Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai, gatvės

Darželių temų neskaitėte?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 14, 23:55)
Darželių temų neskaitėte?

pagal darzeli busto tikrai nepirksime, nes kiek jau ji ten jo lankys doh.gif planuojam i Rugiageles tinklo kazkuri vest 4u.gif nes vyro imone ten nuolaidas turi.
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 15, 00:49)
pagal darzeli busto tikrai nepirksime, nes kiek jau ji ten jo lankys doh.gif planuojam i Rugiageles tinklo kazkuri vest  4u.gif  nes vyro imone ten nuolaidas turi.
O tai kam tada apie daržus klausinėjat?
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 14, 14:07)
kur mokyklos ir darzai geresni?
Juo labiau, kad nėra rajonų su vien gerais/blogais daržais ir mokyklom.
Na, ir jūsų nusižiūrėta vieta toks... nebūdingas rajonas, todėl galėsite vežioti į bet kurią aplinkinio rajono mokyklą (jeigu vaikui neužteks gabumų mokytis MKČ). rolleyes.gif

Net pažiūrėjau, kurioje temoje rašome... Kas yra Rugiagėlės darželių tinklas? Kurie darželiai Vilniuje tam tinklui priklauso? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 15 vasario 2013 - 01:13
QUOTE(mititėja @ 2013 02 15, 02:09)
O tai kam tada apie daržus klausinėjat?
Juo labiau, kad nėra rajonų su vien gerais/blogais daržais ir mokyklom.
Na, ir jūsų nusižiūrėta vieta toks... nebūdingas rajonas, todėl galėsite vežioti į bet kurią aplinkinio rajono mokyklą (jeigu vaikui neužteks gabumų mokytis MKČ).  rolleyes.gif

Net pažiūrėjau, kurioje temoje rašome... Kas yra Rugiagėlės darželių tinklas? Kurie darželiai Vilniuje tam tinklui priklauso?  lotuliukas.gif

norit kandziotis? doh.gif

pirmiausia tema tam ir yra, kad diskutuoti, ka negalima ko nors klausti? galiu ivairiu nesamoniu klausti, nes ten negyvenu ir viskas idomu!

i MKC niekada nleisciau doh.gif

Rugiageles darzeliu tinklas Vln yra: Zveryne, Centre ir Antakalnyje ax.gif nors ir ne vilniete, bet zinau ta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 15, 19:40)
norit kandziotis?  doh.gif
Vadinkit kaip norit.

i MKC niekada nleisciau doh.gif
Na, pirmiausia į ją turėtų priimti, kad galėtumėt leisti arba ne. mirksiukas.gif

Rugiageles darzeliu tinklas Vln yra: Zveryne, Centre ir Antakalnyje  ax.gif  nors ir ne vilniete, bet zinau ta  tongue.gif
Prašom nuorodą, būtų įdomu sužinoti apie tokį darželių tinklą, nes aš randu tik vieną darželį Šiauliuose.
Norisi liežuvį kaišioti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 02 15, 22:11)
Vadinkit kaip norit.

Na, pirmiausia į ją turėtų priimti, kad galėtumėt leisti arba ne.  mirksiukas.gif

Prašom nuorodą, būtų įdomu sužinoti apie tokį darželių tinklą, nes aš randu tik vieną darželį Šiauliuose.
Norisi liežuvį kaišioti?  biggrin.gif

Blogai ieskot,nes as is kart nete randu ivedus pagrindini paieskos zodi.
O Jums MKC m-kla matau daug sentimentu sukelia,gal pacios kazkada neprieme?
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 00:36)
Blogai ieskot,nes as is kart nete randu ivedus pagrindini paieskos zodi.
Manau, kad jeigu blogai ieškočiau, jau seniai būtumėt įmetusi nuorodą. O tokie jūsų atsišaudymai tik rodo, kad aš teisi - nėra jokio rugiagėlių tinklo, yra darželis Šiauliuose, na ir vienas - Vilniuje, tiksliau Naujojoje Vilnioje. Bet toliau pūskit miglą ir skleiskit paslapties šydą - mažu kas ir patikės kokiu slaptu darželių tinklu. lotuliukas.gif

QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 00:36)
O Jums MKC m-kla matau daug sentimentu sukelia,gal pacios kazkada neprieme?
Atvirkščiai. Todėl ir kelia sentimentus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 02 16, 00:55)
Manau, kad jeigu blogai ieškočiau, jau seniai būtumėt įmetusi nuorodą. O tokie jūsų atsišaudymai tik rodo, kad aš teisi - nėra jokio rugiagėlių tinklo, yra darželis Šiauliuose, na ir vienas - Vilniuje, tiksliau Naujojoje Vilnioje. Bet toliau pūskit miglą ir skleiskit paslapties šydą - mažu kas ir patikės kokiu slaptu darželių tinklu.  lotuliukas.gif

Atvirkščiai. Todėl ir kelia sentimentus. lotuliukas.gif

Bet kokia ponia nemaloni esat,tai kraupu.O Vln daug tokiu brauriu gyvena?
O ar mano mergaite priims i kazkuria mokykla,tai ne jusu sukakotas reikalas.
Del miglos sydo-darzelis Silagele,ne rugiagele,cia as pati suklydau.Bet koks jusu reikalas,gal i joki darza nepriima?Sekmes uzsipuolant kitus SM narius ir atsok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JonVytė: 16 vasario 2013 - 00:23
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 01:22)
Del miglos sydo-darzelis Silagele,ne rugiagele,cia as pati suklydau.Bet koks jusu reikalas,gal i joki darza nepriima?Sekmes uzsipuolant kitus SM narius ir atsok.
Nesinervinkit taip baisiai, malonioji ponia. lotuliukas.gif
Ir taip - dideliame mieste daugiau žmonių, o tarp jų ir braurių sutiksite. lotuliukas.gif
Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 00:22)

fui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 00:22)

Žinokit čia dar nieko, palyginus, dar labai maloni net. Gal neverta jum į tą Vilnių? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 16, 16:20)
Žinokit čia dar nieko, palyginus, dar labai maloni net. Gal neverta jum į tą Vilnių? g.gif

lotuliukas.gif nu gal tikrai neverta
Atsakyti