Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai, gatvės

QUOTE(loja5 @ 2013 01 03, 12:04)
Na, si vietike tikrai prestizine, o kainos doh.gif manau del sito jau nieks nesigincys biggrin.gif Atsimenu tokia pazistama kuri buvo priversta parduoti savo butuka aukstomis lubomis, medziu paunksmeje ir keltis i daugiabuti, oi, kokia paluzusi ji buvo cool.gif

Galvoju, kad ten turetu buti brangus butai. Daznai matau atvaziuojancius aplankyti giminiu ten issikelusius gyventi, tai su labai prabangiom masinom doh.gif Manau, ne problema jiems butu busta bet kur nusipirkti. Bet minejo, kad langus tenka daznai pavalyti nuo suodziu, kas keista... matyt tikrai smogo daug tenka. As langus prasivalau karta, du per metus ir tai daugiau nuo lietaus buna like nesvarumai, nes gana toli gyvenam nuo pagrindines gatves ir ant kalniuko, pamiskeje.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 01 03, 13:23)
Nu laba diena, taigi iš Tujų gatvės atstumas tas pats, o užterštumas mažesnis (skaičiukų neparašysiu, bet pro šalį praūžianti Geležinio Vilko gatvė tikėtina įtakos turi), o jūs tik prestižo vaikotės...  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 03, 08:34)
Na Taurakalnis man nepatinka. Vieta tikrai ideali, viskas ranka pasiekiama, bet kai cia dirbu ir matau smoga, tiesiog kaip ruka kiaura para ir masinu uzima kaip greitkelyje, Taurakalnis tampa paciu prasciausiu rajonu. ax.gif Ypac vasara nera kuom kvepuoti.

Per pietu pertrauka einu pasivaikscioti, tai labiausiai mane eme zaveti Ciurlionio gatve, ta link Vingio parko wub.gif Zalia gatvele, tyla, ramybe, o kartu ir Centras, viskas ranka pasiekiama drinks_cheers.gif

Juk Taurakalnis tai nera vien tik Kudirkos g., kuri taip, "uzgazuota".
As kaip tik Ciulionio g. ir gyvenu biggrin.gif Puiki vieta, ir absoliuciai sutinku kad is vienos puses centras 5min. pesciom, is kitos puses salia nuostabus parkas. Kai bunu Vln, einu pasivaikscioti/pabegioti i Vingi kiekviena diena. Na ir aisku, si vieta brangi man ir del vaikystes prisiminimu, Sierakausko, Ciurlionio g.- buvo musu seimos gyvenomosios vietos nuo seno, dar nuo seneliu laiku.
Atsakyti
Laba diena.

Ziuriu butu pardavimo skelbimus... norim Vilniuje buta pirkti 3-4 kambariu, geriau butu 4, bet nieko daug pasirinkimo nera... ir aukstas arba 1 arba paskutinis...
Kaip Pilaitės rajonas?
Radom ten 3 kambariu buta, Vydūno gatvėje, 9 aukstyje 3 aukstas. Toks visas remontuotinas, bet kaina gan normali, praso dabar 150 000 lt, bet manau, kad dar nusidereti eitu...
O gal kas patarti gali kiuose rajonuose geriau neziureti?

O kaip tie monolitiniai 16-os aukstu namai? Man jie tokie biski i tarakonynus panasus, nezinau tik kodel man tokia nuomone susidare...

Busiu dekinga jei isreiksite savo nuomone ar patarsite... wub.gif
P.S. Tiesa, vakar dar radom Pašilaičiuose, Perkūnkiemio gatvėje 3 kambarių, 79 m2, aukštas 4 iš 12, statybos metai 2008. Kaip Jums tas rajonas, gal ką žinote apie tuos namus ir panašiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 03 sausio 2013 - 16:14
QUOTE(mititėja @ 2013 01 03, 13:23)
Nu laba diena, taigi iš Tujų gatvės atstumas tas pats, o užterštumas mažesnis (skaičiukų neparašysiu, bet pro šalį praūžianti Geležinio Vilko gatvė tikėtina įtakos turi), o jūs tik prestižo vaikotės...  biggrin.gif

O kodel manot, kad ne pas Jus i Antakalni, gal net kaimynysteje atsikele? Taigi kalba eina apie daugiabuti, gal uztai ir paluzo, dar kaimyne kokia gavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 03 sausio 2013 - 16:39
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 03, 16:03)
O kaip tie monolitiniai 16-os aukstu namai? Man jie tokie biski i tarakonynus panasus, nezinau tik kodel man tokia nuomone susidare...

Busiu dekinga jei isreiksite savo nuomone ar patarsite... wub.gif
P.S. Tiesa, vakar dar radom Pašilaičiuose, Perkūnkiemio gatvėje 3 kambarių, 79 m2, aukštas 4 iš 12, statybos metai 2008. Kaip Jums tas rajonas, gal ką žinote apie tuos namus ir panašiai?

Man tie monolitiniai irgi atrodė tokie šiaip sau, kol neteko pagyventi. Labai geras išplanavimas, tikrai šilta - nors čia gal mūsų butas gerai apšiltintas iš visur smile.gif Bet yra ir minusų... Didžiausias, kad name gyvena tikrai daug žmonių pvz., mūsų name 92 butai ir susitarti, kad ir laiptinės remontui (kurios dideliuose namuose būna baisios...), lifto keitimui šansų mažai, greičiausiai ir renovacijos nebūtų (tiesa, esu žiūrėjus vienam tokiam name draugiški kaimynai įsikūrė bendriją ir renovavo šildymo sistemą)

Man asmeniškai Perkūnkiemis nelabai. Itin prastas susisiekimas. Nors pati netoliese augau, nenorėčiau į ten grįžt. Gal kai pastatys aplinkkelį, jei kokybiškas namas, jei darbai netoli arba namie tai ir verta žiūrėtis. Aš ten įžvelgiu du pliusus - naujas namas, o tokiam maloniau gyventi ir gyvena daugiau mažiau jauni žmonės, tad vaikai tikrai turės draugų.
Atsakyti
Žinokit, jau nežinau kiek laiko ieškomės buto, bet vis nieko...
O dar kai ne vietiniai, tai bijome kur blogam rajone nusižiūrėti ir panašiai...

O ką galite apie Pilaitę pasakyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2013 01 03, 17:37)
O kodel manot, kad ne pas Jus i Antakalni, gal net kaimynysteje atsikele? Taigi kalba eina apie daugiabuti, gal uztai ir paluzo, dar kaimyne kokia gavo biggrin.gif
O taip, žinoma - į Antakalnį. Todėl ir palūžusi - labai norėjo į Tujų gatvę, net iš Čiurlionio gatvės ryžosi išsikelt, bet neišsipildė svajonė Viršuliškėse gyvent. angel_sadangel.gif
Atsakyti
Dar skaitant tema užkliuvo dėl oro užterštumo... kurie rajonai labiausiai užteršti, kurių (didžiūjų) gatvių kaiminystės reikėtų vengti?
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 03, 17:57)
Dar skaitant tema užkliuvo dėl oro užterštumo... kurie rajonai labiausiai užteršti, kurių (didžiūjų) gatvių kaiminystės reikėtų vengti?

Nueikit i www.kurgyvenu.lt, ten galima paziureti bendrai Vilniaus zemelapi, kaip paplites uzterstumas azoto dioksidu ar kietosiomis dalelemis. Arba atskirai prie kiekvieno pastato duoda apytiksle informacija, nes nemanau, kad prie kiekvieno busto butu ismatuota tarsa, tiketina labiau, kad paskaiciuota su kokia programa.

Ten ir sildymo kainas galesit palygint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 03 sausio 2013 - 17:12
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 03, 16:51)
Žinokit, jau nežinau kiek laiko ieškomės buto, bet vis nieko...
O dar kai ne vietiniai, tai bijome kur blogam rajone nusižiūrėti ir panašiai...

O ką galite apie Pilaitę pasakyti? rolleyes.gif

Mes jau irgi ilgokai ieškomės. Mums reikia 55-70 kv.m. Žiūrim įvairius variantus. Tiek butus, tiek kotedžus, namelius viskas remiasi į kainą ir vietos mielumą.

Apie Pilaitę nieko bloga negaliu pasakyt, aišku, irgi tolokai nuo miesto, pakraštys, bet Pilaitės prospektu man atrodo gana greit galima į miestą nuvažiuot. Beje, iškart už Pilaitės peri gandrai smile.gif

QUOTE(Joll@ @ 2013 01 03, 16:57)

Tai gal visos didžiosios - Ukmergės plentas, Geležinio vilko, Kalvarijų, Laisvės prospektas. Kitos pusės Vilniaus gatvių nelabai žinau.
Atsakyti
Mes irgi dairomėsį butus, namelius, kotedžus...
Vis suku galvą, ar žiūrėt naujų statybų, ar eit į senų su namo bendrija ir panašiai...

Žooo, galvos skausmas smile.gif
Atsakyti