man lazdynėliai atrodo nemalonus rajonas vien dėl didžiulio eismo aplink, gi aplinkkelis, kamščiai. pati gyventi ten niekaip nesutikčiau. man šiaip mieliausias yra naujamiestis bei šeškinės, žvėryno kai kurios vietos, juozapavičiaus gatvės apylinkės
QUOTE(l'eau @ 2012 08 20, 13:56)
man lazdynėliai atrodo nemalonus rajonas vien dėl didžiulio eismo aplink, gi aplinkkelis, kamščiai. pati gyventi ten niekaip nesutikčiau. man šiaip mieliausias yra naujamiestis bei šeškinės, žvėryno kai kurios vietos, juozapavičiaus gatvės apylinkės
Ten, kur gyvenu, triukšmo nesigirdi išvis. Teko šiandien laisvės prospektu namo važiuot - jokio kamščio, o iš priešingos pusės - didžiulis. Nesuprantu, kur tas kamštis. O šiaip man Naujamiestis ir Žvėrynas irgi labai patinka ( tik ta pusė Žvėryno, kur Vingio parkas).
Į temą- o Šeškinėj kamščių nėra?
oslo gatvė, gariūnai - ten kamščiai piko metu būna nuolat. jei nesuprantat - jums pasisekė dabar dar aplinkkelis netoli bus. klausimas jūsų ne į temą, nes tema ne apie kamščius, tai neatsakysiu
Gera projektuka uzmaciau - www.kurgyvenu.lt - galima realiai palyginti, kiek uzterstoje ir triuksmingoje aplinkoje gyvename, kokios komunikacijos
Namas Lazdynuose:
Atstumas iki centro 4.4 km
Oro tarša: Žema
Azoto dioksidas 17.61 ug/m3
Kietosios dalelės 21.41 ug/m3
Triukšmas: Saugus
Pramonės nakties triukšmo lygio sklaida (0-34dBA)
Apie gatvės triukšmą nepateikiama išvis jokios info, nes jo nėra.
Mokymo įstaigos (2km) 44
Vidutinė šilumos kaina 4.47 Lt/m2
Prekybos centrai (1km) 3
Autobusų stotelės (0.5km) 4
Seimas:
Atstumas iki centro 1.67 km
Azoto dioksidas 22.58 ug/m3
Kietosios dalelės 25.50 ug/m3
Apie pramonės ir gatvės triukšmą jokios informacijos kaip ir šildymo kainų nėra
Mokymo įstaigos (2km) 96
Prekybos centrai (1km) 3
Autobusų stotelės (0.5km) 13
Namas Lazdynuose:
Atstumas iki centro 4.4 km
Azoto dioksidas 17.61 ug/m3
Kietosios dalelės 21.41 ug/m3
Triukšmas: Saugus
Pramonės nakties triukšmo lygio sklaida (0-34dBA)
Apie gatvės triukšmą nepateikiama išvis jokios info, nes jo nėra.
Mokymo įstaigos (2km) 44
Vidutinė šilumos kaina 4.47 Lt/m2
Prekybos centrai (1km) 3
Autobusų stotelės (0.5km) 4
Seimas:
Atstumas iki centro 1.67 km
Azoto dioksidas 22.58 ug/m3
Kietosios dalelės 25.50 ug/m3
Apie pramonės ir gatvės triukšmą jokios informacijos kaip ir šildymo kainų nėra
Mokymo įstaigos (2km) 96
Prekybos centrai (1km) 3
Autobusų stotelės (0.5km) 13
QUOTE(l'eau @ 2012 08 21, 11:39)
oslo gatvė, gariūnai - ten kamščiai piko metu būna nuolat. jei nesuprantat - jums pasisekė dabar dar aplinkkelis netoli bus. klausimas jūsų ne į temą, nes tema ne apie kamščius, tai neatsakysiu
O prie ko čia Lazdynai/Lazdynėliai ir gariūnai ( ir pati pati Oslo gatvės pabaiga)?
Juk nesvarbu, kur gyvenat,bet jei reikia pro ten pravažiuot, pateksit į kamštį ( kol kelią remontuoja). Va kodėl aš nepapuolu į jokius kamščius, nes važiuoju į kitą pusę Išsiaiškinom. Tada ir naujamiestis, Žvėrynas, Antakalnis ir visi kiti Vilniaus rajonai - laaabai blogi, nes važiuojant į gariūnus- pateksi į kamštį.
QUOTE(Joana Agota @ 2012 08 21, 15:51)
O prie ko čia Lazdynai/Lazdynėliai ir gariūnai ( ir pati pati Oslo gatvės pabaiga)?
