Su Naujais, Mielieji! QUOTE(mititėja @ 2012 12 31, 21:49)
Iš kur ištraukėt, kad man pikta? Gal tai jums pikta, kad Viršuliškės neprestižinis rajonas. Aš tai nematau, ko pykt, ten negyvenu.
Įvedus Sporto gatvę (be numerių) rodo 2.8 km, kas vėl gi yra 200 metrų mažiau. Ir prie ko čia Sporto gatvė, esanti už puskilometrio nuo Žalgirio stadiono (lyg apie jį kalba buvo)?
Čia ne apie prestižą kalba eina, o apie rajonų gerumą. Man visiškai vienodai, kas prestižas, o kas ne
Žinokit, ne visi to prestižo vaikosi, o gyvenimo patogumo, kaip kad ne visi madų ir prekės ženklų. Gyvenu labai neprestižiniame rajone, sename blokiniame name, kuriame butai vos daugiau nei 100 k lt kainuoja. Gyvena čia tikrai ne vien pensininkai ir ne vien su mažiausiomis pajamomis, kai kurie net vaikus augindami mašinas naujas ar 2 metus pavažinėtas kas 3-5 metus keičia, vietoj to, kad į prestižinį rajoną išsikeltų
Tai Sporto gatvė čia neprestižinė jau? O Rinktinės gatvė su bendrabučiais prestižinė?
Jei dėl tų 200 m problema, tai galima surasti tašką iš Viršuliškių, kad ir būtų lygiai 2.8 km
Ir išvis man gaila šitos temos, nes Jūs kiek pastebiu, kiekvieno nuomonę norit permušt, pakeist ir pan. Tai Jums šiaurinė pusė geriausia, ir kitiems kitokia ir negali būti, tai Lazdynų Versmės gimnazija nieko gero neduoda Lazdynams (nors jei žmogus apie ją girdėjęs, gyvendamas kitame rajone, tai jau sakyčiau, kažkas tokio), tai dabar atstumas iš Viršuliškių pėsčiomis per trumpas iki Gedimino pr...