsakyti