Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Simonyte @ 2012 03 31, 21:17)
Aciu  4u.gif  4u.gif Truksta dar vieno...

užskaityta
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 31, 22:26)
užskaityta

Aciu 4u.gif Liko WB... smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Maggie, man patinka tai, ką tu darai smile.gif

rG, super auto! Woww!

airv, poreles portretas neuzkabino, o mergina ir nude tai lb fainai.

Zirze, patinka mergina, patinka šviesa wink.gif

Jlclove kaktusas koks fainas bigsmile.gif

Gotte, nude wb wub.gif

Chiquitka, žinok neatsiziuriu aš to asiliuko! Nu toks fainas! Apie arklį nebesikartosiu smile.gif bet asilas fainuolis, dar nemačiau tokio faino asilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonyte @ 2012 03 31, 23:09)

Gerai smile.gif
Atsakyti
noisy-B, Eve, GiedreB, jlclove, kristalines,
Aciu uz komentarus ir kritika. Labai pralinksmono apie dvigalvi asiliuka ir asiliuka, kuris svajuojo tapti arkliu biggrin.gif thumbup.gif Pati norejau padaryt vieno asiliuko nuotrauka, bet tas nesveikai draugiskas arklys, kiekviena karta kai bandziau is arciau lindo i kadra, arba tiesiai i objektyva biggrin.gif O asiliukas toks ramus ir liudnas arklio pastumdelis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 03 31, 19:19)
Savaitgaliui. Irgi kritikai smile.gif

Graži visa serija, įspūdinga šviesa thumbup.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 31, 20:32)
Atnesu asiliuka  blush2.gif  Komentarai, kritika, patarimai laukiami.

Asiliukas labai simpatiškas ir man visai patinka j/b 4u.gif Tik ta arklio galva tai tikrai nelabai g.gif , gal ja būtų galima nuklonuoti g.gif

O aš, po ilgos pertraukos, bandžiau pažaisti su šviesa. Naudojau blykstę, nes kitaip veidukas labai tamsus išėjo. Bet tikriausiai, fotografuojant prieš saulę, reikėtų naudoti reflektorių, ar ne?... g.gif

user posted image

Flickr'e dar kelios foto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 01 balandžio 2012 - 05:56
QUOTE(DEEN* @ 2012 03 30, 11:33)
thumbup.gif atsinaujinai , pamenu tavo pirmas foto  smile.gif

geriau ne neprisimink schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 30, 15:37)

Zirzė -> Fainai wink.gif Aš vis ieškojau, kaip įdėti tą foto, kad būtų pati pirma, nu, kai užeini į blogą, pas kai kuriuos keičia foto, bet matyt kažką čia programuoti reikia, tiesa?

QUOTE(neiste @ 2012 03 30, 17:07)
Man irgi idomu. As net tos pagrindines pirmos foto nemoku uzdet doh.gif

prie dizaino tvarkymo, ikelti reikia foto virsuje, nepamenu kaip ten vadinasi, pavadinimas ar kazkas pan rolleyes.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 03 30, 20:07)
Sveikos
drinks_cheers.gif sveikinu, saunuole  smile.gif

dekui rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2012 03 30, 20:17)
O čia mano
Photo Autobiography 2012-13/52
no time

labai fainas auto

QUOTE(airv @ 2012 03 31, 15:49)
Savaitgaliui. Irgi kritikai smile.gif]

sioji nuotrauka ir man skaniausia, ypac tie dryziukai ant a\uzpakaliuko ir koju smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 31, 17:02)
Atnesu asiliuka  blush2.gif

arklys tikrai maiso, bet asiliukas man fainuolis toks, ir JB patinka smile.gif

QUOTE(paluri @ 2012 04 01, 06:55)

O aš, po ilgos pertraukos......

