Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zirze, man šviestuvas trukdo smile.gif vagia dėmesį. čia pirmasis vestuvių fotografavimas, ar ne? smile.gif šaunuolė! daug kadrų padarei? mano itališkai lietuviškos vestuvės buvo atidėtos gegužę, tai nežinaaaaauuu, koks tas nuotraukų kiekis turi būt smile.gif tarėmės tik ką turėčiau įamžint, visa kita - mano pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 13 balandžio 2012 - 15:48
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 13, 13:56)
sveikos smile.gif
jeigu kam idomu
savedsettings=6927449290#photo6927449290]Dar keletas čia[/url]

Nu saunuole 4u.gif Man tik vienoj nuotraukoj siek tiek uzkliuvo nuotakos veido oda, ten kur ji ant lovos guli, norejau pazymet, bet neleidzia. Bet siaip manau pora bus laiminga gavus tas nuotraukas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 13 balandžio 2012 - 15:41
QUOTE(je t'aime @ 2012 04 13, 16:40)
Zirze, man šviestuvas trukdo smile.gif vagia dėmesį. čia pirmasis vestuvių fotografavimas, ar ne? smile.gif šaunuolė! daug kadrų padarei? mano itališkai lietuviškos vestuvės buvo atidėtos gegužę, tai nežinaaaaauuu, koks tas nuotraukų kiekis turi būt smile.gif tarėmės tik ką turėčiau įamžint, visa kita - mano pasirinkimas smile.gif

o man jis kaip tik labai patinka ax.gif nors gal ir trukdo, is salies ziurint rolleyes.gif aga, pirmos vestuves. Padariau apie 800 nuotrauku, atiduodu 250.
labai daug nesigavusiu, nemazai be fokuso, patalpoje tai tragedija buvo, kalbu apie sventima, ten apsvietimas prastas, nors ir turejau blykste, ji man visai negelbejo schmoll.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 13, 16:40)
Nu saunuole  4u.gif  Man tik vienoj nuotraukoj siek tiek uzkliuvo nuotakos veido oda, ten kur ji ant lovos guli, norejau pazymet, bet neleidzia. Bet siaip manau pora bus laiminga gavus tas nuotraukas.  4u.gif

ten veido odos plaukeliai, palei ausi, ane? nezinau, juos salinti, ar ne, nes taremes, kad paliksiu apgamelius, slakus, nezinau kaip del plaukeliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 balandžio 2012 - 16:06
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 13, 14:56)
o man jis kaip tik labai patinka ax.gif nors gal ir trukdo, is salies ziurint rolleyes.gif aga, pirmos vestuves. Padariau apie 800 nuotrauku, atiduodu 250.
labai daug nesigavusiu, nemazai be fokuso, patalpoje tai tragedija buvo, kalbu apie sventima, ten apsvietimas prastas, nors ir turejau blykste, ji man visai negelbejo schmoll.gif
ten veido odos plaukeliai, palei ausi, ane? nezinau, juos salinti, ar ne, nes taremes, kad paliksiu apgamelius, slakus, nezinau kaip del plaukeliu g.gif

As tai salinciau, nes dabar atrodo kaip spaklius atsilupantis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 13 balandžio 2012 - 16:45
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 13, 17:45)
As tai salinciau, nes dabar atrodo kaip spaklius atsilupantis  biggrin.gif  4u.gif

aha, bandau salinti, bet nepavyksta doh.gif tokia vieta, kai seseliai visokie eina, jeigu klonuoju, visai issimurzina
Atsakyti
Dar vieną rodau iš Benitos albumo smile.gif
ta koja dabar taip nepatogiai atrodo, bet... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Zirze, sveikinu su sekmingu startu, mano akim ziurint tikrai pavykes vestuviu iamzinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 13, 18:59)
Zirze, sveikinu su sekmingu startu, mano akim ziurint tikrai pavykes vestuviu iamzinimas 4u.gif

dekui 4u.gif

norejau paklausti kur laikote, ar laikote, ir jeigu laikote, kiek laiko saugojate buvusiu vestuviu ar kitu svenciu fs nuotraukas? saugote raw ar/ir jau sutvarkytus failus? tie 800 raw uzgrudo mano kompa, ir i viena dvd netelpa doh.gif
Atsakyti
Laba,
nu tikrai kazkaip liudnoka cia paskutiniu metu smile.gif

Chiquitka labai patiko man tavo ugnine moteris, bet tau ir sekasi tokius pagaut biggrin.gif
Portretas man labiau pirmas patinka, atram per daug kontrasto
Zirze, manau visai neblogai susitvarkei, saunuole smile.gif

QUOTE(Eve... @ 2012 04 13, 17:17)
Dar vieną rodau iš Benitos albumo smile.gif
ta koja dabar taip nepatogiai atrodo, bet... doh.gif
http://farm8.staticf...09f386a92_z.jpg

man ta poza labai negerai ziurisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 13, 20:43)
dekui 4u.gif

norejau paklausti kur laikote, ar laikote, ir jeigu laikote, kiek laiko saugojate buvusiu vestuviu ar kitu svenciu fs nuotraukas? saugote raw ar/ir jau sutvarkytus failus? tie 800 raw uzgrudo mano kompa, ir i viena dvd netelpa doh.gif

As visas keliu i isorini harda
Atsakyti
bandau dar karta su ND 1.
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 13, 16:01)
aha, bandau salinti, bet nepavyksta  doh.gif tokia vieta, kai seseliai visokie eina, jeigu klonuoju, visai issimurzina

Tikiuosi pavyks mirksiukas.gif
QUOTE(Karmon @ 2012 04 13, 17:59)
bandau dar karta su ND 1.

Man atrodo gerai
Atsakyti