Juk nesvarbu, kur gyvenat,bet jei reikia pro ten pravažiuot, pateksit į kamštį ( kol kelią remontuoja). Va kodėl aš nepapuolu į jokius kamščius, nes važiuoju į kitą pusę Išsiaiškinom. Tada ir naujamiestis, Žvėrynas, Antakalnis ir visi kiti Vilniaus rajonai - laaabai blogi, nes važiuojant į gariūnus- pateksi į kamštį.
neistrankykit taip per galvą, tema lyg ir skirta nuomonei išsakyti, o ne įrodinėti 'mano gyvenama vieta - geriausia'. jums ten gerai ir džiaukitės, nebūtina įrodinėti kaip ten gerai ir kaip kitur blogai, kiekvienas vistiek turės savo nuomonę apie 'geriausius vilniaus rajonus ir gatves', o įrodinėti kad kito nuomonė neteisinga, nes nesutampa su jūsiške - gan vaikiška ir ne apie kamščius tema, galit nesiplėtoti paskutinio sakinio 'logika' išvis nepakartojama
QUOTE(l'eau @ 2012 08 23, 12:32)
neistrankykit taip per galvą, tema lyg ir skirta nuomonei išsakyti, o ne įrodinėti 'mano gyvenama vieta - geriausia'. jums ten gerai ir džiaukitės, nebūtina įrodinėti kaip ten gerai ir kaip kitur blogai, kiekvienas vistiek turės savo nuomonę apie 'geriausius vilniaus rajonus ir gatves', o įrodinėti kad kito nuomonė neteisinga, nes nesutampa su jūsiške - gan vaikiška ir ne apie kamščius tema, galit nesiplėtoti paskutinio sakinio 'logika' išvis nepakartojama
Aš neįrodinėju, kad Lazdynai - geriausias Vilniaus rajonas!
Tiesiog, kadangi gyvenu čia jau (tik) pusę metų, tai dalinuosi savo patirtimi.
Taip, jūs teisi. Jūsų teiginys "<...> nemalonus rajonas vien dėl didžiulio eismo aplink, gi aplinkkelis, kamščiai> ir atsakymas į mano klausimą apie kamščius "oslo gatvė, gariūnai - ten kamščiai piko metu būna nuolat" - stulbinantys
P.S. Mes kalbėjom konkrečiai apie tą rajonėlį prie ligoninės - vieni jį vadina Lazdynėliais ( nors mano nuomone, Lazdynėliai yra kitur), kiti Lazdynais.
Na, tai gal yra daugiau liudininkų, užtikusių bomžų buveinę šalia ligoninės ? Kažkaip kiek su kaimynais kalbėjau, visi pečiais tik patrauko
QUOTE(Joana Agota @ 2012 08 23, 20:53)
kuom čia lazdynai dėti? ten kur ligoninė yra iš vienos pusės lazdynėliai, iš kitos bukčiai. lazdynai - kitapus oslo gatvės. atsakymo į klausimą apie kamščius nebuvo, nes tema ne apie juos, nors ir užsivedėt. nepatinka mano nuomonė apie šį rajoną - nieks neverčia skaityti bet juokingai atrodot užsivesdama apie kamščius bei komentuodama nuomonę vien todėl kad ji netokia kaip tamstos. jei tai vadinate 'dalinimusi patirtimi', tai gal geriau nesidalinkit kol nieks neprašo (bent jau su manimi. ačiū) mano nuomonė apie šį rajoną yra tokia kokia yra, jei jums ji yra stulbinanti - tebūnie
QUOTE(l'eau @ 2012 08 24, 18:06)
QUOTE(Joana Agota @ 2012 08 23, 20:53)
kuom čia lazdynai dėti? ten kur ligoninė yra iš vienos pusės lazdynėliai, iš kitos bukčiai. lazdynai - kitapus oslo gatvės. atsakymo į klausimą apie kamščius nebuvo, nes tema ne apie juos, nors ir užsivedėt. nepatinka mano nuomonė apie šį rajoną - nieks neverčia skaityti bet juokingai atrodot užsivesdama apie kamščius bei komentuodama nuomonę vien todėl kad ji netokia kaip tamstos. jei tai vadinate 'dalinimusi patirtimi', tai gal geriau nesidalinkit kol nieks neprašo (bent jau su manimi. ačiū) mano nuomonė apie šį rajoną yra tokia kokia yra, jei jums ji yra stulbinanti - tebūnie
gal baigiam turgu , jei truksta vietos pasizodziauti, gal i az pereikit
tikiuosi joana agota paklausys ir baigs čia su tais kamsčiais ir nuomonės komentavimais, nes jau seniai ne į temą varo bei visda gali į až parašyt
QUOTE(Upokšnis @ 2012 08 17, 13:19)
O darželis, mokykla
Kolkas man tai neaktualus dalykai,bet darzelis "lazdynelis" man uz sienos,tai tik vaika per tvora permest reiktu
Papildyta:
QUOTE(Sunute @ 2012 08 17, 15:44)
Miške pastoviai gyvenančių bomžų buveinė. Negi neteko aptikti? Nebent grožitės mišku tik pro langą. Naujų namų užstatymo tankis per didelis. Gal ir gerai, kai girdi vasarą pro atdarą langą, kaip gaimynas kosti...
