Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai, gatvės

QUOTE(JonVytė @ 2012 12 21, 18:08)
o ka galvojate apie sia vieta ir si pasiulyma?

http://www.aruodas.l...rajone-2-341106

Kas idomiausia kad Pavilnys ivardintas kaip Vilniaus mikrorajonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 12 26, 10:21)
Kas idomiausia kad Pavilnys ivardintas kaip Vilniaus mikrorajonas biggrin.gif

O kas čia įdomaus? bigsmile.gif
Tai yra Vilniaus mikrorajonas, esantis šalia Markučių ir Rasų. kas jus stebina. Iki centro arčiau negu iš Jeruzalės, Fabijoniškių ar Baltupių, juo labiau Bajorų kalvų. Mažo aukštingumo, daugiausiai individualių namų rajonas, apsuptas regioninio parko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 26 gruodžio 2012 - 13:22
QUOTE(Sunute @ 2012 12 26, 14:18)
O kas čia įdomaus? bigsmile.gif
Tai yra Vilniaus mikrorajonas, esantis šalia Markučių ir Rasų. kas jus stebina. Iki centro arčiau negu iš Jeruzalės, Fabijoniškių ar Baltupių, juo labiau Bajorų kalvų. Mažo aukštingumo, daugiausiai individualių namų rajonas, apsuptas regioninio parko.

as irgi pirmai norejau paklausti kas ten kai tokio idomaus doh.gif biggrin.gif ot zmoniu buna doh.gif
zodziu vaziuosim mes ta pavilni apziuret po nauju, jei sakot, kad viskas taip arti, tai tikrai verta pasidometi, nes dabar gyvenam irgi nepertoliausiai nuo Kauno centro, gal 9 km iki senamiescio, nu bet susisiekimas doh.gif vidury lauku esam doh.gif va kai uzsninga, uzpusto, tai as su savo masina ir mazu vaiku niekaip neisvaziuoju, nes niekas nei kasa nei valo keliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2012 12 26, 15:00)
jei sakot, kad viskas taip arti, tai tikrai verta pasidometi,

Esminis klausimas - o šalia ko jums turi būti arti? Kuriam rajone darbai?

Tarkim, Pavilnio mokykla ir darželis nėra labai gerai vertinami, tai turėkit omenyje, kad vaikus turėsit vežioti (mokyklon, daržan).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 gruodžio 2012 - 22:21
atsakant į temos klausimą, tai nemanau, kad yra ir gerų ir blogų rajonų. reikia žiūrėti smulkesniais gabaliukais biggrin.gif
aš pvz Justiniškėse gyvenu, nelabai geidžiamas rajonas, bet aš visai neblogam rajono plotely gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
Tai viskas priklauso no to, kur darbas, kur vaikų mokyklos etc.
Kokia prasmė ieškotis būsto arti, pvz., Senamiesčio, jei ten nieko neplanuojama daryti?

Atsakyti
Jei ieškoma namo, tai iš neblogų rajonų dar yra ir Rokantiškės, Verkiai, Santariškės, Antakalnio galas, Nemenčinės plento pradžia.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 12 26, 22:37)
atsakant į temos klausimą, tai nemanau, kad yra ir gerų ir blogų rajonų. reikia žiūrėti smulkesniais gabaliukais  biggrin.gif
aš pvz Justiniškėse gyvenu, nelabai geidžiamas rajonas, bet aš visai neblogam rajono plotely gyvenu  biggrin.gif

Būtent drinks_cheers.gif . Tas pats su visuotinai pasmerktais Naujininkais smile.gif. Ten tokių vietelių yra...
Atsakyti
Keista pasirode todel kad Pavilnys yra Vilniaus priemiestis, yra sioks toks skirtumas, bet ko taip nervuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 12 27, 10:58)
Keista pasirode todel kad Pavilnys yra Vilniaus priemiestis, yra sioks toks skirtumas, bet ko taip nervuotis biggrin.gif

Priemiestis yra ir Antakalnis smile.gif, ir Naujininkai smile.gif. Skaitykit Žmuidzinavičiaus autobiografiją ar Vileišio raštus smile.gif.
Juridiškai Pavilnys - miesto mikrorajonas, o faktiškai mažiau "priemiestiškas" negu Fabijoniškės ar Lazdynai ir Žemieji Paneriai.

