Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kažkokia tema apmirus...norisi senikių mūsų...darbų paveizėt, aūū...kur esat??????? ax.gif

Eve, man gal ne tiek koja kliūna, nors aš būčiau ieškojusi kitokios pozos, bet mergina atrodo lyg suspausta/pranykusi tarp tų visų mūrų sienų... norisi kitokios diafragmos, kad labiau sulietas būtų antras planas, norisi ją tarsi ištraukti į regėjimo lauką, kad pirmas žvilgsnis kristų į modelį ir aplinka jo nepasiglemžtų 4u.gif

Karmon, ND gerai 4u.gif

Zirze, dėl odos redagavimo, tai aš gal spręsčiau problemą blurindama švelniai, nes su klonavimais/spot healingais sunku didesnius plotus sutvarkyti. Pasižiūrėk gal youtubvej filmukų dėl; probleminės odos redagavimo, kartais išties paprastų variantų pasiūlo ten mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas,

Karmon, ND gerai
Zirze geras startas
Dar ugninė nuotrauka patiko 4u.gif
Grįžom po atostogų iš lietingos Katalonijos. Įspūdžių ir foto galybė. Žiūrinėju, tvarkau, noriu atgal, nors ir lynojo...Rodau nuotraukų, kad visai be vaizdo neateičiau. Kritikuoti leidžiu (bile yra ką blush2.gif ) Turėjau tik kitinį objektyvą, bet kelionėse jis man visai patinka.
user posted image
daugiau čia pasidairykit kam smalsu
Atsakyti
Sutinku norisi labiau paplauto fono, bet vat neišnaudojau zoom'o pilno tai... biggrin.gif
Dėkoju už atsakymus, o kaip spalva veido ir pan, geriau šį kartą gal bent truputį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 04 13, 20:09)
Sutinku norisi labiau paplauto fono, bet vat neišnaudojau zoom'o pilno tai... biggrin.gif
Dėkoju už atsakymus, o kaip spalva veido ir pan, geriau šį kartą gal bent truputį? ax.gif

aš šviesinčiau foto, bet čia gal jau skonio dalykas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, merdžinos smile.gif

jokubaite -> peržiūrėjau visas foto, kažkaip niekas neužkabino, labai tamsios, niūros tokios, suprantu, kad toks oras, bet nesijaučia man dvasia blush2.gif įtariu, kad tikrai įspūdinga kelionė buvo ir tau tos nuotraukos kažką reiškia wink.gif

Eve... -> nepatinka smile.gif nepatinka nei poza, nei fonas, nei spalvos, o dar tas laikrodis ant megztinio... mergina tai graži smile.gif

Zirzė -> Vaj, sveikinimai ir iš mano pusės, faina, susitvarkei, jau rami širdis matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmon @ 2012 04 13, 19:59)
bandau dar karta su ND 1.

aš tai linkusi užskaityti.
Sekančiam kartui patarimas, nedėliok daiktų ant palangės. Na nebent mokėtum juos kaip nors gražiai parodyti visame tame fone. Ir šįkart tarkim kraštelis juoduoja. Būtų pms pasiūlyčiau perdaryti, bet vat gera diena buvo smile.gif tai lėk kitų nd daryti.
Atsakyti
QUOTE(Karmon @ 2012 04 13, 19:59)
bandau dar karta su ND 1.

puikiai.
(anos buvo perexponuotos, sios ciut per tamsios, nu cia jei jau laaabai kabinetis, bet atltiktas ND gerai. laukiam nauju).
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 04 13, 23:02)
aš tai linkusi užskaityti.
Sekančiam kartui patarimas, nedėliok daiktų ant palangės. Na nebent mokėtum juos kaip nors gražiai parodyti visame tame fone. Ir šįkart tarkim kraštelis juoduoja. Būtų pms pasiūlyčiau perdaryti, bet vat gera diena buvo  smile.gif tai lėk kitų nd daryti.

QUOTE(Maggie @ 2012 04 13, 23:05)
puikiai.
(anos buvo perexponuotos, sios ciut per tamsios, nu cia jei jau laaabai kabinetis, bet atltiktas ND gerai. laukiam nauju).

Aciu dar karta uz pastaba 4u.gif viska dedu i galva biggrin.gif tik atrasiu laisva minute ir darysiu kitus namu darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 04 13, 19:50)
Kažkokia tema apmirus...norisi senikių mūsų...darbų paveizėt, aūū...kur esat??????? ax.gif

Flickre rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 04 14, 01:51)

yep.
Atsakyti
Jei turesit laiko lauksiu kritikos Flickre (ne cia) 4u.gif

http://www.flickr.co...57629812664819/
Draugai mato, lyg visas jus turiu, jei ka, rasykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 14 balandžio 2012 - 11:08
QUOTE(Rico @ 2012 04 14, 12:06)
Jei turesit laiko lauksiu kritikos Flickre (ne cia)  4u.gif

http://www.flickr.co...57629812664819/
Draugai mato, lyg visas jus turiu, jei ka, rasykit.

nematau aš smile.gif noisy-B
Atsakyti