Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamio, daržo, sodo mulčiavimas

QUOTE(Vandene @ 2012 04 23, 11:53)
aš irgi ruošiuosi mulčiuoti braškes, bet dar laukiu, nes dirva pas mus priemolis ir dar gerokai šlapia. Tik vat klausimas, ar tiktų humusas po tais šiaudais?

aišku, kad tiktų.. smile.gif
Atsakyti
na mano braskes atrodo juokingai:) bet gal ir del to, kad ner labai tvarkingai susodintos.

user posted image

o cia dar viena darzo foto. labiau gal matosi sienele. darzas padarytas kaip terasa. nes yra nuokalne, o zeme grynas smelis. todel viena sienele pamuryta su akmenimis, o is kitos puses ikasta medine tvorele.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2012 04 23, 12:07)
na mano braskes atrodo juokingai:) bet gal ir del to, kad ner labai tvarkingai susodintos.

o cia dar viena darzo foto. labiau gal matosi sienele. darzas padarytas kaip terasa. nes yra nuokalne, o zeme grynas smelis. todel viena sienele pamuryta su akmenimis, o is kitos puses ikasta medine tvorele.

visai fainas daržiukas. O nuokalnė ne į pietinę pusę buvo? Jeigu taip, tai galėjot nieko nekelti, augaliukams būtų buvę dar geriau, daugiau saulutės gautų..

O ten toliau pirmoje foto neužmulčiuotos irgi braškės? Kiek laiko jūsų braškynui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 23 balandžio 2012 - 11:16
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 23, 11:49)
Mergaitės, kas netingit, pafotkinkit kaip dabar atrodo jūsų mulčiuotos braškės... ax.gif  4u.gif

Vakare įkelsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 23, 12:44)
Vakare įkelsiu foto mirksiukas.gif

puiku.. drinks_cheers.gif Lauksiu..
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2012 04 23, 12:07)

dėl mulčiavimo bus problemų su braškėmis-per maži tarpai tarp braškių.
Atsakyti
braskes toj vienoj lysvej. dar ne pilnai uzmulciuota. jas sodinau pernai. tai kaip ir antri metai bus.

o terasa ne tik del nuolydzio, daugiau del zemes, kuri labai prasta. nes kiek bandydavom ja pagerinti, viska isplaudavo.
Atsakyti
Mano braškės. Šiemet dar nieko nedėta.Mulčius nuo pernai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 23 balandžio 2012 - 12:32
Fantastiski darzai 4u.gif

pas mane sode yra daug akmenu, o kazi jei as apdeciau jais lysves g.gif vietoj lentu, kazi ne berysio butu labai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta19: 23 balandžio 2012 - 12:39
o ar butina lysves iremint kazkuom g.gif pas mus niekas neireminta. kazkaip labai nemegztu lentu, akmenu darze ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 04 23, 13:44)
o ar butina lysves iremint kazkuom  g.gif  pas mus niekas neireminta. kazkaip labai nemegztu lentu, akmenu darze  ax.gif

nebūtina, galit mulčiuoti ir nerėmintas.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 04 23, 13:31)
Mano braškės.

pas amne tokios pat mirksiukas.gif tik rudus lapus nurinkusi.
QUOTE(ruta19 @ 2012 04 23, 13:37)

pas mane sode yra daug akmenu, o kazi jei as apdeciau jais lysves  g.gif

ar bus patogu prižiūrėti? Aš buvau gėlynus įrėminusi akmenimis, tai priežiūros labai daug, žolės į tarpus lenda.

QUOTE(Lusasita @ 2012 04 23, 13:44)
o ar butina lysves iremint kazkuom  g.gif 

nebūtina. Jeigu nori, kad pavasarį anksčiau įšiltų, tai darai pakeltas lysves, bet vasarą minusas, kad jos labiau išdžiūsta.
Atsakyti