Keistas Jūsų mąstymas...
Nepagrįsti burčiojimai erzina...
Atsakyti
mano nuomone, geriausias rajonas yra Antakalnis. ypac pabaiga jo. man patinka aiskios jo ribos - vienoj pusej upe, kitoj pusej miskas. iskart galima isvaziuoti uz miesto (o per nemencine i moletu plenta) pagrybaut, prie ezeru pagulet, Nery pazvejot.
labai geras susisiekimas viesuoju transportu, centras ranka paduot, zirmunai cia pat per silo tilta arba per valakampiu tilta. prie Olandu ziedo, Antakalnio pradzioj, Dvariono mokykla, Ciurlionke. per Olandu zieda greitai oro uostas pasiekiamas.
zalias rajonas, idomaus reljefo - kalnuotas. ziema pilna kur slidinet, su rogem vazinet.
aisku, didziausia problema yra rytiniai kamsciai antakalnio gatve. bet, pvz., sventine diena gatve pustuste, nakti irgi. kas dirba ne iprastu 8-17 val. laiku kamsciai problemu nekelia. gan saugi gatve, nebera nereguliuojamu pesciuju pereju, visur sviesoforai. ir vienintele rajone triuksminga gatve - visos kitos gatves tylios ramios.
yra bent dvi vidurines mokyklos, taigi jau iskart didelis pliusas pries koki, tarkim, Pavilni. tiesa, jei klaustumete mano nuomones, tai Dauksos mokykla yra geresne nei Antakalnio biggrin.gif siaip nera kazkoks stebuklas, bet tai normali vidurine mokykla, tikrai pilna prastesniu mokyklu.
yra daug prekybos centru, turgelis, milijonas vaistiniu ir 'humanu'. tiesa, didziuliu prekybcentriu nera, bet cia pat yra Zirmunai su Hiper rimi, Senukais, banginiais, ogmios miestu, siaures miesteliu ir tt ir pan. ozas, akropolis, siemens arena irgi visiskai arti. be to kasdien apsipirkt, mano nuomone, tikrai geriau mazesnese parduotuvese - maziau vaiksciojimo, o ir pagundu maziau prisipirkt neplanuotai biggrin.gif
zodziu, geras rajonas ir vaikams, ir vairuojantiems, ir nevairuojantiems. svarbiausia, kad jame gyvenant nera gyvybiskai butina masina (kaip, pvz, pavilny, santariskese, balsiuose)
o ispudingu vietu gyventi cia i valias. yra tokiu vieteliu, kad ohoho. pvz., man labai nuostabios Sruogos, Medziotoju, Naujakuriu gatves, Oginskio, Tvereciaus ir Lentupio. Zirgo gatve turi idomiu namu (ir ta naujaji ispudinga daugiaauksti), Kankliu gatve uzslepta kalnuose miskuose, Svyturio gatves virsus pamiskeje. Gatves aplink Antakalnio kapines is viso kazkas nerealaus, plius su Sapiegu paveldu. turint kalna pinigu galima nuosava nama isigyt geroj vietoj, turint mazesni kalna, grazioj vietoj butuka. yra ir naujos statybos daugiabuciu.
tiems, kurie renkasi kur gyvent (pvz., Jonvyte), siulau pasivazineti, paklaidzioti po Antakalni. tikrai pamatysit namu, kurie uz sirdies tiesiog griebia biggrin.gif galima dar google maps pasiziuret kaip palydovinis vaizdas atrodo - kai kurios gatves tiesiog miske.
o, beje, Antakalnio poliklinikos 10 aukste veikia kavine, pro kurios langus puse Antakalnio matosi.
tokia mano ode Antakalniui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 12 27, 13:37)
Priemiestis yra ir Antakalnis smile.gif, ir Naujininkai smile.gif. Skaitykit Žmuidzinavičiaus autobiografiją ar Vileišio raštus smile.gif.
Juridiškai Pavilnys - miesto mikrorajonas, o faktiškai mažiau "priemiestiškas" negu Fabijoniškės ar Lazdynai ir Žemieji Paneriai.

Keistas Jūsų mąstymas...
Nepagrįsti burčiojimai erzina...

Nesierzinkit del manes (nebent kazkas kito jus zeidzia).
Antakalnis yra mikrorajonas.
Naujininkai yra mikrorajonas.
Pavilnys yra Vilniaus priemiestis.
http://www.butaiviln...amaji-rajona-2/
Atsakyti