Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 04 17, 17:27)
O maija nėščia?

Nea biggrin.gif Ir dar nenorėčiau tokia būt biggrin.gif

Kažkaip labai norėčiau tą foto pakeisti į kokią paprastą, ne auto smile.gif Bet bijau velnių gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 04 16, 20:16)
Obuolių magija:

Tekstura nelabai patiko 4u.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 04 16, 20:26)
15/52
"Yes I know"

Man si karta ir tik laikrodis patiko smile.gif Bet jauciasi, kad ta foto turi kazkoki preteksta tau zinoma ir kazka sakanti.
QUOTE(jlclove @ 2012 04 16, 22:01)
kad taip nuobodu nebutu, ikeliu for fun 'antytes kasdienybe' biggrin.gif

Smagiausia apatine kairei thumbup.gif
QUOTE(maija @ 2012 04 16, 23:02)
Sveikutės, šiandien (oi, jau vakar) buvo dukriuko gimtadienis smile.gif Kaip tyčia susirgom, tai mūsų šventė buvo su temperatūra ir akyčiu uždegimu, bet vis tiek pasilinksminom biggrin.gif

Labai smagi fs, koliazo trecioji nuotrauka labai patiko. Tave sirdingai su Gimtadieniu ir linkiu daugiau pasitikejimo savo moterisku groziu 4u.gif Lauksiu nauju autoportretu mirksiukas.gif

Aciu labai, kas mano valtele pastebejot ir labai smagu, kad patiko. smile.gif Apakinta spalvu net horizonto nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 04 17, 13:40)
užsirašykit tai ir po metų paskaitykit, be to, būtinai susiraskit foto, kurių kritikos Jūs šiandien nesuprantat..smile.gif

kad ten ne kritika. O fakta, kad nesupratau prisiminsiu ir be uzsirasymo. Juk tobulejam, viliuos, ypac su jumis, tobulejam.
Atsakyti
Beveik traktoristas, stovi štai toks prie mano lango, tik čia sunkvėžimas ar kažkas į jį panašaus biggrin.gif
Pagrindinis vaiko žaislas smile.gif Lygiai metai ir 7mėn

user posted image

user posted image

nelabai suprantu, kodėl pradėjo taip lįsti lauk triukšmai prie ISO 400... [canon 550d], kaip pas kitas merginas, kurios turi šiuos aparatus?
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 04 17, 11:53)
Kažkokia nesamonė. Nors  proginių nelinkus kritikuoti, norisi žmogų pasveikinti ir palinkėti skrydžio. Tačiau leidžiu sau prie Tavęs priekabiauti, nes nu gaila žiūrėt, kai dedi tokias nesamones. Esi daili , graži moteris, tai kam čia rodyt tokias baisybes. Nėščia , tamsioj palatoj pro rytą šampę geri. Laukiu šviesaus gražaus autoportreto, su seksualiais naktinukais ir plačia šypsena  biggrin.gif 
Šiaip jau gero ir smagaus tortadienio, daug juoko ir šampano, na ir , kad galvos ryt neskaudėtų. Sveikinimai  jums abiems 4u.gif

thumbup.gif Erika, tu šaunuolė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 04 17, 13:40)
užsirašykit tai ir po metų paskaitykit, be to, būtinai susiraskit foto, kurių kritikos Jūs šiandien nesuprantat..smile.gif

thumbup.gif
aš taip ir dariau ir akivaizdžiai matau, kad buvo teisios čia esančios senbuvės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 04 17, 17:44)
man rods kad ne...tik su nėštuminiu chalatu auto pasidrė  g.gif  ax.gif

pas mane irgi niūruma...vaikai serga, aš susivėlus ir pikta bobela... doh.gif

lotuliukas.gif čia aš sakiau, kad tokį gavau dovanų nuo mamos, kai buvau nėščia lotuliukas.gif
Atsakyti
As truputi ilisiu i jusu gretas, noreciau nuomones, kaip jum ziurisi sita manipuliacija? g.gif Prastokai, o gal neblogai?

Buciau dekinga uz nuomones smile.gif

Dedu nuorodas tik. Du variantai

http://www.part.lt/i...ef054ede692.jpg
http://www.part.lt/i...fc96c6d7879.jpg
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 04 17, 20:35)
As truputi ilisiu i jusu gretas, noreciau nuomones, kaip jum ziurisi sita manipuliacija?  g.gif  Prastokai, o gal neblogai?

Juokingai, soriukas biggrin.gif
Atsakyti
rodau 14/52
dar skoloj esu lyg 2 projekto nuotraukas, ir zaidimo antrojo rato nuotrauka...sia savaite bandysiu viska atsiskaityt ax.gif

"Dvi damutės''

user posted image
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 17, 20:29)
Pagrindinis vaiko žaislas smile.gif Lygiai metai ir 7mėn

pirmoji labai faina, ir triuksmai nemaiso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 04 17, 21:35)
As truputi ilisiu i jusu gretas, noreciau nuomones, kaip jum ziurisi sita manipuliacija?  g.gif  Prastokai, o gal neblogai?

Dedu nuorodas tik. Du variantai

Prastokai sakyčiau wub.gif
Atsakyti

Kaip Gariūnų "adadas".
Atsakyti

siaubas .. labai nekokybiškai padaryta, tep liap smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 04 17, 21:21)
Kaip Gariūnų "adadas".

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 04 17, 21:21)
Kaip Gariūnų "adadas".