nuotrauka reikalaujanti kontrasto smile.gif ir tas pasvirimas vercia galva pasukti kairen- tiesinciau smile.gif

o as po vestuviu pirmuju, dievuleliau, nors ir to laiko buvo daug, bet ne viska suziurejau, kaip pirmas lartas, nespedavau ivykiams uzbegti pries akis, atfotkinau 12val, jauciuosi, kolkas, negyva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 01, 12:13)

o as po vestuviu pirmuju, dievuleliau, nors ir to laiko buvo daug, bet ne viska suziurejau, kaip pirmas lartas, nespedavau ivykiams uzbegti pries akis, atfotkinau 12val, jauciuosi, kolkas, negyva rolleyes.gif

4u.gif 4u.gif uj įsivaizduoju kaip buvo įtempta... Kada parodysi rezultatą? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 04 01, 06:55)
O aš, po ilgos pertraukos, bandžiau pažaisti su šviesa. Naudojau blykstę, nes kitaip veidukas labai tamsus išėjo. Bet tikriausiai, fotografuojant prieš saulę, reikėtų naudoti reflektorių, ar ne?...  g.gif

http://farm8.staticf...72b8063dd_z.jpg

Flickr'e dar kelios foto  blush2.gif

Visai gražiai žiūrisi wink.gif prie kažko norisi kabintis bet niekaip neįžiūriu į ką hihihi.gif ax.gif
Atsakyti
Labas!
Bais patiko rG ir Magdos autoportretai!Liuksiniai! rG is vis seseliai idealiai gula.Well done!

O as penktadieni turejau siokia tokia, pirmaja gyvenime fotosesija! Susivariau kaip reikiant, nes visur naudojau maza F doh.gif vat ka reiskia, kai ilgai nefotkinau doh.gif thanks kazkam, kad ne uz piniga, o savo malonumui, pasibandimui fotkinti svetima zmogu ax.gif
Neapsisprendziu kuris geriau, ar su daugiau kontrasto, ar su maziau g.gif padekit apsispresti,prasau.

va cia su maziau kontrasto
user posted image

su daugiau:

user posted image

ir kuri spalvota?
Si?

user posted image

Ar si?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 01, 11:13)

oje...įsivaizduoju, kad nelengva buvo ax.gif lauksim rezultato labai.. bigsmile.gif

aš čia UK per savo pirmas vestuves (antros gyvenime) kai fotografavau tai irgi pergyvenau, nes reikėjo vien angliškai kalbėti ir kažkaip nors kalbą moki, bet fotografuoti nelengva, nes ne visad surasdavau žodžius, ką sakyti, kai žmonės pozuoja...kažkaip atrodo kai nepratusi, kad skamba kvailai..."well done", "good", lovely" biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif uhhh..sunku buvo..
ir po to bijojau redagavimo, nes jaunasis buvo juodaodis, tai atrodė, kad dėsiu kontrasto daugiau, tai jis pavirs nuodėguliu lotuliukas.gif tai visas foto redaguodama praktiškai žiūrėjau vien tas vyras kaip atrodo biggrin.gif o pagal jį jau jaunąją "derinau" biggrin.gif

pandre, iš nespalvotų nuotraukų man geriau ta kontrastingoji, bet kad oda tuomet žiauriai šviesi... g.gif nepatinka man tos išlaužytos gėlės schmoll.gif aš pamenu ar tik ne SBM man yra sakiusi, kad geltona spalva nuotraukose negražiai atrodo...žiedai gėlių...kad sunku redaguoti...kažkodėl įsiminiau ir nuo to karto vis dėmesį atkreipdavau į tai...ir iš tiesų...sunkokai su tais geltonais žiedais...privengiu aš jų, nes esu "nusvilus" šitam reikale...ir pati atkreipk dėmesį...narcizo žiedelio struktūra sunkiau įžiūrima, atskiri lapeliai...

aš laukiu šiandien identiškų dvynukių, gimusių kovo 8-ąją bigsmile.gif wub.gif ir bijau...kad nesusitvarkysiu... blush2.gif
Atsakyti
Laba,

keliu 5 ND 1 dali (naturalus apsvietimas):

AUTO

user posted image

CLOUDY

user posted image

CUSTOM

user posted image
Atsakyti
pandre -> Visiškai pritariu gottei smile.gif
Atsakyti