Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2012 04 23, 18:41)
įkeliu savo braškių foto 4u.gif

bigsmile.gif kokios gražios braškės.. thumbup.gif Man toli gražu iki tokių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 23, 20:29)
bigsmile.gif kokios gražios braškės..  thumbup.gif Man toli gražu iki tokių...  g.gif

ačiū 4u.gif tai gal pas tave susidarė iš mulčio tarsi pluta ir šaknys nekvėpuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 23, 20:31)
ačiū 4u.gif tai gal pas tave susidarė iš mulčio tarsi pluta ir šaknys nekvėpuoja? g.gif

nu kad ne... pakilnoju aš tą mulčią, papurenu.. biggrin.gif Rašiau, kad rudenį stirnos mano braškes nuėdė, gal tikrai pakilnojo iš šaknų.. rolleyes.gif nežinau dėl ko dar galėtų taip būti. Kai nuvažiuosiu -nufotografuosiu..

Buvo tokios (pirmametės), kol stirnos nenugriaužė:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 23 balandžio 2012 - 19:38
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 23, 20:37)

Buvo tokios (pirmametės), kol stirnos nenugriaužė:

ar tu po vieną ūgliuką sodinai? Aš tai trikampiu sodinu į vieną vietą. tai gal dėl to pas mane atrodo, kad lapai didesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 23, 20:42)
ar tu po vieną ūgliuką sodinai? Aš tai trikampiu sodinu į vieną vietą. tai gal dėl to pas mane atrodo, kad lapai didesni g.gif

aha, po vieną... rolleyes.gif Net nežinojau kad sodina po kelis į vieną vietą.. ax.gif Tai pas jus gaunasi trys daigeliai vienoje vietoje?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 23, 20:46)
Net nežinojau kad sodina po kelis į vieną vietą.. ax.gif Tai pas jus gaunasi trys daigeliai vienoje vietoje?

Mano mama visada taip sodina, tai ir aš taip rolleyes.gif Vienoje vietoje yra trys daigeliai, bet tarp jų yra maždaug8-10cm. tarpai ir jie susodinti trikampiu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 23, 20:49)
Mano mama visada taip sodina, tai ir aš taip rolleyes.gif Vienoje vietoje yra trys daigeliai, bet tarp jų yra maždaug8-10cm. tarpai ir jie susodinti trikampiu.

mat kaip.. Na, dabar ir aš būsiu gudresnė... biggrin.gif Ačiū už patarimą.. 4u.gif

Įdomu pasidarė, kaip kitos sodina? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 23 balandžio 2012 - 20:19
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 23, 20:54)
mat kaip.. Na, dabar ir aš būsiu gudresnė... biggrin.gif Ačiū už patarimą..  4u.gif

Įdomu pasidarė, kaip kitos sodina?  biggrin.gif

as vakar po viena daigeli susodinau, mano mama taip sodina tai ir as taip sodinau biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit kas pasidalint kaip sekesi bulves po siaudais augint? Kada ir kaip sodinot? Kaip derlius? Ar nepazaliavo bulves?
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 04 23, 21:58)
as vakar po viena daigeli susodinau, mano mama taip sodina tai ir as taip sodinau biggrin.gif

tai , matyt, kaip mamos daro, taip ir mes.. biggrin.gif

Laukiu daugiau pasisakymų apie braškių sodinimą.. listen.gif

Pusę nakties nemiegojau, galvoje vis daržai sukosi.. doh.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 24, 08:20)
Pusę nakties nemiegojau, galvoje vis daržai sukosi..  doh.gif  wacko.gif

ir as atsigulu, ir isivaizduoju, kaip tas darzas atrodys, kaip susodinsiu ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 24, 08:20)
tai , matyt, kaip mamos daro, taip ir mes..  biggrin.gif

Prisijungsiu ir aš į jūsų būrį, užsikabliavau mulčiuot ir aš ax.gif Mama ir anyta neįsivaizduoja kaip gali kastuvo darže nebereikėt, tai jaučiu teks vaikyt jas nuo savo lysvių hihihi.gif

O braškes aš sodinu šachmatais po daigelį...kaip ir mano mama biggrin.gif
Atsakyti