Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 12, 01:45)

Ir naujoku kazkaip stipriai sumazejo  g.gif Niekas nebenori i sekta? g.gif biggrin.gif
Atnesu Auto, padekit apsisprest kuris variantas geriau atrodo. Kritika kaip visada labai laukiama, rezkit skaudizia tiesa biggrin.gif

O cia savaitgali buvau oro balionu fiestoj (kurioj oro balionu nelabai pamaciau, nes oras labai prastas buvo), tai pagavau Ugnine Moteri  biggrin.gif

Ugninė moteris liuks thumbup.gif ir matau tą gražią, užpakalio niekaip nesimato biggrin.gif
Auto šiaip būtų gražu, tik kažkaip kontrasto gal daugoka, akys net mirga ir kur skrybėlės kraštukas tiek kaklu man atrodo, lyg pjauna kaklą.

QUOTE(Rico @ 2012 04 14, 12:06)
Jei turesit laiko lauksiu kritikos Flickre (ne cia)  4u.gif

http://www.flickr.co...57629812664819/
Draugai mato, lyg visas jus turiu, jei ka, rasykit.

nerodo man, rašo privatu.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 04 15, 19:37)
Laba, keista, sedžiu prie kompiuterio ir nieko neveikiu, kai paksutines kelias sav. išvis niekam laikp neradau, nes naujas darbas-nauja veikla,galva prikimšta visko ko reik i rnereik
Ugninė moteris labai patiko bigsmile.gif
aš neturiu, juratike13 bigsmile.gif

Laukiu kritikos
http://farm8.staticf...37244f4f8_z.jpg[/img]

mėlynuoja ir man stipriai akių obuoliai, oda šiek tiek įgavusi negerą atspalvį smile.gif Suknelė tai jo, šviesiai ružava smile.gif Vis dėlto šiltinčiau spalvas smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif Kazkas sugedo, negaliu ijungti LT raidziu, todel labai labai atsiprasau uz sveplavima....
as irgi zibuokliavau siandien, tiek zibuokliu senai nemaciau- taip grazu buvo, kad kelius praklupojau, kelnes suzybuokliavau biggrin.gif
Pasirodau, nes man grazu nerealiai, labai noreciau nuomoniu, jei ka, nusodinkit drasiai smile.gif
user posted image

user posted image

Daugiau Flickre
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreB: 15 balandžio 2012 - 22:06
QUOTE(GiedreB @ 2012 04 16, 00:06)

Neidomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 04 15, 23:06)
sveikos smile.gif Kazkas sugedo, negaliu ijungti LT raidziu, todel labai labai atsiprasau uz sveplavima....
as irgi zibuokliavau siandien, tiek zibuokliu senai nemaciau- taip grazu buvo, kad kelius praklupojau, kelnes suzybuokliavau biggrin.gif
Pasirodau, nes man grazu nerealiai, labai  noreciau nuomoniu, jei ka, nusodinkit drasiai smile.gif

Pirmoje man nereikia to lapo. Negražus jis, neišvaizdus. smile.gif O antroje patinka šviesa, išryškinti plaukeliai ant kotelio. Bet tik tiek. Šiaip paprasti, įprasti kadrai. smile.gif
Atsakyti
supratau, dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 04 16, 08:49)
supratau, dekui smile.gif

padaryk juodai balta, uzdek kontrasto ir bus menas smile.gif
o siaip antra visai nieko, tik zaicas be rysio smile.gif
Atsakyti
Double expo - i juosta

Parejo mano juostinuko uzuolaideles doh.gif , daug kadru neisejo, bet rodau vis tiek:

Kike + O la la la

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau Flickr

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 16, 11:06)
o siaip antra visai nieko, tik zaicas be rysio smile.gif

cha, o aš zuikių fanėsmile.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 04 16, 13:02)
Double expo - i juosta

įdomiai, ypač kūdikis su užrašu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 04 15, 18:22)
Ugninė moteris liuks  thumbup.gif ir matau tą gražią, užpakalio niekaip nesimato biggrin.gif

Aciu, uz nuomone smile.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 15, 19:53)
mėlynuoja ir man stipriai akių obuoliai, oda šiek tiek įgavusi negerą atspalvį smile.gif Suknelė tai jo, šviesiai ružava smile.gif Vis dėlto šiltinčiau spalvas smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(GiedreB @ 2012 04 15, 21:06)
Pasirodau, nes man grazu nerealiai, labai  noreciau nuomoniu, jei ka, nusodinkit drasiai smile.gif
Daugiau Flickre

Nuotraukos paprastos, matytos. Bet geles grazios smile.gif
QUOTE(o la la la @ 2012 04 16, 11:02)
Double expo - i juosta
Parejo mano juostinuko uzuolaideles doh.gif , daug kadru neisejo, bet rodau vis tiek:

Uzuojauta 4u.gif Antra pralinksmino kaip reikalas, trecia patiko smile.gif

Atnesu viena is vakarikscio pasivaiksciojimo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 16 balandžio 2012 - 15:48
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 16, 16:35)

Atnesu viena is vakarikscio pasivaiksciojimo

wow, kokia grazuma wub.gif kokios spalvos
Atsakyti
O apia valtelę norėjau efoto jau rašyti, pakrypęs horizontas. smile.gif
Atsakyti