QUOTE(Malena @ 2013 02 14, 23:55)
Darželių temų neskaitėte?
pagal darzeli busto tikrai nepirksime, nes kiek jau ji ten jo lankys planuojam i Rugiageles tinklo kazkuri vest nes vyro imone ten nuolaidas turi.
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 15, 00:49)
pagal darzeli busto tikrai nepirksime, nes kiek jau ji ten jo lankys planuojam i Rugiageles tinklo kazkuri vest nes vyro imone ten nuolaidas turi.
O tai kam tada apie daržus klausinėjat?QUOTE(JonVytė @ 2013 02 14, 14:07)
kur mokyklos ir darzai geresni?
Juo labiau, kad nėra rajonų su vien gerais/blogais daržais ir mokyklom.Na, ir jūsų nusižiūrėta vieta toks... nebūdingas rajonas, todėl galėsite vežioti į bet kurią aplinkinio rajono mokyklą (jeigu vaikui neužteks gabumų mokytis MKČ).
Net pažiūrėjau, kurioje temoje rašome... Kas yra Rugiagėlės darželių tinklas? Kurie darželiai Vilniuje tam tinklui priklauso?
QUOTE(mititėja @ 2013 02 15, 02:09)
O tai kam tada apie daržus klausinėjat?
Juo labiau, kad nėra rajonų su vien gerais/blogais daržais ir mokyklom.
Na, ir jūsų nusižiūrėta vieta toks... nebūdingas rajonas, todėl galėsite vežioti į bet kurią aplinkinio rajono mokyklą (jeigu vaikui neužteks gabumų mokytis MKČ).
Net pažiūrėjau, kurioje temoje rašome... Kas yra Rugiagėlės darželių tinklas? Kurie darželiai Vilniuje tam tinklui priklauso?
Juo labiau, kad nėra rajonų su vien gerais/blogais daržais ir mokyklom.
Na, ir jūsų nusižiūrėta vieta toks... nebūdingas rajonas, todėl galėsite vežioti į bet kurią aplinkinio rajono mokyklą (jeigu vaikui neužteks gabumų mokytis MKČ).
norit kandziotis?
pirmiausia tema tam ir yra, kad diskutuoti, ka negalima ko nors klausti? galiu ivairiu nesamoniu klausti, nes ten negyvenu ir viskas idomu!
i MKC niekada nleisciau
Rugiageles darzeliu tinklas Vln yra: Zveryne, Centre ir Antakalnyje nors ir ne vilniete, bet zinau ta
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 15, 19:40)
norit kandziotis?
Vadinkit kaip norit.QUOTE(JonVytė @ 2013 02 15, 19:40)
i MKC niekada nleisciau
Na, pirmiausia į ją turėtų priimti, kad galėtumėt leisti arba ne. QUOTE(JonVytė @ 2013 02 15, 19:40)
Rugiageles darzeliu tinklas Vln yra: Zveryne, Centre ir Antakalnyje nors ir ne vilniete, bet zinau ta
Prašom nuorodą, būtų įdomu sužinoti apie tokį darželių tinklą, nes aš randu tik vieną darželį Šiauliuose.Norisi liežuvį kaišioti?
QUOTE(mititėja @ 2013 02 15, 22:11)
Vadinkit kaip norit.
Na, pirmiausia į ją turėtų priimti, kad galėtumėt leisti arba ne.
Prašom nuorodą, būtų įdomu sužinoti apie tokį darželių tinklą, nes aš randu tik vieną darželį Šiauliuose.
Norisi liežuvį kaišioti?
Na, pirmiausia į ją turėtų priimti, kad galėtumėt leisti arba ne.
Prašom nuorodą, būtų įdomu sužinoti apie tokį darželių tinklą, nes aš randu tik vieną darželį Šiauliuose.
Norisi liežuvį kaišioti?
Blogai ieskot,nes as is kart nete randu ivedus pagrindini paieskos zodi.
O Jums MKC m-kla matau daug sentimentu sukelia,gal pacios kazkada neprieme?
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 00:36)
Blogai ieskot,nes as is kart nete randu ivedus pagrindini paieskos zodi.
Manau, kad jeigu blogai ieškočiau, jau seniai būtumėt įmetusi nuorodą. O tokie jūsų atsišaudymai tik rodo, kad aš teisi - nėra jokio rugiagėlių tinklo, yra darželis Šiauliuose, na ir vienas - Vilniuje, tiksliau Naujojoje Vilnioje. Bet toliau pūskit miglą ir skleiskit paslapties šydą - mažu kas ir patikės kokiu slaptu darželių tinklu. QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 00:36)
O Jums MKC m-kla matau daug sentimentu sukelia,gal pacios kazkada neprieme?
Atvirkščiai. Todėl ir kelia sentimentus.
QUOTE(mititėja @ 2013 02 16, 00:55)
Manau, kad jeigu blogai ieškočiau, jau seniai būtumėt įmetusi nuorodą. O tokie jūsų atsišaudymai tik rodo, kad aš teisi - nėra jokio rugiagėlių tinklo, yra darželis Šiauliuose, na ir vienas - Vilniuje, tiksliau Naujojoje Vilnioje. Bet toliau pūskit miglą ir skleiskit paslapties šydą - mažu kas ir patikės kokiu slaptu darželių tinklu.
Bet kokia ponia nemaloni esat,tai kraupu.O Vln daug tokiu brauriu gyvena?
O ar mano mergaite priims i kazkuria mokykla,tai ne jusu sukakotas reikalas.
Del miglos sydo-darzelis Silagele,ne rugiagele,cia as pati suklydau.Bet koks jusu reikalas,gal i joki darza nepriima?Sekmes uzsipuolant kitus SM narius ir atsok.
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 01:22)
Del miglos sydo-darzelis Silagele,ne rugiagele,cia as pati suklydau.Bet koks jusu reikalas,gal i joki darza nepriima?Sekmes uzsipuolant kitus SM narius ir atsok.
Nesinervinkit taip baisiai, malonioji ponia. O ar mano mergaite priims i kazkuria mokykla,tai ne jusu sukakotas reikalas.
Ir taip - dideliame mieste daugiau žmonių, o tarp jų ir braurių sutiksite.
Labanakt.
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 00:22)
fui
QUOTE(JonVytė @ 2013 02 16, 00:22)
Žinokit čia dar nieko, palyginus, dar labai maloni net. Gal neverta jum į tą Vilnių?
QUOTE(Malena @ 2013 02 16, 16:20)
Žinokit čia dar nieko, palyginus, dar labai maloni net. Gal neverta jum į tą Vilnių?
nu gal tikrai neverta