susisiekimas geras tik su Lazdynų ligonine. Žinoma, tai didelis privalumas. Dar Gariūnai ir greitkelis į Kauną arti...
Man mielesni Lazdynai. Namai išdėstyti protingiau su nedideliais pušynėliais, tvarkinga infrastruktūra.
susisiekimas geras tik su Lazdynų ligonine. Žinoma, tai didelis privalumas. Dar Gariūnai ir greitkelis į Kauną arti...
Man mielesni Lazdynai. Namai išdėstyti protingiau su nedideliais pušynėliais, tvarkinga infrastruktūra.
Cia tai ir nesamone parasyta,matomai cia negyvenat... Kaip tik namai labai gerai isdestyti,tai ne fabai kokie..Autobusais gali nuvaziuoti ir i stoti ir i centra ir i baltupius ir pan,tikrai normaliai.Aisku,kartais persedimu neisvengsi,bet kur ju nebuna Miskas ir cia visai neblogas,bomzu tikrai neteko sutikti Iseinu i miska,einam ir raketem pasimusinet ir siaip pavaiksciot.Parduotuve arti
Papildyta:
QUOTE(bigsmile @ 2012 08 17, 17:01)
Teko keliskart buvoti Lazdyneliuose. Siaip tikrai neblogai atrodo, nes keli nauji namai, dar nenudeveta aplinka. Vienakart ieskojau pasistatyti auto prie ligonines, teko pavaziuoti nuosaliau i nauju namu puse, tai pasirode, kad ten ligonines teritorijos aiksteleje stato ir tu nauju namu gyventojai, vis gi daug ten gyventoju ir aiksteles matyt nepaskaiciuotos... naujuose namuose dazniausiai grudasi seimos su mazais vaikais i labai nedideli plota, juk labai brangus kiekvienas kvadratas, tad gyventoju tankis buna labai didelis. Pati gyvenu sename Lazdynu name, man cia atrodo erdviau ir patogiau, masina visada prie iejimo pasistatau, gal tik to naujumo truksta, saligatviu plyteles senos, isdauzytos...
Nu jau nu jau,nesitiki visai ka paraset... Beto dauguma cia turi pozeminius garazus Ir bent musu kieme visada randi kur pasistatyt,kartais prie pat laiptines,kartais ne,bet koks skirtumas
Papildyta:
QUOTE(Lady River @ 2012 08 18, 12:23)
Puikūs rajonai, ir Lazdynėliai ir Bukčiai ir Lazdynai. Pastatyti gyventi ŽMONĖMS, puiki infrastruktūra, gamtos apsuptis, jautiesi kaip Druskininkuose
Apie kokius gi bomžus eina kalba, gyvenu čia, bet kurgi konkrečiai ta jų buveinė??? Kažkaip neteko niekada pastebėti, nors Bukčių miškais beveik kasdien su vaikais važinėju. O kad koks girtuoktis prašliaužia palei parduotuvę, tai nieko nuostabaus, nedidelis jų procentas egzistuoja be abejo... bet sakyčiau mažiau negu kituose rajonuose.
Apie kokius gi bomžus eina kalba, gyvenu čia, bet kurgi konkrečiai ta jų buveinė??? Kažkaip neteko niekada pastebėti, nors Bukčių miškais beveik kasdien su vaikais važinėju. O kad koks girtuoktis prašliaužia palei parduotuvę, tai nieko nuostabaus, nedidelis jų procentas egzistuoja be abejo... bet sakyčiau mažiau negu kituose rajonuose.
Visiskai pritariu jums,kiekvienam sakiniui
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2012 08 20, 14:56)
Jokio didelio eismo nera,gal susapnavot Cia ramu,kaip kaime