Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 04 14, 11:57)
nematau aš smile.gif noisy-B

Pridejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 14 balandžio 2012 - 14:04
Sveikos smile.gif Noriu Zirzę pasveikint su šaunia pradžia 4u.gif

Labai patiko ugninė moteris wub.gif

Aš laiko pastaruoju metu neturiu paimt fotikui į rankas verysad.gif Šiandien bandžiau kažką išspaust,bet eilinį kartą iš kelesdešimt kadrų-nieko gero schmoll.gif Taigi,reiktų kritikos,patarimų 4u.gif

Norėjau kažkaip apkirpti,bet neapsisprendžiu kaip unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2012 04 14, 11:06)
Jei turesit laiko lauksiu kritikos Flickre (ne cia)  4u.gif

http://www.flickr.co...57629812664819/
Draugai mato, lyg visas jus turiu, jei ka, rasykit.

man irgi nerodo ax.gif as Ainoa_

Urte
, pirmoji, tai man isvis ne
o antra daug geresne, nei pirma, bet nu labai tas adidas kliuna smile.gif

imetu ir as viena koliaziuka, su vaiku saldinom niuria diena smile.gif zinau, kad vaikas visose nukapotas, bet mazam kambary cia bandziau sienom lipt su 50tuku
user posted image
Dar pora cia, jei kam idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 04 14, 14:53)
Labai patiko ugninė moteris wub.gif
Norėjau kažkaip apkirpti,bet neapsisprendžiu kaip unsure.gif

Pirmos tai nelabai ir gelbeciau, nes man labai tas zaislo uzpakalis visa vaizda gadina. Antra seimos albumui visai nieko, kirpciau lauk adidasa ir dar kazka su spalvom pridirbai, ant maikes labai matos mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 04 14, 15:35)
man irgi nerodo  ax.gif as Ainoa_

Urte
, pirmoji, tai man isvis ne
o antra daug geresne, nei pirma, bet nu labai tas adidas kliuna  smile.gif

imetu ir as viena koliaziuka, su vaiku saldinom niuria diena smile.gif zinau, kad vaikas visose nukapotas, bet mazam kambary cia bandziau sienom lipt su 50tuku

Nuotaikingas koliaziukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis
Ateinu su pora foto, labai buciau dekinga uz patarimus ir kritika 4u.gif

user posted image

Del sio koliazo nesu tikra -ar reiketu tiesint pirmaja foto, jei vaikas ant nuokalnes tupi g.gif
Dar to augancio medzio ir galvos nesiziurejau, nuklonuot kolkas nemoku doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 14, 22:53)
Labas vakarelis
Ateinu su pora foto, labai buciau dekinga uz patarimus ir kritika  4u.gif

Šiandien ir aš žybuokliavau miške su kleckium netoli namų, ale niekaip nesugalvojau, kaip nufotografuoti įdomiau, tai ir likau be kadrų smile.gif nors kaip gražu - mėlynuoja viskas, ba, seniai nemačius buvau tokio grožio smile.gif
Apie tavuosius - na, paprasti, daug kartų matyti 4u.gif tik nesupyk, pati todėl ir likau be kadrų blush2.gif pirmame per daug dešinės man, juoda žemė nepuošia smile.gif kirpčiau viršaus ir dešinės tikrai smile.gif Koliaže atrodo, kad griūna, nors jei realybėj taip buvo, tai nežinau kaip čia pasakyti, aš tai tiesinčiau. Vaikis nepatogiai tupi, žiūri į rankytes taip gražiai, o nesimato, ką jis laiko, atrodo, kad tuščios jos. Labai patiko vaiko tapučiai thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
noisy -B, aciu uz patarimus 4u.gif Ir turbut visoms tavo pasakytoms mintims pritariu, eilinis buitiakas. O i koliaza kuo labiau ziuriu, tuo labiau man jis nesiziuri schmoll.gif

Labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 14 balandžio 2012 - 22:41
QUOTE(urte484 @ 2012 04 14, 20:23)
Aš laiko pastaruoju metu neturiu paimt fotikui į rankas verysad.gif Šiandien bandžiau kažką išspaust,bet eilinį kartą iš kelesdešimt kadrų-nieko gero schmoll.gif Taigi,reiktų kritikos,patarimų 4u.gif

Pirmoji tai ne schmoll.gif , tiek žaislas, tiek ventiliatorius trukdo...

Dėl antrosios pilnai sutinku su chiquitka smile.gif

Ainoa - man koliažas patinka 4u.gif

Vakar šiek tiek pafotografavau mieste blush2.gif

user posted image

Daugiau flickr'e

Atsakyti
Laba, keista, sedžiu prie kompiuterio ir nieko neveikiu, kai paksutines kelias sav. išvis niekam laikp neradau, nes naujas darbas-nauja veikla,galva prikimšta visko ko reik i rnereik

Ugninė moteris labai patiko bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2012 04 14, 11:06)

Draugai mato, lyg visas jus turiu, jei ka, rasykit.

aš neturiu, juratike13 bigsmile.gif

Laukiu kritikos
user posted image
Atsakyti
juratike13, man stipriai melynuoja (tiksliau violetinuoja) sita grazi mergyte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 15 balandžio 2012 - 18:56
Nesuprantu, mano kompiuteris turbut kitaip spalvas rodo, nes suknele švelniai rozine, man tokią ir rodo...tik akių baltymai kiek mėlynuoja, bet aš jų ir nebalinau, foto kiek pašviesinau ir vos kontrasto uždėjau
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 04 15, 19:00)
Nesuprantu, mano kompiuteris turbut kitaip spalvas rodo, nes suknele švelniai rozine, man tokią ir rodo...tik akių baltymai kiek mėlynuoja, bet aš jų ir nebalinau, foto kiek pašviesinau ir vos kontrasto uždėjau

Tai gal cia maniskis su spalvom grybauja? g.gif nes man mergytes lupos net violetines
Atsakyti